Tombol mouse katuhu

Pikeun AutoCAD, ieu pisan umum ngagunakeun tombol mouse katuhu sangkan ngaéksekusi paréntah sarua deui. Pikeun Microstation geus loba dipaké pikeun ngareset a sarimbag konci paréntah esc di AutoCAD.

Tapi ti AutoCAD 2000, kotak dialog kontekstual ngamungkinkeun urang pikeun pilihan sejen, éta questionable naha éta téh hadé.

Jang ngalampahkeun kitu, duanana program dilaksanakeun dialog pilihan bisa diaktipkeun kitu sénsitip, anu sok dipaké pikeun fungsi husus tapi ogé bisa invoked dina kotak konteks.

MicroStation.

Lamun urang mimiti dipaké program, kahiji waktos Anjeun klik katuhu miwarang kami lamun kami mudahan ngagunakeun tombol reset pikeun ngaktipkeun paréntah atawa dialog kotak (Ieu XM atanapi versi V8i). Custom ngajadikeun urang migunakeun pilihan mimiti, tapi urang bisa pernah terang kumaha eta deui.

Ieu berpungsi jiga ieu:

Workspace> Tanya> Imput.

Aya sababaraha pilihan, di antarana bisa ningali yén paréntah reset bisa diaktipkeun kalawan tombol esc kantun ieu AutoCAD jeung iga katilu.

mouse katuhu tombol autocad MicroStation

Ayeuna, lamun urang hayang tombol katuhu ngaktipkeun kotak dialog nu disadiakeun, terus pilihmouse katuhu tombol autocad MicroStation

Reset Pop-up MenuKalawan alternatif nu klik

Mun urang hayang ieu tetep ngareset paréntah, tuluy kami milih alternatif nu Pencet jeung tahan. Lajeng ka handap kumaha lila urang ngeusian ieu dipilih janten aktif, éta ngalir kalayan rod, sarta tinimbang kalawan milliseconds mana teu saurang ogé bisa ngabayangkeun, dijieun di Indonesia saimbang mun 60 bagéan kadua. Ku kituna lamun ngajalankeun nepi ka 15 eta bakal nu kaopat tina kadua.

Na siap, lamun kuring klik katuhu, abdi ngareset paréntah, upami kuring klik katuhu tapi cara mencet jeung nahan kuring kotak dialog mucunghul jeung paréntah paling umum atawa paréntah konteks di pamakéan.

kalawan AutoCAD

3D jadi maké Sipil hese neangan Parabot> PilihanKu kituna bisa ngetik paréntah ka urut: pilihan lajeng urang asupkeun.

IGual bisa ngonpigurasi, euweuh tapi waktos di dieu aya dina milliseconds.

mouse katuhu tombol autocad MicroStation

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.