5.7 Polygons

Salaku pasti anjeun terang maca, square ngarupakeun polygon biasa lantaran opat sisi ngukur sami. Aya ogé pentagons, heptagons, octagons, jsb Tarik polygons biasa kalawan Autocad pisan basajan: urang kedah ngartikeun titik puseur, mangka Jumlah sisi anu bakal boga polygon (kalawan nyata, beuki sisi boga polygon, nu leuwih lengkep bakal kasampak kawas bunderan), lajeng urang kudu nangtukeun naha éta bakal polygon a inscribed atawa circumscribing hiji bunderan imajinér nu boga puseur sarta radius sarua jeung tungtungna nunjukkeun nilai radius. Hayu urang tingali dina video.

Eta kudu disebutkeun yén polygons sabenerna katutup polylines equilateral (ie, kalawan sisi sarua jeung dimana titik awal-Na, naon éta, coincides jeung titik tungtung na). Polylines di AutoCAD mangrupakeun hiji tipe husus obyék nu ngidinan Anjeun nyieun bentuk jeung leuwih agility ti objék diulik dieu individual. Tapi polylines tur kreasi na mangrupakeun subjék anu bakal nalukkeun bagian tina bab salajengna, tapi sia mentioning fitur ieu polygons di Autocad, pikeun mahluk teuing polylines dibagikeun kalawan ieu rupa fitur anu ngawula kami pikeun ngedit, sakumaha dibahas dihandap .

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.