Egeomates: 2010 prediksi: Sofwer GIS

sababaraha poe katukang, di panas iteuk kopi nu ngajadikeun indung kuring urang teu sababaraha halusinasi ngeunaan 2010 ditandaan tren di wewengkon Internet. Dina kasus lingkungan geospatial, kaayaan téh beuki statis (lamun teu boring), Ieu loba anu ceuk dina istilah sedeng ku merek badag, tapi teu runtah cangkir kopi waktos jeung pamuka sataun-tungtung, didieu mana.

kamajuan sababaraha. (Henteu gratis) Software Usaha Positioning ESRI, Bentley na AutoDesk sigana moal robah (sahenteuna di lingkungan Hispanik) Sarta dina inovasi ampir lima taun XML novelty sarta interaksi jeung OGC heran deui ka tukang.

Tapi ogé teuing eta dugaan, ningkatkeun kamampuan na rohangan ngédit vektor dina GIS na CAD visualisasi aya jejer ranging pikeun panjang.

autocad2008vn2dd6 Ku kituna, dina kasus AutoDesk, Salaku baris kami ningali aya AutoCAD 2011, nalika urang geus lalaki dipake kana pita kontekstual (pita) Jeung dimimitian pikeun ngahibur diri kumaha berharga éta sumping waktos éta. 3D sipil bisa kaget kami, tapi teu pira, kematangan software sarta kasaimbangan moal mislead pamaké kalawan loba follies bakal tetep. Ogé saperti urang terang, AutoDesk teu kamajuan ekstrim di taun ganjil (Ngaleupaskeun moal almenak) Ngan sangkan ieu reassures kami salaku urang tingali hiji .dwg anyar nepi ka 2011 2012 nalika AutoCAD geus ngumumkeun.

20080812_Luxology_Bentley_thumb Dina hal Bentley Simkuring ningali hal craziest, tapi ngan dina tingkat haseup ekstrim. I-modél keur masihan hijina mangaruhan Project Wise jeung pamedal, ogé di tingkat proposal kusabab kuring yakin Bentley nyiar cageur nilai nambahan sarta nyebarkeun Pilih XFM, nu rencana istilah sedeng moal ningali dina 2010. Meureun taun ieu bakal ningali implementations munggaran Bentley Cadastre milu dina jadi diideuan, Sumuhun, kudu smoked ka luhur, nu kuring boga tilu hunches lampu Abdi rada teu nembongkeun.

esri Sedengkeun pikeun ESRI I teu boga pamanggih slightest naon bisa kami nyangka, A Vérsi 9.4?Kuring ragu eta. Alat positioning anu tingkat (jualan na piracy) nyaéta teuas ngarasa yén anjeun bisa tempo deui, najan babaturan bagian kabuka nyandak kana firing nu macondo.

salaku ka GIS manifold Eta bakal paling agrésif, jigana saméméh Manifold Juni tingali 9. Dina naon saeutik kami geus maca dina master Wills leupas Dimitry, abdi ngarasa sedekan CUDA tur teruskeun forcing jalma kana bit 64, nu kumaha maranéhna nelepon kagancangan. A éra, sabab loba anu maranéhanana kudu asupkeun pikeun propositional kana pasatujuan kalawan badag, sahenteuna DWG na DGN anu geus jadi satingkat baramaen diyakinkeun ku ironi nya éta swings antara kanyataan jeung rasa goréng manten.avatar

Lamun hal ieu ekspektasi Manifold éta yén babaturan ieu ulah anu ngaroko hejoTeu kaget kami nu gélo mess loba beuki fitur kana kaulinan nu laun ngaronjatkeun posisi maranéhanana dina badag. Tapi kuring pikir urang tingali leuwih follies database tingkat tur interoperability, saeutik di tingkat konstruksi sarta na rohangan ngédit vektor.

Buka sumber: A milarian kelestarian. Taya sahijieun ceuk ieu teu komersil, istilah bébas sarta unfree Aranjeunna cocog pikeun misahkeun bagéan.

Mere appreciations, tapi pendapat abdi, gvSIG versi anjeun 1.9 stabil eta bakal ngajawab bug leutik tur nyieun alliances nu masihan anjeun kelestarian jeung positioning. istilah ieu sigana nyusahkeun, upami urang masihan ahli sosiologi mikropon, abdi resep sakumaha dijelaskeun ku agronomists:

sababaraha tangkal ulah mangrupakeun leuweung, lantaran kedah aya lingkungan nguntungkeun sarta jumlah nu tangtu mun dianggap sustainable.

Dina hal gvSIG, Anjeun kudu nuturkeun alliances ieu geus dimimitian ka Éropa, di jero Spanyol jeung Amérika Latin. Hiji alesan dasar: gvsigvalencia anu bakal neruskeun kalawan versi Windows kawas gélo 7 lamun Generalitat Teu paduli teuing nuturkeun Don Bill GatesAtawa sarébu rasa nu aya dina repositories Linux. Jeung ieu, anjeun kudu nyieun hibrida jaringan kelestarian kontéks: akademisi, swasta, sektor publik, aranjeunna tiasa siap pikeun nalika urang ningali hal gvSIG 2.0.

logo (1) Kasus maén inisiatif papelón kayaning OSGeo, BUAH ARA y Buka Konsorsium GIS, Diperkirakeun nuluykeun gerak lantai on tani, paling wawakil masarakat Hispanik jeung kasaimbangan antara bébas sarta unfree.

The séjén unfree, Urang bisa boga versi anyar tina GIS portabel, Platform stabil pikeun ngamutahirkeun tur gabungkeun kontak sababaraha screwdrivers langkung. Dina panempoan kuring, saeutik anyar urang tingali batur anu geus ditangtukeun kematangan, sakumaha GIS kuantum, Jukut jeung UDIG; aranjeunna gaduh leuwih tekanan pikeun ngawangun kelestarian ku nyieun inovasi.

portablegis

Kuring teu aturan kaluar warta menarik, naon kajadian éta kawas inisiatif leutik (henteu haratis), alatan kamampuhna sangkan noise gaduh saeutik dampak dina media Hispanik. Sahenteuna, moal sakumaha gvSIG, kalayan masing-masing brad jolota nyokot laleur nu, A strategi anu geus digarap janten langkung sistimatis ti ku ukuran brad; na yén ngawangun kelestarian.

Mun ukur keur kuring, bakal ngaleupaskeun sababaraha preferensi I gaduh keur Software anu teu haratis, Naon kajadian éta gvSIG kudu pikir pamaké janda (nu 95%) ti 90,000 plot sangsara lingkungan Java slow sarta kawijakan béda nyegah eta tina ngaganti ka Linux Ubuntu jeung ka romplón.

Teuing ti open source Eta bakal di sabudeureun sabudeureun naon kajadian kalawan MySQL, ayeuna nu Oracle boga sampurna smoked antara ramo kadua sarta katilu (ditambah katilu). Dina bagian alus lantaran loba ngalakukeun nyangka gélo anyar PostgreSQL na PostGIS outputs.

bumbu lianna: Naon unpredictable. Google Earth, dina pamanggih kuring di ngeunaan tilu taun bisa mibanda loba kamampuhan konstruksi jeung analisis kana scullion kml sarta jasa OGC.0_google_earth_pro_01 Eta kamungkinan yén kanyataan kuring enchutarlo éta braca salaku baku Konsorsium kamajuan tega buah on pihak katilu, ieu bakal nyieun Google keukeuh méré nilai pantes anjeunna (kana éta), A platform navigasi gorilopólica. (Dimungkinkeun The dipikaharti dina konteks wewengkon UTM 15 16 jeung kopi ditambah pangaruh nona ieu

Naon sejenna bisa disebutkeun, ieu lingkungan produk nu aya di sabudeureun dieu. Cadcorp, MapInfo sarta SuperGIS anu ti lingkungan lian, sarta ieu ngajaga pos myopia tegalan lokal.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.