Hiji situs alus dijieun kalawan Manifold IMS

Sababaraha poé katukang ngajelaskeun kumaha nyieun layanan peta nganggo Manifold GIS sareng jieun situs ASP ku cara maké template anu asalna sacara standar sareng server lokal ... dina menit 23.

Curug

Kaca ieu kota di Curug Niagara (Curug Niagara) en California Ontario mangrupa conto anu saé anu tiasa dilakukeun kalayan kreativitas sareng kode jahat saeutik.

Menu alat.

gambaranCreativeta saatos kreatif, tambihan fitur anu sapertos sapertos zoom, pan, ukuran, info, refresh ... Naon anu anjeunna nganggo AJAX pikeun nyieun menu sareng ikon turun-turun langkung showy tapi keur dipake umum.

Sésana nyaeta kreativitas sarta rasa murni anu dilarapkeun kana css template.

Deployment lapisan

Saencan kuring parantos nyebarkeun citakan anu nampi kana standar, anu nembongkeun lapisan anu parantos aya di peta diékspor. Pikeun nélépon ka peta béda, aranjeunna tos nyieun hiji menu anu nyebut peta ieu tur cara nunjukeun lapisan anu dikandung dina tempatna. Gelombang jahat anu keur ngalakukeun ieu kaleungitan hancana anu digawekeun saacanna.

Tab data

Panel anu bener tiasa diberet sareng turun, mangpaatkeun di AJAX, sésana - template basajan (pilarian, lapisan, tinja peta sareng legenda) kalayan pilihan nangtung. Interestingta metot yén nalika lapisan dipintonkeun, lapisan dipintonkeun ku kontekstualitas anu aya kaitannana kana peta anu (peta nyaeta simile tina ArcMap mxd), sarta tombol dipaksa pikeun ngarefresh.

Sesa, tempat watermark kalér, skala grafis sareng panarang ka tandang anu bantos supados ngagentos dianggo oge.

Sababaraha fungsionalitas ngajak urang nganggo mamang upami aranjeunna aplikasi dina gambar atanapi lapisan anu sanés, sapertos orthophoto anu ditampilkeun dina hideung sareng bodas atanapi dina kelir. Ku anu-hasil tina Imagescript kedah tiasa dilampahkeun dina lapisan anu sarua, sapertos tanda anu rumeuk nalika mendakan inpormasi na dina jandéla kaluar. Anjeun ogé tiasa mampuh ngagambar dina peta, sareng sababaraha WFS-T anjeun tiasa nyiptakeun pangropéa pangiriman.

Harga? Jalankeun runtah manifold, $ 100 dina server kalayan IIS sareng saé anu alus css.

Loka ieu déngéng-terusan diropéa, malah ayeuna mah tos nyimpen papan alat, nyésakeun pilihan Kujang sareng opsi pikeun ngonpigurasikeun urutan, katémbongan sareng opacity tina lapisan.

Salah Walon kana "Hiji situs IMS anu saé disiptakeun ku Manifold"

  1. Thanks for the review on our site. A small correction about Niagara Falls though… we are in Ontario, Canada.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.