Industri 3 Anyar Geospatial

BRAŻIL: Ngokolakeun lingkungan sareng désa ningkatkeun nganggo téknologi geospatial

Téknologi geospatial, alat penting pisan pikeun perencanaan wewengkon, ngarévolusi cara diurus perumahan

A runtuyan kursus anu bakal dilaksanakeun Juni 18 di Sao Paulo, Brazil, bakal ngajarkeun kumaha ngamangpaatkeun éta data geospatial jeung Systems of Mbaran Kecap (SIG) pikeun manajemén diwengku, tata kota sareng administrasi umum jeung swasta. Pikeun ningali grid kursus-kursus mini sareng tiasa dianggo, buka: http://mundogeoconnect.com/2013/grade/cursos.

  • El Tangtu geo-ngarujuk pikeun pasipatan padesaan bakal ngabahas panerapan anyar dina subjék sareng ogé bakal alamat aspék téknis, sapertos survey lapangan, hiji masalah penting pikeun nu gaduh hak milik sareng ahli teknis anu damel sareng survey.
  • El Tangtu dina Cadastre Lingkungan rural, kalayan fokus kana Kode Leuweung anyar, bakal nepikeun aspék utama pakakas anyar ieu pangaturan lingkungan padesaan, nyorot tantangan teknis sareng pangaturan anu dikaitkeun kana palaksanaan CAR sareng kasempetan kabuka pikeun panyadia ladenan, pausahaan sareng pamaréntah .
  • El Kursus Geoprocessing di Ngokolakeun Kotamadya, Geus solusi pikeun nyingkahan kasalahan dina tahapan proyék, Ngiring sareng ngamutahirkeun program geoprocessing dina préféktur ukuran sedeng jeung leutik. Wakil ti Brasil Institut Géografi sareng Sketsa (IBGE) bakal instruktur a Kursus on Data Ruang Infrastruktur (IDE), Kalayan sorotan pikeun prakarsa Brasil organisasi kanggo inpormasi geografis.

Sarta pamustunganana, tangtu mini-mini bakal diayakeun ku dua instruktur nu pusat husus di séktor kecerdasan géografis, anu baris ngécéskeun naon pangna penting pikeun ngintunkeun Geomarketing di pausahaan jeung naon mangpaat éta méré.

Kursus-kursus mini, anu bakal dijanten salaku bagian tina MundoGEO # Connect LatinAmerica 2013 - Konférénsi sareng Geomatik sareng Geospatial Solutions Conference - bakal panjang genep jam sareng bakal ngalertipan sertipikat. Ieu kursus-kursus mini digunakeun pikeun profésional anu hayang nyaho konsep dasar sareng kemungkinan anu ngagunakeun téknologi geospatial.

Inpo nu leuwih seueur dina email connect@mundogeo.com sareng ngaliwatan + 55 (41) 3338-7789.

Taiwan: SuperGIS Online terpadu sareng Microsoft Excel

Supergeo pikeun Dileupaskeun Public Cloud GIS Service-SuperGIS Online pikeun Excel Add-inSuperGeo Technologies ngan ngumumkeun yén bakal diidénkeun Tambah-inn anu bakal mempermudah integrasi Excel kana aplikasi SuperGIS Online.

Kalayan ieu pamaké bakal tiasa ngalakukeun rutinanana anu biasana pigawé kalayan Microsoft Office Excel 2010, sapertos ngahasilkeun grafik, peta tematik, laporan statistik, dina aplikasi geografis sareng poténsi jasa anu disayogikeun ku SuperGIS Online.

Tambahan-in SuperGIS Online Excel, pamaké tiasa ngadamel tabél sareng meun inpormasi anu saluyu, sapertos ngaran wilayah, kacamatan sareng kacamatan sareng koordinat spésifik, tur nampilkeun data sacara visual kalayan nilai-harga unik, kalulusan warna, lambang lulus .

SuperGIS Online sadia di sakuliah dunya, kumaha ogé tambahna Excel ngan kanggo konsumén di Taiwan.

Aboutmbaran ngeunaan solusi SIG SuperGIS Server, mangga buka:

http://www.supergeotek.com/products_ServerGIS.aspx

Perancis: Mobile GIS, SuperSurv 3.1 ngabantuan ningkatkeun cai sareng sanitasi sistem di Perancis

SuperGeo Technologies, ogé ngumumkeun yén SuperSurv 3.1, software GIS sélulér Android anu dipilih, parantos dipilih ku Dignoise Regie des Eaux pikeun ngalaksanakeun kumpulan data lapangan pikeun ngajaminkeun studi sareng ningkatkeun cai cai minum sareng sanitasi di Digne-les-Bains, Prancis.

Diadegkeun ku déwan kota Digne-les-Bains, Dignoise Regie des Eaux pokus kana operasi sistem cai minum jeung jasa sanitasi lokal. Teknologi GIS ngawujudkeun munisipalitas ngabéréskeun pinuh data hidrologis sareng lingkungan sareng kontrol kualitas sareng perbaikan kontinyu sistem cai taneuh di daérah padeukeut pikeun pangwangunan sustainable sumber daya cai.

Kalayan SuperSurv 3.1, staf Dignoise Regie des Eaux tiasa menggasélasi kawijakan ngagunakeun data dina écés nyata, sakumaha ogé ngamajukeun efisiensi operasional dina kadali cai jangka panjang sareng manajemén kualitas cai . Hasilna, warga tiasa hirup sehat kalayan cai sareng sanitasi pangantenna nyukupan.

Géo.RM mangrupa perusahaan konsultan GIS profésional anu ngahususkeun kana nyadiakeun solusi GPS sareng peta GIS kanggo minuhan rupa-rupa aplikasi industri. Ngaliwatan kolaborasi sareng Géo.RM, SuperGeo tiasa tiasa nyabut kabutuhan pelanggan anu nyarios basa Perancis ku software inovatif sareng jasa SuperGIS.

Inpo ngeunaan SuperSurv 3.1, mangga buka:

http://www.supergeotek.com/ProductPage_SuperSurv.aspx?Type=Main%20Features


zcontent-copy

Ieu ladénan ngahontal Geofumadas salami ZatocaConnect, ngaliwatan jasa na Z! Eusi.

ZatocaConnect mangrupakeun pasangan strategis global MundoGEO # Sambungkeun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.