Sisi hade iPad

perjalanan panungtungan kuring sacara harfiah kapaksa kuring narima di tukeran pikeun point of view pasti hiji iPad, antara kawani tetep tanpa muatan dina hiber ti jam 11 nu amukan ti jam perjalanan 27 ku taneuh kusabab Aeroméxico -nu éta calamity a- na itches di saran ngeunaan hiji sobat anu geus kungsi ampir yakin kuring. Tungtungna nyanghareupan ahir taun réngsé nepi scratching nu rosette batu questioned beuteung jeung manzanita bodas rosando ngimpi deui, ngan handap ...

alternatif ipad

sieun mah dina patarosan sami dileupaskeun ku geeks, goréng I-kotex (ieu diucapkan minangka basa Inggris) Won on isuk mimiti runtuyan taunts jeung kritikna anu loba sumping ka pikir deui éta salah sahiji kasalahan munggaran Mac Saatos ampir saminggu keur traveseándola, didieu alesan kuring naha Kuring geus mutuskeun teu balik .:

1. Nyaeta Apple. Ieu pasti akal alternatif ipadkuat lantaran iPad geus dijual jadi loba, sabab purwa lianna geus mecenghul nu nyieun kompetisi jeung earn mil (jeung harga). Tapi mangrupa Mac, sarta dina ngan sababaraha bulan aya rébuan aplikasi ti pausahaan badag sarta leutik pikeun ngembangkeun pikeun iPad -bébas sarta bayar-.

Abdi bogoh ka Lenovo Ideapad hibrid jeung versatility keur dibongkar sakumaha Laptop sarta tablet tapi saluareun babaturan reviewing MundoGeek, Jigana lamun manggihan di toko a (atanapi estore). Anjeun oge sieun HP sabakDua kaméra, USB, kalam digital sarta keajaiban lianna tapi najan HP mangrupakeun mérek pisan kawentar di dunya, gadget teu, jeung upami anjeun hoyong meuli salah sahiji jalma Toys kudu dipigawe di AS, London, salah sahiji kota badag atawa antosan sababaraha minggu nepi ka anjog. Tapi Toys ieu cravings geeks, Saha meuli sabab overcomes paksaan jeung ieu geus ngartikeun Mac anu geus nyebarkeun toko na ampir mana mana anjeun bisa nempo, toél jeung meuli ti iPod nano basajan ka Macbook Air.

alternatif ipad 1. Lain iPhone. Loba questioned nu katingali kawas opat iPod Amérika, sarta dikritik dinya éta ngan hiji item langkung. Tapi lamun éta leres yen naon fitur nu sarupa, aplikasi moal hésé. Ku kituna ulah ngaharepkeun iPad boga pungsi telepon, teu keur éta.

ningali showman Bentley Microstation némbongkeun hiji prototipe tina sahingga ampir napigasi dina tutuwuhan kalayan loba tabung na valves hayu atuh kapuasan hébat. Tempo ogé nembe AutoDesk Deui ka Mac kalayan design batré pinuh. Tur éta yén aplikasi pikeun GIS / CAD henteu bade ngeureunkeun ngantosan, sakumaha ieu tungtungna bakal ngidinan widang query euweuh hiji basajan redline tur janten interaksi online jeung data; Hal naon tablet ampir siap. Aranjeunna baris lajeng naon pernah bisa jadi PDA alesan tina ukuranana -dina hal ieu lamun anu perkara-.

apal-ipad 2. Lain Laptop. Teu kudu liang USB, euweuh kaméra, teu keyboard fisik terpadu. Aya nanaon éta. Kusabab éta acan laptop. Eta dijieun pikeun mungsi dina awan, jadi sagalana ngabogaan tombol ka mail, ku kituna sok pilari jaringan nirkabel, sahingga 3G jalan sangkan rapih jeung garis lintang nyimpen anjeun dina peta katuhu dimana Anjeun ayeuna.

Malah pikeun maranéhanana henteu dipaké kana keyboard virtual, aya Toys nu ngadamel retratera nice nulis leuwih nyaman.

Ogé lajeng naon éta?

3. Ieu mangrupa buku mahal. aplikasi kantor anu kawilang murah, biasana roam dollar 5; kalapa na cocog sareng Kantor sarta dina sababaraha kasus luhur. Karya jadi umum teu kudu salempang, nu ngan kudu diajar scratch sakumaha armadillo tur ngartos hal anu Kantor anu kuring complidado tapi disarengan tur leuwih pikaresepeun teu Kaca (Word), Nomer (Excel) jeung Keynote (PowerPoint ).

alternatif ipad

Paling aplikasi neangan pikeun ngaganti naon urang ngalakukeun kalawan agenda anu dina Méi kaca euweuh, anu opat notebooks bisa dimuat sore kuliah, notebook dimana anjeun kudu ningali mail nu unggal 30 menit buku scribbles.

Dina pondok, éta téh gadget. Ieu tipe objék séjén anu bakal ngarobah cara urang ngalakonan hal, tapi taun lampu tina naon manéhna hayang Bill Gates sareng kematangan sarta gaya. Nokia sarta diajarkeun kami ka texting kalawan hiji ramo, Mac anu ngajarkeun urang pikeun ngalakukeun jeung hampang sarta kuku.

Hébat smoked Apple kalawan panel iTunes ieu sadayana rengse. Ti dinya, versi OS anu diropéa unggal waktos Anjeun nyambungkeun cadangan ngajadikeun hal. Ngan ngetik na turun sadayana tombol saeutik nu warni lamun teu ngadalikeun dina bari maneh saena kartu dollar 34 dina urusan teu ocuparás.

Taya waktu pikeun tanda tanya deui, sabab bakal aya loba aplikasi bisnis saperti aranjeunna bisa aya. Lamun seueur tugas, téh ngarupakeun matéri ngantosan versi anyar tina OS, urang bakal Chrome pikeun iPad, tenang, kalem, urang ngalakukeun satuju geus dibeuli sakali tina 64 Wi-Fi GB + 3G sabab moal ngarobah chassis, aya ngan kapasitas anu leuwih mibanda cangkang sarua. Hiji impian PC mungkin.

Ku kiwari putri abdi kénca kaget kuring jeung gambar dijieun kalayan AutoDesk Sketchbook Pro, putra abdi Spongebob meuli kalawan Bikini Bottom kalawan koin Farmville na aya ngeunaan hiji ramo noel surfboard mun Patricio luncat ngeunaan jellyfish. Jeung kuring ... TeamViewer mun beroperasi dina desktop PC, Skype y Facebook mun ngalakukeun bisnis, bab nepi ka rengse nulis buku abdi, Catetan Taker mun annotate / digambar ampir sagalana, WordPress geofumar ... na ngadagoan awan handap pikeun aplikasi CAD / GIS.

Batur ... moal nempatan iPad aman.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.