Hiji situs alus dijieun kalawan Manifold IMS

Sababaraha poé katukang ngajelaskeun kumaha Jieun layanan peta nganggo Manifold GIS sareng jieun situs ASP nganggo template anu asalna sacara standar sareng palayan lokal ... dina menit 23.

Curug

Kaca ieu kota di Curug Niagara (Curug Niagara) en California Ontario mangrupa conto anu saé anu tiasa dilakukeun kalayan kreativitas sareng kode jahat saeutik.

Menu alat.

gambaranAnjeunna kréatip, aranjeunna parantos nambihan fungsionalitas anu parantos aya dina témplat sapertos zum, panci, ukuran, inpormasi, nyegerkeun ... Anu dilakukeun ku aranjeunna nganggo AJAX pikeun nyiptakeun ménu drop-down sareng ikon anu langkung pikaresepeun, sanaos kanggo panggunaan umum.

Sésana nyaeta kreativitas sarta rasa murni anu dilarapkeun kana css template.

Deployment lapisan

Sateuacan kuring nyebarkeun témplat anu datang sacara standar, anu nunjukkeun lapisan anu sayogi dina peta anu diékspor. Pikeun nyauran peta anu béda, aranjeunna parantos nyiptakeun ménu anu nyauran peta éta sahingga mésér lapisan anu aya di dinya. Gelombang goréng yén nalika ngalakukeun ieu kaleungitan tingkat panyebaran sateuacanna.

Tab data

Panel di beulah katuhu tiasa diseret, kaunggulan AJAX, sésana mangrupikeun témplat saderhana (milarian, lapisan, tinjauan peta sareng legenda) kalayan pilihan tampilan nangtung. Narikna nalika lapisan dipidangkeun, lapisan ditampilkeun ku cara kontékstual anu aya hubunganana sareng peta éta (peta mangrupikeun ArcMap mxd), sareng didinya aranjeunna maksa tombol pikeun nyegerkeun.

Sesa, tempat watermark kalér, skala grafis sareng panarang ka tandang anu bantos supados ngagentos dianggo oge.

Sababaraha pungsionalitas masihan ragu pikeun kami upami éta aplikasi dina gambar atanapi lapisan anu sanés, sapertos orthofoto anu tiasa dipidangkeun dina warna hideung bodas atanapi warna. Kalayan sababaraha Photoscript kedah tiasa dilakukeun dina lapisan anu sami, sapertos tanda kabur nalika ningalikeun inpormasi dina popup popup. Anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun gambar dina peta, ku sababaraha WFS-T anjeun tiasa nyiptakeun jasa perawatan transactional.

Harga? Jalankeun runtah manifold, $ 100 dina server kalayan IIS sareng saé anu alus css.

Loka ieu déngéng-terusan diropéa, malah ayeuna mah tos nyimpen papan alat, nyésakeun pilihan Kujang sareng opsi pikeun ngonpigurasikeun urutan, katémbongan sareng opacity tina lapisan.

Hiji Waleran "Situs IMS anu saé diciptakeun ku Manifold"

  1. Hatur nuhun pikeun ulasan dina situs kami. Koréksi alit ngeunaan Curug Niagara sana ... kami di Ontario, Kanada.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.