Alternatif Software GIS

Ayeuna hirup hiji booming diantara loba téknologi sarta merek anu aplikasi dina GIS téh meujeuhna dina daptar ieu, dipisahkeun ku tipe lisénsi. Tiap halaman boga tumbu mana anjeun bisa manggihan inpo leuwih lengkep:software komérsial, atawa sahenteuna non-bébas lisénsi

  1. ArcGIS (Pamimpin Dunya dina aplikasi GIS)
  2. Autodesk Peta (pamimpin dunya dina aplikasi CAD)
  3. Cadcorp
  4. Caris
  5. CartaLinx
  6. GeoMedia
  7. IDRISI
  8. manifold
  9. MapInfo
  10. Maptitude
  11. MicroStation Geographics (kiwari Bentley Peta)
  12. SavGIS (Freeware)
  13. Smallworld
  14. cinyusu (Freeware)
  15. TatukGIS
  16. TNTmips
  17. TransCAD

software bébasdina umumna henteu populernajan loba di antarana nu jadi tahan atanapi hadé ti unfree.

  1. GeoPista
  2. GeoServer
  3. jukut
  4. gvSIG
  5. ILWIS
  6. Generik Mapping Pakakas (GMT)
  7. ngaluncat
  8. Kosmo
  9. LocalGIS
  10. MapGuide Open Source
  11. MapServer
  12. MapWindow GIS
  13. GIS kuantum
  14. Saga GIS
  15. SEXTANTE-gvSIG
  16. uDIG

Sahenteuna 14 tina aplikasi ieu ngajalankeun on Mac, atanapi via Java tur 17 do di Linux. Nembe urang dijieun babandinganana, di dieu anjeun bisa nempo sababaraha:

Sugan kami geus uninga sababaraha ArcGIS, GeoMedia, MapInfo, Manifold, Jukut, GVSIG ... sanajan urang geus katempo ampir kabéh komentar sumebar di loba panglawungan, anjeun bisa sono perbandingan ngumpul babarengan. Aya RSS dina sejenna nu Anjeun hoyong bagikeun? Ogé dina ieu kaca wikipedia ngabandingkeun hiji anu dipidangkeun dina formulir tabular

3 balesan pikeun "Software GIS Alternatif"

  1. Alternatif anu salawasna alus. Komérsial lemes pantas loba investasi sarta mindeng ngalakukeun loba hal bisa ngahontal ku lemes haratis.

  2. Anjeun ninggalkeun hiji GIS kirang dipikawanoh lega di Inggris, Jepang, Australia sarta AS ... di nagara sejen tapi beuki boga leuwih pamaké.

    Cadcorp

    GIS teh platform anu berbunyi langkung format natively (tanpa ngabogaan impor), sarta hiji babaturan deukeut sampurna narajang tipe salah sahiji database.

    salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.