ASCII seni datang ka Google Maps

ASCII Maps nyaéta hiji cara anu metot pikeun nerapkeun pungsi API API, ngalambangkeun geometri sareng Amérika Standar Code for Information Interchange (ASCII) karakter.

google maps ascii

Pikeun jelema urang anu katingali monitor panén héjo, urang tiasa apal yén masalahna janten lami komputer kanggo ngadamel urang ku karakter 128 sanajan sababaraha sanés citak.

                  Key fungsi / __n___ II _________ Main _ II Floppy disk I ___ I Storage II 'I = (___) = I - Software Aplikasi III I_ / / __ I III INPUT ~~~~~ (____) I | / __ / II I___________ I (___ / ___________) - Alat Debugging Interface pikeun pamaké (__ I __ I / II / - Central II) / Processing II OUTPUT - I (Unit-._ II I _________ `, o_oo'_) II ~~~~~ *** &% ~ `._` ._ II ### @ ^ &&&`, / __ ._____._ &&& %% ## - mudal // _ (_) _ / ~~~ ~ I o) (kasalahan I / O) ~~ (_____, - 'System Backup Mouse

Kiwari, ngan émotik tetep sanajan saeutik pisan katingalina sabab aslina 😛 tapi sakumpulan jalma-jalma anu resep kana seni ieu sareng damelan impressive.

Muhun, sanaos aplikasi ieu bakal tetep aya dina ieu, pikeun ngahargaan, kami hatur nuhun ka babaturan Poly9 na Dani anu ngawartoskeun kami ngeunaan eta

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.