Cheats pikeun Angry Birds

time now invests di urang keur disambungkeun, geus panyungsi berorientasi dijieun atawa kaulinan mobile jadi bisnis nguntungkeun.

ambek-manuk-pc Angry Birds mangrupa salah sahiji golongan, input nu sigana kaulinan rada konyol sarta monoton. Tapi sakali pamaén lulus panggung inisiasi janten obsesip, saprak leuwih ti méré dahareun ka hayam atawa wortel panén, ngalibatkeun tingkatan wit beuki metot.

Dijieun ku parusahaan Rovio, anu dumasar kana prinsip launching projectiles, ieu kuring inget malah hiji kaulinan DOS heubeul anu keur nurunkeun hiji gorila bertengger di gedong jeung cau hiji, nambahan sudut peluncuran jeung speed awal. kesederhanaan na seemed malah absurd, tapi jadi entertained di rentang low tina kaulinan sadia tur soré boring dina konstruksi.

Ieu, sanajan anu dumasar kana prinsip yén, ngabogaan tingkat tinggi desain HD, rasa grafis jeung marketing palinter. Chrome geus buta sejen nu geus gancang terpadu browser pikeun dianggo offline, tapi janten kawentar munggaran mobile jeung televisi program nu nyebut eta.

birders ambek Dina kontéks ieu jeung panongton ieu, aya Angrybirders.com, ramatloka nu dedicated éksklusif tetep fans informed of arrechos hayam. ramatloka fokus dijelaskeun, maké video demonstrative, sarta lulus unggal tingkat, nu mimitina sigana gampang tapi anjeun boga batu lemes pisan jeung manuk jadi waktu nu diperlukeun nya némpél masterful.

Pangalusna, anu Tumbu dina panel katuhu, sahingga pikeun kategori milih tingkat urang museurkeun salajengna di handap panel ieu aya tutorials maot unggal tingkat jeung kasuksésan ngahontal tilu béntang.

Sedengkeun pikeun desain, urang kudu ngaku yen situs nu disaluyukeun kacida alusna. WordPress geus dipasang hiji citakan jeung css jelas digawé, alatan sanajan ngagunakeun sumber mahiwal jalan geulis gancang.

Sedengkeun pikeun integrasi jeung masarakat, éta Angrybirders ngamungkinkeun pamaké nuturkeun apdet liwat Facebook, Twitter, RSS sarta langganan email via Candi Pawon.

Ku kituna, pikeun pamaké museurkeun Angry Birds Online, tips, kenop atawa Konci keur Angry Birds, pasti ieu teh tempat pangalusna.

12 balesan pikeun "Cheats pikeun Angry Birds"

  1. sakumaha ayare nu fucking Ayfon ieu di satengahing astéroid

  2. Héi anjeun tiasa ngintunkeun kuring kode, kuring kedah maéhan babi-damang éta

  3. Hiji strategi alus game Angry Birds ARRIBA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ...

  4. chingadera yu euweuh trik pamakéan nopone i ngan dises blowjobs

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.