Egeomates: 2010 prediksi: Sofwer GIS

sababaraha poe katukang, di panas iteuk kopi nu ngajadikeun indung kuring urang teu sababaraha halusinasi ngeunaan tren anu disetél pikeun 2010 di daérah Internét. Dina kasus lingkungan geospasial, kaayaan langkung statis (lamun teu boring), Ieu loba anu ceuk dina istilah sedeng ku merek badag, tapi teu runtah cangkir kopi waktos jeung pamuka sataun-tungtung, didieu mana.

Parangkat lunak komérsial (henteu gratis): Sababaraha berita.  Positioning ESRI, Bentley na AutoDesk sigana moal robah (sahenteuna di lingkungan Hispanik) Sarta dina inovasi ampir lima taun XML novelty sarta interaksi jeung OGC heran deui ka tukang.

Tapi ogé teuing eta dugaan, ningkatkeun kamampuan na rohangan ngédit vektor dina GIS na CAD visualisasi aya jejer ranging pikeun panjang.

autocad2008vn2dd6 Ku kituna, dina kasus AutoDesk, Salaku baris kami ningali aya AutoCAD 2011, nalika urang geus lalaki dipake kana pita kontekstual (pita) sareng mimiti ngahibur kumaha berharga tina kasempetan éta sumping. Tiasa waé éta 3D Sipil bakal masihan kami kejutan, tapi henteu seueur, kematangan parangkat lunak sareng kasaimbangan pikeun henteu ngaganggu pamaké ku seueur hal gélo bakal tetep. Ogé sakumaha urang terang, AutoDesk henteu ngadamel berita anu ekstrim dina taun-taun ganjil (Ngaleupaskeun moal almenak) Ngan sangkan ieu reassures kami salaku urang tingali hiji .dwg anyar nepi ka 2011 2012 nalika AutoCAD geus ngumumkeun.

20080812_Luxology_Bentley_thumb Dina hal Bentley Simkuring ningali hal craziest, tapi ngan dina tingkat haseup ekstrim.   I-modél samentawis éta ngan ukur bakal mangaruhan Project Wise and Publisher, ogé dina tingkat proposal, sabab numutkeun kuring Bentley milari deui nilai tambahna tina Select and disseminate the XFM, anu rencanana dina jangka menengah urang moal ningali di 2010. Sugan pikeun taun ieu hayu urang tingali dina palaksanaan munggaran tina Bentley Cadastre milu dina jadi diideuan, Sumuhun, kudu smoked ka luhur, nu kuring boga tilu hunches lampu Abdi rada teu nembongkeun.

esri Sedengkeun pikeun ESRI I teu boga pamanggih slightest naon bisa kami nyangka, A Vérsi 9.4?, Abdi cangcaya. Pikeun alat sareng tingkat posisi (dina penjualan sareng pembajakan) sesah karaos yén anjeun tiasa langkung dewasa, sanaos réréncangan bagian kabuka nyandak kana firing nu macondo.

salaku ka GIS manifold éta bakal paling agrésip, panginten sateuacan Juni urang bakal ningali Manifold 9. Dina sakedik anu urang kantos baca dina wasiat magisterial anu Dimitry dileupaskeun, kuring ningali keukeuh sareng CUDA tur teruskeun forcing jalma kana bit 64, nu kumaha maranéhna nelepon kagancangan. Aib, sabab lami-lami ieu kedah lebet kana perjanjian sareng anu hébat, sahenteuna kalayan format dwg sareng dgn anu tetep dina tingkat panyedian anu dibenerkeun dina ironi anu osilasi antara kanyataan sareng rasa anu goréng.avatar

Lamun hal ieu ekspektasi Manifold éta yén babaturan ieu ulah anu ngaroko hejo, Kami moal reuwas upami aranjeunna nambihan seueur fungsi anu edan kana cocooan, anu saeutik-saeutik ningkatkeun posisina dibandingkeun sareng anu gedé. Tapi dina pamanggih kuring, urang bakal ningali langkung gélo dina tingkat basis data sareng interoperabilitas, sakedik dina tingkat pangwangunan sareng pangédit vektor.

 

Sumber terbuka: Milari kelestarian. Teu aya anu nyarios ieu sanés komérsial, istilahna bébas sarta unfree Aranjeunna cocog pikeun misahkeun bagéan.

Mere appreciations, tapi pendapat abdi, gvSIG versi anjeun 1.9 stabil eta bakal ngajawab bug leutik tur nyieun alliances nu masihan anjeun kelestarian sareng posisi. Istilah ieu sigana rumit, upami urang masihan mikropon ka sosiologis, kuring resep langkung saé kumaha agronomis ngajelaskeunana:

sababaraha tangkal ulah mangrupakeun leuweung, lantaran kedah aya lingkungan nguntungkeun sarta jumlah nu tangtu mun dianggap sustainable.

Dina hal gvSIGÉta kedah nuturkeun aliansi éta anu parantos diawalan ka arah Éropa, pedalaman Spanyol sareng Amérika Latin. Alesan dasar:  gvsigvalencia anu bakal neruskeun kalawan versi Windows kawas gélo 7 lamun Generalitat Teu paduli teuing nuturkeun Don Bill Gates, atanapi sarébu rasa anu aya dina Repositories Linux. Sareng ieu, anjeun kedah ngadamel jaringan kelestarian kontéks hibrid: akademi, sektor swasta, sektor publik, anu tiasa siap nalika urang ningali hal-hal tina gvSIG 2.0.

logo (1) Kasus maén inisiatif papelón kayaning OSGeo, BUAH ARA y Buka Konsorsium GIS, Diperkirakeun nuluykeun gerak lantai on tani, paling wawakil masarakat Hispanik jeung kasaimbangan antara bébas sarta unfree.

The séjén unfree, Urang bisa boga versi anyar tina GIS portabel, ningkatkeun platform anu stabil sareng ngahijikeun sababaraha obeng deui. Numutkeun kuring, urang bakal ningali sakedik anu anyar sareng anu sanés anu parantos parantos déwasa, sapertos GIS kuantum, Jukut jeung UDIG; aranjeunna gaduh leuwih tekanan pikeun ngawangun kelestarian ku nyieun inovasi.

portablegis

Kuring henteu nolak berita anu pikaresepeun, anu kajadian nyaéta sapertos inisiatif alit (henteu gratis), kamampuanana pikeun nyieun sora gaduh sakedik pangaruh kana lingkungan Hispanik. Sahenteuna, henteu sapertos gvSIG, anu masing-masing paku saeutik jolota nyokot laleur nu, A strategi anu geus digarap janten langkung sistimatis ti ku ukuran brad; na yén ngawangun kelestarian.

Mun ukur keur kuring, bakal ngaleupaskeun sababaraha preferensi I gaduh keur Software anu teu haratis, Naon kajadian éta gvSIG kudu pikir pamaké janda (nu 95%) ti 90,000 plot sangsara lingkungan Java slow sarta kawijakan béda nyegah eta tina ngaganti ka Linux Ubuntu jeung ka romplón.

Teuing ti open source Eta bakal di sabudeureun sabudeureun naon kajadian kalawan MySQL, ayeuna nu Oracle boga sampurna smoked antara ramo kadua sarta katilu (ditambah katilu). Sawaréh saé, sabab seueur anu ngarepkeun berita gélo kaluar tina PostgreSQL sareng PostGIS.

Hérbal anu sanés: Lo unpredictable.  Google Earth, dina pamanggih kuring di ngeunaan tilu taun bisa mibanda loba kamampuhan konstruksi jeung analisis kana scullion kml sarta jasa OGC.0_google_earth_pro_01  Eta kamungkinan yén kanyataan kuring enchutarlo éta braca salaku baku Konsorsium kamajuan tega buah on pihak katilu, ieu bakal nyieun Google keukeuh méré nilai pantes anjeunna (kana éta), A platform navigasi gorilopólica.   (Dimungkinkeun The dipikaharti dina konteks wewengkon UTM 15 16 jeung kopi ditambah pangaruh nona ieu

Naon sejenna bisa disebutkeun, ieu lingkungan produk nu aya di sabudeureun dieu.  Cadcorp, MapInfo sarta SuperGIS anu ti lingkungan lian, sarta ieu ngajaga pos myopia tegalan lokal.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.