5.8 titik perimeters objék

Ayeuna deui ka topik kalawan nu urang mimitian ieu bab. Anjeun ngelingan, urang dijieun titik saukur nyarios koordinat na dina layar. Urang ogé disebutkeun yén sorana DDPTYPE bisa milih gaya titik béda pikeun nempo. Ayeuna hayu urang nempo dua pilihan pikeun nyieun titik dina perimeters objék séjén. titik ieu biasana pohara kapaké salaku rujukan pikeun nyieun gambar lianna.

Paréntah ditilik nyiptakeun titik dina perimeter obyék séjén dina interval sapertos nu meulah jumlah bagian dituduhkeun. Pikeun bagian anak, paréntah GRADUA locates titik dina perimeter sahiji objék dina interval dieusian ku jarak direbut.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.