Bisnis AKAL, GIS pikeun bisnis

kecerdasan bisnis

masalahna

Kuring nempo manehna sataun katukang, sareng geofumados babaturan bari lakukeun sistem pikeun hiji group perbankan internasional. Husus, nya éta georeferenced kartu Panyekel akun kiridit, anu hiji odyssey tempo yén arah anu ditulis seni ampir batu.

Tapi hasil tungtung éta Kabiasaan basajan dijieun pikeun pajabat ti bank, dimana maranéhna bisa ngalakukeun queries kawas:

  • Peta neighborhoods ku delinquency tinggi
  • Wewengkon cocog pikeun pamasangan agénsi jasa
  • pernyataan sebaran ruteu
  • Obyek pikeun promosi produk anyar

Ieu naon nu disebut "Usaha AKAL" anu aya nanaon leuwih ti prosedur hiber anu nganalisis variabel tangtu jeung dipintonkeun dina peta dicét. Élmu teu di GIS teh tapi dina nganalisis ngarah kana nyieun kriteria keur Kabiasaan, tah eta anu cocok apal kana bisnis, kali, produk ditawarkeun, konsumén jeung kaayaan lokal.

Abdi émut struktur multilayer aranjeunna dijieun pikeun babaturan kuring smoked, éta layar pikeun tingkat béda:

Keur manajer marketing: A panel pikeun ngatur kriteria pangukuran, kayaning ongkos ditarima tina standar, kriteria Pilihan klien, gol jualan, segmentation na parameter positioning ...

GIS pikeun technicians, hiji panganteur sareng GUI manifold Ieu pisan ekonomis, éta geoposicionaban ukur teknis unggal klien anyar, dijieun wewengkon anyar, jeung sajabana

Pikeun manajer, hiji panganteur sareng nu bisa ningali tren, ngabandingkeun jualan ngalawan gol, nyieun rencana dianggo sareng nampa prestasi ngabejaan atawa Nepi.

hasil

Biasana eta katelah Usaha AKAL jeung aplikasi inpormasi keur pembuatan kaputusan manajemén. Salaku bakal:

  • Naha paling kejahatan datangna ti wewengkon ieu?
  • Dimana tempat katuhu pikeun mall hareup?
  • Naon anu titik luyu pikeun anteneu sélular?
  • Sabaraha bakal patut mayar perbaikan dijieun ku tatangga ieu?
  • Kamana atuh jualan kami?
  • Naha di koloni ieu kami kudu jadi loba nasabah delinquent?

Pajeulitna ieu bisa diprogram, sarta éta mahal. Teu disangka pikeun tiap analisis anu nyieun peta GIS teknis dicét sarta manajer marketing reviewing kriteria. Keur kitu éta anu Kabiasaan anu balik hasil panawaran, sarta dimana parameter bisa ngaropéa.

hormat kuring keur téhnologi quijotes ieu, junun apal ngeunaan IMS nyieun titik anyar ti aplikasi wéb, nyieun inserts di Oracle Manifold database deceiving nu freshened laleur nu.

leyuran

Urang terang yen ESRI boga hiji aplikasi pikeun tujuan ieu disebut Analisis BusinessTapi dina hal ieu abdi hoyong ngobrol ngeunaan hiji aplikasi nu geus impressed kuring hiji aplikasi I keukeuh disimpulkeun pos teh; Peta AKAL disebut, dihasilkeun ku Integeo, hiji parusahaan anu asal aya dina Australia tapi kalawan layanan dina bagian nu sejen dunya kaasup Amerika Serikat jeung Spanyol.

ngajadikeun kuring Integeo kejutan:

Plugin mun ngahijikeun MI di Excell !!!

Keur pamakéan aplikasi Excel populér, ieu geus dijieun plugin nu bisa nyambung ka data nu disimpen di boh Excel atanapi hiji basa éksternal, sarta maénkeun ku panganteur grafis némbongkeun hasil nurutkeun informasi aya.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun maén jeung lapisan theming, ngazum, ngazum, pareuman atanapi dina lapisan. Data lengkep bisa ditingal ti publikasi ArcIMS atanapi dilayanan ti aplikasi sejen kalawan standar OGC kayaning Manifold, ArcGIS Server, Geoserver ...

Integra Geespaciales na Laporan aplikasi.

Peta AKAL boga konektipitas kalayan aplikasi geospatial kayaning ESRI, MapInfo, Geoserver sarta ngahubungkeun jeung laporan MicroStrategy jeung aplikasi, Oracle / Hyperion, IBM / Bumen, Sas, SAP, objék Usaha, Actuate atawa dihasilkeun tina Kuwu.

Numutkeun beja panganyarna, Sun geus kaala produk Hyperion mun ngahijikeun ESRI, bringing hiji aplikasi ngajalankeun on Java ngalakukeunana, jadi duanana Mac jeung Linux.

kacindekan

Dina tungtungna Jigana ieu téh aplikasi geulis impressive, utamana kusabab sanajan berorientasi produk tungtung GIS, diluyukeun kana data hiber husus sarta dibangkitkeun hasil tanpa butuh waragad luhur di pangwangunan.

Lamun hayang nyaho leuwih lengkep, buka kuring Integeo atawa Integeo Iberia.

2 balesan pikeun "Usaha AKAL, GIS keur bisnis"

  1. Kuring salawasna hoyong connect with egeomates

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.