Tempo koordinat UTM di Google Maps sareng Street View

Hambalan 1. Ngundeur template feed data. Sanajan tulisan museur kana koordinat UTM, aplikasina ngagaduhan témplat Latitude sareng bujur kalayan derajat perpuluhan, ogé dina tingkat derajat, menit sareng detik.

Hambalan 2. Unggah citakan Ku milih citakan sareng data anu, sistemna bakal ngabéjaan lamun aya data anu henteu bisa divalidasi; Diantara validasi ieu ngawengku:

  • Lamun koordinat kolom kosong
  • Lamun koordinat gaduh médan non-numerik
  • Mun zona henteu antara 1 sareng 60
  • Mun widang hémisfér aya hal anu béda ti Kalér atanapi Selatan.

Dina kasus koordinat latlong, sah yén lintang anu henteu ngalegaan derajat 90 atanapi anu bujur ngaleuwihan 180.

Data katerangan ngarojong eusi html, sapertos sapertos ditingalikeun dina conto anu ngawengku deployment of image. Hal kitu sami bakal ngarojong hal sapertos tumbu ka ruteu dina Internét atanapi disk lokal tina komputer, video, atanapi eusi anu beunghar.

Hambalan 3. Mintonkeun data dina méja sareng peta.

Langsung data anu diunggah, méja bakal nunjukkeun data abjad sareng peta lokasi geografis; Sakumaha anjeun tiasa tingali, anu prosés unggah ngawengku kuburan koordinat ieu kana format geografis anu diperlukeun ku Google Maps.

Mimindahan ikon dina peta anjeun tiasa nilik tina jalan atanapi pintonan 360 dimuat ku pamaké.

Saatos ikon dileupaskeun anjeun tiasa gaduh visualisasi sahiji titik anu ditempatkeun di Google Street View sareng napigasi dina eta. Ku jalan ngaklik ikon anjeun tiasa ningali jéntréna.

Léngkah 4. Kéngingkeun koordinat peta. Anjeun tiasa nambihan titik kana méja kosong atanapi salah anu parantos diunggah ti Excel; koordinat anu bakal ditampilkeun dumasar kana citakan éta, otomatis-nganomeran kolom labél sareng nambihan rinci anu diperyogikeun tina peta.

Di dieu anjeun tiasa ningali mantél anu dianggo dina pidéo.


Unduh peta Kml atanapi tabél langkung saé ngagunakeun jasa gTools.

Lebetkeun kode undeuran teras anjeun gaduh file anu tiasa anjeun tingali dina Google Earth atanapi program GIS; Aplikasi ieu nuduhkeun tempat pikeun kéngingkeun kode download anu tiasa anjeun unduh dugi ka 400 kali, sareng henteu aya wates pikeun sabaraha undak anu tiasa aya dina unggal unduh-unduh nganggo gTools API. Ngan peta nunjukkeun koordinat ti Gooogle Earth, sareng pandangan modél tilu diménsi diaktipkeun.

Salian ti kml anjeun ogé tiasa ngaunduh format unggul dina UTM, lintang / bujur dina perpuluhan, derajat / menit / detik bahkan dxf pikeun ngabuka ku AutoCAD atanapi Microstation.

Dina video di handap ieu anjeun tiasa ningali kumaha data sareng fitur sejenna aplikasi diunduh.

Di dieu anjeun tiasa ningali layanan ieu dina halaman pinuh.

2 Balesan kana "Tingali koordinat UTM dina Peta Google sareng Street View"

  1. Sampurasun, wilujeng énjing ti Spanyol.
    Aplikasi menarik, gaduh data perkiraan.
    Upami data anu akurat atanapi koordinat diperyogikeun, disarankeun pikeun nganggo alat topografik anu dianggo ku profesional anu mumpuni.
    Teras ogé tiasa kajantenan yén gambar éta bihari sareng data anu ditéang henteu lami atanapi dipiceun. Anjeun kedah ningali tanggal nalika Google "ngalulus."
    Salam.
    Juan Toro

  2. Kumaha jeung dimana disetél dina Excel berkas zona 35T kanggo Romania? Pikeun kuring henteu digawé. Upami abdi nempatkeun 35 ngan ukur nampilkeun koordinat na nera Afrika Tengah?
    Wasalam.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.