Bentley Peta PowerView V8i, Printing Kahiji

Kuring geus narima hiji versi PowerView V8i Pilih Series 2 (versi 8.11.07), garis ékonomi di wewengkon pemetaan Bentley ngaharepkeun mangpaatkeun. Mimitian geus ngaluarkeun sababaraha mamang kuring di lawang lamun kuring némbongkeun saméméhna nu tilu garis wewengkon 2011 geospatial.

BentleyMap_Image2 Pikeun starters, tinimbang mahluk Vérsi kawates rada eta boga Kamampuh luhur. Paradoxically kiwari eta waragad kirang ti $ 1,350; naha kuring imagined bakal gaduh Kamampuh handap PowerMap Pilih Series 1 anu walked ku AS $ 1,495. Bentley téh atra yén nyiar nyelapkeun versi ieu pasar salaku hiji alat ékonomi nu ngawengku kamampuhan of Bentley Peta sarta MicroStation sakabeh kakuatan dina lisénsi tunggal. Ieu malah langkung mirah ti Microstation nyalira.

Jang ngalampahkeun ieu, anjeunna geus dipigawé nyaéta pikeun ngasah béda dina versi hareup (Bentley Peta V8i) kaasup parabot Cadastre sarta MapScript -eta bakal ampir $ 4,000-. Pikeun kalolobaan kasus eta geus smoked Bentley Peta perusahaan exceeding AS $ 7,000 nurutkeun tabel komparatif Bentley dijieun umum.

Ku kituna anu PowerMap Pilih Series 1 bakal stagnate aya, bakal neruskeun ngajual tanpa rasa rasa lamun 2 Pilih Series PowerView téh langkung mantap sarta waragad kirang. pamaké PowerMap Lapang sarta PowerDraft bakal jelema nu bakal ningali deui kaunggulan dina watesan parabot na rohangan ngédit,

Bagan di handap ieu kuring némbongkeun béda antara jandela tugas normal Bentley Microstation kalawan PowerView. Sakabéh parabot MicroStation ngawangun, edit jeung nyusun layouts téh; dina naon béda téh -Nempo panel ditinggalkeun- teu kaasup pakakas sangkan animasi, visualizations canggih, modeling 3D atanapi surfaces; Anjeun bisa ningali 3D tapi parabot ieu ulah datangna sakumaha dina kasus tina versi pinuh lamun mawa Bentley Peta.

Bentley Peta ngawengku sakabeh parabot analisis, iwal scripting, spasial jeung analisis jaringan. Sedengkeun pikeun interoperability teu kaasup ekstensi FMEOgé ékspor ka format GIS diréduksi, ngan Google Earth na CAD format. Bisa lengket ka database Oracle, tapi ukur maca ieu di luar nanganan topologies dina Oracle atanapi panempatan data; Atawa bisa ngahasilkeun I-model najan anjeun bisa maca.

Sedengkeun pikeun perbaikan, kaasup parabot pikeun Review jeung Aksara (ieu ngan aya di lisénsi ieu) hal sarupa kumaha ieu saméméhna dipigawé ku Redline tapi kalawan leuwih poténsi, ditambah jumlah perbaikan umum anu tersirat Pilih Series 2 . Di tingkat ieu versi, geus eta dilebetkeun a pin ka ngalereskeun panel atawa ngirim salaku Tab Kénca, kayaning AutoCAD pita.

Bentley Peta PowerView Pilih Series 2 (8.11.07)
kakuatan Bentley view MicroStation

Microstation V8i Pilih Series 1 (8.11.05)
kakuatan Bentley view MicroStation

Drawbacks of PowerView V8i

Kalemahan utama nyaéta yén teu ngasupkeun parabot dasar pikeun ngawangun peta, hususna beberesih topological, reticles generator na wungkul ngarojong hiji model (rarancang) Ku DGN. Jigana pisan nyandak ieu pamaké biasa anu boga lisénsi PowerMap V8i sarta aranjeunna hoyong mésér lisénsi tanpa bade ka lisénsi tingkat salajengna.

Sanajan kitu, nanaon anu teu bisa ngumbar ku batur anu weruh Anjeun nyali keur Microstation:

Contona, hayu moal nyieun leuwih ti hiji modelTapi teu nyegah duplikat hiji hiji aya, ku kituna kaayaan ieu ngumbar ku katuhu-klik sarta milih duplikat.

Lajeng naon teu kaasup beberesih topological, anjeun ngan kudu nyalin ti PowerMap V8i file perlu cleanup.ma na cleanup.dll di:

C: \ Program Payil \ Bentley \ MapPowerView V8i \ MapPowerView \ mdlsys \ asneeded

Jeung ka ngajalankeun éta, ngan ngetik dina keyin garis paréntah: MDL SILENTLOAD cleanup

Jadi sieun teu nyandak sabab sakabeh anjeun boga sababaraha Kabiasaan unactivated tina menu bar jeung mdls teu dilebetkeun. A win badag for everyone éta gaganti aya mahluk loba versi (Peta, Ngiringan, Lapang, Cadastre, Script) simplifies kiwari di tilu scalable tingkat desktop geospatial.

lamun migrasi

Pikeun babaturan anu hoyong cicing kalayan versi Microstation V8 2004, saran téh migrasi. Teu jadi loba akal tetep mibanda alat pikeun jadi lila sanajan format V8 DGN tetep sarua. Dina BeTogether panganyarna Méi 2011 Bentley ngumumkeun kamajuan dina interaksi jeung Microsoft tapi antara garis dikonfirmasi nu ngajaga rojongan pikeun versi ieu dugi 2014, sataun Microsoft bakal dipiceun Windows XP keur.

Jigana versi ieu bakal paling dipake ku Catastros anu gaduh leuwih sering dipake tinimbang keur Microstation, anu resep a CAD nu ngajadikeun GIS, sarta harga poténsi sakumaha XFM. Sanajan tangtangan pikeun Bentley tetep sarua di garis kieu: Gedong up ramah ka Administrator panels Geospatial, anu pangalusna Kuring geus katempo keur ngawangun tempat ngumpulna XML pikeun proyék-proyék pemetaan tapi ku panghalang anu ngajadikeun eta unattractive ka pamaké nu teu nyaho Geographics .

2 balesan pikeun "Bentley Peta PowerView V8i, gambaran Kahiji"

  1. Hello malem alus I gaduh tanah gawé ti 5 taun kami geus dilatih ku Gotong royong Spanyol, abdi gaduh rarancang software peta PowerMapV81 of Bentrey tapi ngan cocog sareng Windows na nganggo sistem operasi bébas bisi ieu téh Linux Ubuntu jeung versi Ubuntu Abdi peryogi lamun aya versi nu cocog sareng sistem operasi bébas, hatur nuhun pisan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.