Bentley jeung "munculna" téknologi pikeun gambar radar

gambaran Ieu salah sahiji ekspektasi kuring papanggih konperensi Baltimore dina Méi ningali yén Bentley nawarkeun pikeun Gambar 3D.

Ngagunakeun gambar 3D di Microstation

Ieu presentasi ku RIEGL AS, A parusahaan dedicated ka nyadiakeun layanan newak jeung ngolah laser, RIEGL dilahirkeun di Austria tapi boga cakupan dina sababaraha nagara kaasup Amérika Sarikat. Sanajan website maranéhanana boga nanaon ngeunaan aplikasi dikembangkeun pikeun tujuan ieu, pameran némbongkeun hiji fitur metot pikeun ngimpor hiji titik awan langsung ti Ri Scan Pro MicroStation ... kalawan sababaraha tombol pikeun ngaropea deployment nu.

gambaran

Ted Knaak, Presiden na éta anu dijadikeun acara, hanjakalna aya nanaon informasi online ... jadi leuwih sae ngahubungan aranjeunna langsung.

Pameran séjén dijadwalkeun tétéla bade ningalikeun séjén "munculna acquisitions" teu sadar ... jadi jigana teu pira mun némbongkeun. Pikeun ayeuna TerraScan, Cloudworx, Siklon jeung alternatif sejen sarupa tetep, sia ti Microstation.

Masa depan teh "munculna"

Nalika Bentley boga parabot husus dina téma, eta boga sababaraha pausahaan swasta solusi gawe na ieu biasana nelepon "munculna". Teu goréng, Bentley teu pisan ogé méré kasempetan pikeun mitra anu ngembangkeun aplikasi lawanna sakumaha anu kasebut Axiom.

Tapi ogé apal 4 sababaraha taun ka pengker nu Bentley dianggap "munculna" pikeun Montage Tarumanagara, anu tumaros naon versi XM saméméh moal bisa; peta geulis. Montage perusahaan ngalegaan fungsionalitas jadi alus keur ngahasilkeun layouts kalawan fitur pohara alus kayaning transparencies, bayangan, bahan photorealistic sarta percetakan témplat.

Ti XM, Bentley kaala produk na "munculna" na ayeuna disebut CAD Aksara tur Peta Aksara. Jadi eta geus ningali kumaha kajadian kalawan sababaraha kamajuan RIEGL dina 4 taun.

Pikeun ayeuna mah ... aya nanaon di Bentley pikeun Imaging LIDAR, ngan ngahubungan pop anjeun sarta antosan Microstation Athena, nu diperkirakeun dileupaskeun engké taun ieu.

Hiji Balesan to "Bentley sarta téknologi" munculna "pikeun gambar radar"

  1. Jeung maranéhna mawa versi V8i kaasup rojongan pikeun titik awan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.