Latin Amérika Geospatial Forum

Amérika forum Latin geospatial Dan kitu pisan deukeut jeung tanggal hiji acara nu diumumkeun sababaraha bulan kapengker na nu nuju tohan prestasi signifikan. Urang tingal Latin Amerika Geospatial Forum heula, bisa diayakeun di Brazil handapeun téma "Bringing perspéktif global kana lampah lokal".

Hiji tanda agung naon urang sadayana miharep pikeun nagara ieu salaku hiji kakuatan munculna kalayan saha urang bagikeun hiji kontéks rada sarupa. Sanajan idiomatically bénten, urang sadar yén posisi global nu Brazil geus ngalakukeun kaluar nya giliran maneh kana ngembangkeun hiji kalawan hiji dampak ampir saharita di séktor Amérika Latin sarta acara ieu ngan luyu a kedah peryogi pikeun Brazil jeung visualize Anjeun tumuwuh.

geospatial forum latinamerica

Acara tujuan sangkan katingali usaha nu unggal urang ngalakukeun di lingkung urang, naha pendekatan akademik, konteks aplikasi publik atawa swasta tapi sakumaha lampah gabungan kudu contributing ka tantangan global warisan urang pikeun generasi nu bakal datang.

geospatial forum latinamerica

Urang ngaharepkeun handap acara ieu, urang tiasa ningali saluareun inisiatif kontekstual kreativitas Hispanik, masalah geospatial sakabéh sakumaha dinamis anu geus teu anéh katempona peta dicét na laun keur diadopsi salaku alat pikeun putusan-pembuatan. Éta ogé diharepkeun yén confluence tina séktor béda ti buana pitulung ngamajukeun kelestarian lingkungan nu urang sadayana manfaat, boh pausahaan masihan parabot kayaning pabrik produk, propaider laden jeung institusi numbu ka pamaréntah jeung akademisi.

Acara bakal lumangsung di Rio de Janeiro, anu 17 19 mun 2011 Agustus, urang nganggap tur miharep tetep dina hiji basis taunan, kitu ogé ngaronjat partisipasi dina aspék organisasi. Acara keur diwanohkeun ku Kamekaran GIS, Organisasi nu publishes GeoIntelligence na Geospatial Dunya sarta ngarah ampir 10 acara kawas kieu di wewengkon nu beda-beda dunya, dina hal ieu di rojongan ti Institutes Brasileiro de Geografia / Estatística na Pereira Passos.

geospatial forum latinamericaSajaba pausahaan nu ngarojong acara sakumaha sponsor, kaasup AutoDesk, Bentley, Trimble, Digital Globe, sagi genep, antara séjén.

Saperti nu diharapkeun, forum ngawengku runtuyan seminar, sesi paripurna, symposia, sesi teknis na spasi paméran. Dina website sababaraha exhibitors sarta peserta ti wewengkon béda tina acara kaasup jalma kalawan partisipasi signifikan tina duanana nagara di benua Amérika sarta Éropa dibere.

Agenda final kami geus teu katempo, tapi ngantep sakongkolan rasiah ngeunaan peran nu dimaénkeun inisiatif OpenSource boga loba ngomong. Lamun mangrupa acara tanpa bias jeung mahasiswa ITB antara partisipasi swasta sarta umum, pangalaman aman concoctions pantes tingali mun ngahargaan. Ogé lamun partisipasi dianggap mibanda organisasi kawas Gita, OGC y CP-gagasan.

Urang ogé nyadar yén salaku latihan heula, diuk tungtunan presentasi dilahirkeun, saran jeung tren nu reflected sanggeus acara. Efek rehabilitasi, pasti urang bakal ningali kedah pikeun leuwih nyebar di séktor Hispanik, pencegahan mungkin biases kana model bisnis béda sarta tangtu versi Spanyol tempo yén éta téh nu basa asli tina nyangkokkeun badag tina panongton mangka aimed .

Geospatial Awards kaunggulan

Sajaba ti éta, acara nu ngawengku panghargaan pikeun inisiatif pangalusna dina inovasi, readjustment atanapi palaksanaan téknologi geospatial di paling significance di Amérika Latin. Bari pikeun kategori atawa titiktungtung kiwari moal diberekeun, urang bisa nganggap yen urang bakal nempo usulan pohara berharga di wewengkon kayaning Tatanén, Usaha AKAL, Transportasi, Téknik Pertambangan, énergi, Pamaréntahan, IDEs, Sumberdaya Pengetahuan Alam sarta Manajemén Land.

Pikeun ayeuna mah, anjeun tiasa nyalonkeun link ieu. Urang nyarankeun yen sakabeh pausahaan tur lembaga pamaréntahan ngajukeun usaha maranéhanana, sakumaha systematization sarta sosialisasi mastikeun kelestarian modél bisnis geospatial dina konteks urang kami yakin boga loba nembongkeun dunya.

nempo leuwih Latin Amerika Geospatial Forum

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.