2.9 Pallets

Dibikeun angka nu gede ngarupakeun parabot nu boga Autocad, maranéhna ogé bisa digolongkeun kana jandéla disebut Palettes. Alat palettes bisa lokasina mana dina panganteur nu ku docking ka salah sahiji sisi na atanapi sésana ngambang dina aréa gambar. Pikeun ngaktipkeun palettes alat, nganggo tombol "Témbongkeun-Pallets-Alat Palettes". Dina grup sarua anjeun bisa manggihan yén aya sababaraha palettes pikeun maksud nu béda kami gé nganggo.

Lamun pati kudu di tempoan sababaraha parabot floating palette on gambar anjeun, mangka anjeun bisa manggihan eta metot yén éta téh transparan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.