Léngkah pikeun ngalacak hapé

Saran pentingna telepon sélulér dinten ayeuna dina kahirupan sapopoé urang, urang condong ngurus éta budak saurang budak, ti ​​meuli éta hal éta nyertakeun, kaca tempered pikeun perlindungan layar, cingcin dina tonggong pikeun cekelan, malah dékrétori pikeun cai dina hal alat-alat sanés teu tahan kana cai, tapi sanés tina hal ieu henteu kedah ngahindarkeun urang ti ngahaja atanapi henteu ngaharepkeunana sareng sanés henteu deui deui, ku kituna urang kedah terang kumaha ngarékam ngontak alatna mun teu aya waé. kumaha carana nomeran sélulér lumangsung sareng meta gancang pikeun cageur deui sateuacan telat.

Alesan sejenna pikeun ngalacak hapé, nyaéta hayang nyaho katerangan jalma anu husus: Pasangan, anak atanapi sababaraha pagawe perusahaan, pikeun ngontak tim kudu ngalakonan di handap ieu.

Tracking telepon Android kalayan "Milarian alat abdi".

Ieu layanan Android pikeun pamaké sistem operasi anjeun jalan sareng:

  • Lebetkeun Setelan telepon - Kaamanan sareng privasi
  • Musttan kedah diaksés Milarian alat abdi, Lokasi GPS alat kudu diaktipkeun ku cara sanés éta henteu jalan
  • Tim kudu gaduh pisibilitas dina Google Play on.
  • Ieu diverifikasi liwat Setélan Google Play - Katempo
  • Pariksa lamun léngkah saméméhna jalan

Track Iphone with "Milarian iPhone abdi"

Nyukcruk alat ios (iPhone, iPad, MAC atanapi malah AirPods) bisa dilakukeun ngaliwatan iCloud atawa aplikasi anu ngaranna sarua. Prosésna bakal dilaksanakeun ku cara kieu:

  • Ngaksés Setélan - Pencét ngaran anjeun - iCloud (Tina gaduh ios 10.2 atanapi henteu ngan ukur léngkah anu kahiji sareng katilu
  • Pencét Milarian iPhone abdi sareng aktipkeun
  • Asup kalawan Apple ID

Dina hal Mac, prosésna nyaéta kieu:

  • buka Menu Apple (Dimana manzanita)
  • Pencét Tanya System -iCloud
  • Aktipkeun Pilarian Mac abdi

Kadua pilihan na haratis sareng gumantung kana aktivasina GPS sareng heula pendaptaran operasi na di alat anu hayang disacak ku anjeun, di pasar ayeuna aya sababaraha pilihan anu henteu langsung ti pamekar sofwer tapi éta ogé ngagaduhan fungsi ieu sareng fitur tambahan anu séjénna anu tiasa dianggo pisan pikeun anu hoyong terang sadayana-las anu lumangsung ku telepon sélulér nyaéta sorangan atawa pihak katilu.

Komo aplikasi pamakean anu sanés tiasa nganggo pitulung tiasa terang lokasi alat, Google Maps, tiasa gaduh babagi lokasi éta, boh kanggo sababaraha waktos atanapi dugi sareng fungsina nganonaktipkeun, éta bakal langkung saé langsung sareng kedah dibagikeun lokasi pikeun ditingali ka pamaké séjén, éta kudu dicatet yén fungsi ieu tiasa dianggo dina WhatsApp upami anjeun hoyong kirimkeun lokasi nganggo olahtalatah.

Ngorondang Aplikasi

Ayeuna di pasar aya pilihan séjén, seueur mayar, anu tiasa milarian teras milarian telepon sareng rinci séjén. Di antarana pausahaan Avast, kasenian di sakuliah dunya kanggo antipirus na kanggo komputer kagungan aplikasi kanggo alat sélulér, Cerberus Antitheft anu malah boga fungsi sapertos nyandak gambar sareng ngarékam audio tina jarak.

Tapi anu pangalusna di pasar nyaéta undoubtedly Mspy, aplikasi ieu teu ngan ukur kamungkinan nyukcruk alat, éta ogé boga seueur fitur-fitur anu ngalengkepan, sapertos Geo-Waves anu nyayogikeun émbaran anu patali jeung frékuénsi ngadatangan lokasi, konstoréntasi diijinkeun jeung dilarang daerah seueur leuwih!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.