Trik meunang dipake kana keyboard virtual iPad

Euweuh hadé ti keyboard Zagg pikeun berpungsi dina iPad, anu saliwatan geus ditémbongkeun kuring geus boga fungsi minangka panyangga pikeun serelek hiji méter onto beton. Tapi kembangan teu salawasna rahmat a, jadi didieu sababaraha tips meunang dipake kana keyboard virtual.

appe-ipad-5

1. Teu alus nyandak kabiasaan goréng.

Kumaha uncomfortable éta ngayakeun bisa ningali kabeh kenop jeung leungeun anjeun ditempatkeun dina bentuk, atawa bisa ningali kabeh eusi nu keur ditulis. Ieu janten dedi hiji deui make dua jari kawas sorgum dahar ladang hayam Granny Usulutan.

Tapi henteu, urang moal kudu poho yen lamun urang meunang optimal pamakéan Meunang dipaké pikeun ngagunakeun sakabeh ramo. Kawas Tangtu ketikan éta hiji investasi alus, nyandak iPad merlukeun investasi di sababaraha prakna, urang kedah ngalaman nanaon di tengah sési gawé tapi henteu asalna ti balik palajaran goréng mesin tik heubeul.

Oh!, Abdi malah ngarasa yen rarasaan anu sarua profésor Hope paribasa lagu sarua ... Karuhun Karuhun JJJ JJJ ... bari gurgling nu ditiup kawas tegalan badag jeung bangor Plin Anjeunna announcing kudu asupTapi oge diajar urang sinkronkeun nu suku kata sapotong.

Jeung Abdi hoyong ningali nona sarua, kalayan seuri siluman-Na, kiwari ieu tablét nyandak dendam kuring. hehe

Atawa kedah meunang dipaké kana koreksi otomatis of spelling. Ieu sakumaha goréng saperti tulisan tanpa accents dina Word lajeng ngadamel koréksi katuhu-klik téks underlined beureum; sahingga pernah ningkatkeun ejahan jeung sooner atanapi engké bisa ngerakeun.

Sanajan pamakéan pariksa ejahan Sumuhun eta pisan mangpaat. Sanajan rada goréng, henteu pilihan pikeun nambahkeun téks kana kamus.

keyboard ipad

adjustment ieu dijieun dina ipad dina aplikasi tina pangaluyuan, umum lajeng keyboard dipilih.

Katuhu aya diatur dina tipe keyboard, nu di lingkungan urang kedah QWERTY.

Ibukota otomatis mangrupa gunana sanggeus titik atawa asup. Sedengkeun pikeun pilihan tina ngarobah titik sanggeus dua spasi sigana gélo éta tinimbang mahluk potong kompas bisa ngakibatkeun watek goréng.

2. Anjeun kudu adaptasi naon teu bisa.

Pasti, kasusah pangbadagna nyaéta yén ngan ngalaksanakeun nonton layar, sakumaha ku keyboard Palasik teu mungkin. Kuring geus dicokot putusan sangkan hiji adaptasi anu geus digawé pikeun kuring:

  • Bari Kuring digawé di tungtung kuring ningali layar, sadaya dina éta bagian tina ramo nutupan kuring kenop. Jeung lamun kuring balik kota kuring kantos ningali anjeunna sabab separation ngidinan kuring nyandak ngadalikeun sagalana mana jalan rata.

Accents mangrupakeun hiji can tapi aya hiji trik gunana. Lamun tahan tombol pilihan némbongan, tapi lamun dipigawé ku slight sered nepi teu perlu, tekenan téh dina standar.

Kawas mesin ketik, hurup "a" hese na nyieun nu sered jeung pinky kénca rék sababaraha praktek.

keyboard ipad hal ogé kesel hurup u kalawan aksen, sabab pikeun ngalakonan sered ka kenca sakumaha ka katuhu muncul kalawan umlauts.

Tapi tungtungna gawéna, ngawengku adaptasi kana angka dimana ngalakukeun sababaraha prakték sarta ogé tombol nu ngaktifkeun lambang. Ahirna janten mangpaat najan ieu teu ngalayanan kelas ketikan jeung anjeun kudu maké deui dua jari, sanajan dina ieu web dunya tanda petik ngan ieu remen dipake, kurung, colons na pleca.

Butuh prakték, ngagunakeun eta kaluar kaperluan sarta mania keur learning. Kayaning pamakéan uppercase diblokir (konci hurup gede), ieu dipigawé bari ngadorong kenop shift.

3. hal alus teuing

Sugan paling bangor éta Apple dirancang iPad sareng hareup melengkung bodo tur kotak a. Geus di Ipad2 ieu geus balik ka pesawat, tapi sahenteuna mibanda versi munggaran ieu uncomfortable pikeun nempatkeun alat di tempat nu datar janten sikep unmanageable sahiji ramo dina kibor sabab kudu jadi maén jeung pulas kaduga on na lomo.

Keur kitu aya jalan kaluarna, ukur keur kutukan Jobs yén aya kalana ngabalukarkeun pelesir.

Tapi pamustunganana, hal katuhu anu lalaki dipaké pikeun, sakumaha urang teu jeung keyboard of mobile, ieu téh henteu ngarobah deui. Beuki kami nolak, beuki frustrating éta.

Ogé nganggo keyboard iPad sareng skill hébat nyaéta irresistible mun bluffing.

🙂

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.