Tempo AutoCAD AutoCAD 2010 2007 salaku

Kuring dikaitkeun saméméh ngeunaan kumaha dipaké pikeun pita nu AutoCAD 2010 (anu brings tina 2009 na ngan tetep di AutoCAD 2012). Éta pangalusna lajeng ka trend teu bisa balik ... ngamangpaatkeun, jadi mibanda.

Tapi bisa batur anu teu boga loba waktu pikeun lalaki dipaké (autoevangelizando) jeung gawena pikeun rengse pakasaban gawena hayang boga penampilan Vérsi 2007 of AutoCAD. Di dieu nyaeta kumaha:

autocad 2010

autocad 2010 Pikeun nu urang kudu buka tab nu

parabot> customizations

tur aya milih CUI

Ogé bisa dilakukeun langsung ti keyboard, jeung paréntah cui atawa cuiimport

autocad 2010 Lajeng panel kami deployed, urang milih tab nu mindahkeun, Teu kudu ditingali diaktipkeun ku panah handap.

pilihan nu Workspaces, pilih AutoCAD klasik kalawan tombol mouse katuhu sarta ngaktipkeun Atur Ayeuna.

tungtungna urang Ok

Tur aya nu gaduh eta, mun balik sami rengse, najan hiji tab dina kénca mucunghul mun ukur milih lingkungan gawé séjén.

autocad 2010

10 balesan pikeun "Témbongkeun AutoCAD AutoCAD 2010 2007 salaku"

  1. Hatur nuhun sanajan kuring Cut Nyak Dien bit lantaran eta mah geus di Castilian sarta henteu sigana kawas guaran Anjeun.
    Atoh éta indikasi Anjeun pisan mangpaat.

  2. Peupeus ampir kabéh rohangan pikeun jawaban ieu !!!!!! Hatur nuhun milyar ... POOOOOR DIOSSSSS, Hatur nuhun !!!

  3. Alus!

    Di momen kuring teu boga waktu pikeun meunangkeun dipaké, tapi Sigana nice jeung sigana gampang ti versi 2007 téh. Naon bothers kuring bit éta kuring teu adaptasi ka tab luhur nu saméméhna: snap, ortho jeung nu lianna dipaké pikeun milih parameter Abdi peryogi. Ieu hitungan waktos. Hatur nuhun input.

  4. Hatur nuhun, mantuan kuring pisan kusabab di kuliah urang dipake di 2010 tapi jeung panganteur robah.

  5. Hatur nuhun pisan !!!
    Loba urang salaku urang buka kami balik gélo!

  6. pana atuh. ieu salah sahiji nu recontra informasi berharga pikeun maranéhanana anu geus autocad 2010 2007 jeung urang digawé acd

    Wasalam

  7. Hatur nuhun gélo !!!!!!!!!! Anjeunna rék nyetél seuneu ALL. Pasti boga kaunggulan RIBON, tapi bisa dipake jalan abdi Jigana NOT, OR momen teu boga waktu meunang dipaké pikeun.
    Hatur nuhun

  8. Bro masalah éta mah geus di Spanyol jeung kiwari moal panjang ngartos anjeun xD.
    Salam.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.