BAB 6: objék komposit

Urang nyebut "sanyawa objék" pikeun jelema objék nu bisa urang narik dina Autocad tapi nu leuwih kompleks tinimbang obyek basajan dirévisi ayat tina surah saméméhna. Kanyataanna, éta objék nu, dina sababaraha kasus, bisa diartikeun kombinasi objék basajan, alatan géométri maranéhanana nyaéta kombinasi tina eta elemen géométri. Dina kasus séjén, kayaning splines, éta hiji obyék parameter sorangan. Jalan, jenis barang urang reviewed didieu (polylines, splines, screws, washers, awan, wewengkon na sinyalna), megatkeun ampir sagala keterbatasan kanggo nyieun bentuk anu objék basajan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.