AutoCAD Tangtu 3D di panto anjeun, pikeun $ 34.99

Éta ngeunaan Panungtun Tangtu Inmediatas, anu ayeuna bisa meuli sarta tampa petunjuk dina panto imah pikeun harga AS $ 34.99.

produk nu ngawengku:

  • Tangtu pinuh 2D of AutoCAD na 3D kalawan video 477
  • isu browser disederhanakeun keur konsultasi
  • sadaya file sample kursus
  • gambar 17,000 dwg blok na model 3D
  • bab buku digital Kaca 255 40
  • kaasup ongkos pengiriman barang mun imahna, Ka mana wae nagara Amérika jeung Éropa
  • Anjeun tiasa mayar ku PayPal, mindahkeun bank atawa kartu kiridit

DVD asalna dina piringan laksana pikeun Windows, nu ngalir tanpa instalasi.

Ieu jadi bener. Tema tangtu ngawengku 477 Jumlah héran tina video nu anjeun tiasa ngawasaan sakabeh AutoCAD nu ngajadikeun duanana prosés modeling 2D 3 dimensi.

Kabéh video nu harti luhur tur ngawengku audio jeung lamun urang tambahkeun jumlah blok, éta pasti kado ti AS $ 34.99, tempo nu ngawengku pengiriman barang ka panto anjeun ku Express Surat.

Beuli Ayeuna

Hayu urang tingali naon eusi tangtu:


tangtu autocadBagian hiji: Dasar tina AutoCAD (leuwih ti video 30 sareng tema)

  • Bab 1: Naon AutoCAD?
  • Bab 2: The tampilan panganteur ngeunaan AutoCAD 2012
  • Bab 3: Unit jeung Koordinat
  • Bab 4: parameter Dasar teken

Bagian Dua: konstruksi Basajan objék (video 30)

  • Bab 5: Géométri objék dasar
  • Bab 6: objék komposit
  • Bab 7: Objék Pasipatan
  • Bab 8: téks

tangtu autocadBagian Tilu: Advanced Pangwangunan objék (video 34 sareng tema)

  • Bab 9: Rujukan Objék
  • Bab 10: osnap nyukcruk
  • Bab 11: nyukcruk Polar
  • Bab 12: konstrain paramétrik
  • Bab 13: Napigasi 2D
  • Bab 14: Urusan pintonan
  • Bab 15: pamaké koordinat System

Kaopat Bagéan: ngedit Basajan objék (42 video)

  • tangtu autocadBab 16: Métode Pamilihan
  • Bab 17: Edition Basajan
  • Bab 18: Advanced Edit
  • Bab 19: cara
  • Bab 20: megar, gradients na contours
  • Bab 21: The Pasipatan palette

bagian kalima: ngatur gambar (video 20)

  • Bab 22: Lapisan
  • Bab 23: blok
  • Bab 24: Rujukan kaluar
  • Bab 25: Sumberdaya gambar
  • Bab 26: Consultations

tangtu autocadbagian kagenep: Dimensioning (17 video)

  • Bab 27 Dimensioning
  • Standar Bab 28 CAD

bagian katujuh: tina citakan gambar na penerbitan (20 video)

  • Bab 29 Desain Print
  • Bab 30 Printing Setup
  • Bab 31 AutoCAD na Internét
  • Bab 32 Lambaran Siapkeun

tangtu autocadbagian kadalapan: gambar tilu diménsi (106 video)

  • Bab 33 modeling spasi 3D
  • Bab 34 SCP di 3D
  • tampilan 35 Bab di 3D
  • Bab 36 objék 3D
  • Bab 37 padet
  • Bab 38 surfaces
  • Bab 39 Mallas
  • Bab modeling 40

Cara di Mayar:

Sanggeus diskon Kupon disadiakeun samentara ku Z! Kupon, tangtu geus dibayar ngagunakeun layanan FastSpring, pikeun mastikeun yén maranéhna bisa mayar via cara nu urang geus dilarapkeun jeung mata uang lokal sarua.

  1. Cara kahiji nyaeta ku cara maké kiridit atawa debit kartu.
  2. kadua nyaéta ngaliwatan rekening PayPal
  3. Katilu nyaeta ku mindahkeun bank, ACH, pikeun maranéhanana cabang online. Teu lumaku di sadaya nagara.
  4. Anu terakhir nyaéta ku transfer internasional. Kanggo ieu anjeun kedah milih «Pembelian Orde», pikeun nampi data dina surat koresponden sareng bank anu dipilih di kota anjeun.

pamayaran FastSpring

Beuli Ayeuna

  • Pengiriman barang anu ku mail express, nu nyokot 3 mun minggu 5, gumantung kana jarak; kiriman kaluar tina Mexico, sangkan di nagara ieu bisa nyandak ngan hiji minggu. Urang masihan anjeun kode lagu eta online.
  • Ngirim dua poé bisnis sanggeus resi pembayaran dijieun, sarta ieu teu Panungtun Inéditas ti Méksiko.
  • Bari datang ka imah anjeun, anjeun tiasa konsultasi kursus online.

Upami Anjeun gaduh patarosan, ngahubungan kami.

editor@geofumadas.com

Lamun hayang jadi sadar promosi husus, tuturkeun kami on Facebook o Twitter

Kiwari aya dina Tangtu AutoCAD 2013Ngandung 2 ayeuna hadir kalawan DVD salaku fungsi geus dimekarkeun versi aréa 2013 3D jeung palajaran geus dimekarkeun deui sapinuhna.

Saterusna versi 2013 ogé bisa dibeuli ku download langsung ka harga AS $ 29.99 wungkul

29 balesan pikeun "AutoCAD 3D Kursus di panto anjeun, pikeun $ 34.99"

  1. Leres, versi 2012 ngahubungan duanana dina disk anu sami. Éta ngahasilkeun codec réproduksi pikeun Windows, anu moal masihan masalah anjeun, sabab mangrupikeun navigator buku antara eusi sareng pidéo. Kursus di Mexico bayaran anjeun sami, kauntungan anu matak ngahontal anjeun kirang tina saminggu.

  2. Misalna, Kuring keur resep Tangtu Otomatis CAD 2012 brings dua kursus di 2D na 3D dina disc sarua, sarta lamun tiasa maén dina jandéla média pamuter? Abdi di Mexico gaduh biaya sarua atawa rada kurang kaluar dina kursus. Wasalam

  3. Simkuring teu nampa bayaran via Western Union kitu, upami éta hijina cara anjeun tiasa ngahubungan kami langsung ka masihan anjeun data.

    editor@geofumadas.com

  4. Hello, abdi heran lamun bisa mayar ku Western Union

  5. Anjeun mayar artos anjeun, sami sareng dollar. Bank anu ngurus éta.
    Lamun meuli versi 2012 janten ku mail, waktu nu diperlukeun ampir 4 minggu ti Méksiko nepi ka Bolivia.

    Versi 2013 patut sami sareng tiasa diunduh. Unduh kontén na teras bakar DVD sareng voila anjeun, dina dinten anu sami.
    Saterusna, download langsung AS $ 29.99 ukur mayar

    Anjeun tiasa ningali informasi Tangtu 2013.
    http://geofumadas.com/curso-de-autocad-2013-gratis-primera-seccin/

  6. pantun, abdi hoyong terang upami ngalakonan transfer bank bakal ngabatalkeun naon bakal bisi kuring Bolivars? saprak kuring teu boga dollar! jeung sabaraha lila kuring bakal datang ka imah kuring sanggeus canceling?

  7. Hello dinten alus, abdi heran lamun aya kénéh ketersediaan produk jeung lamun harga dicutat tetep dina pangaruh. . .Thanks!

  8. Hai Javier
    Jumlah pastina geus dibayar ku mindahkeun bank ti bank wae di kota Anjeun.
    Anjeun kedah nuturkeun pésér mésér anu aya dina tulisan, teras pilih pilihan "transfer bank", sareng sistem bakal ngintunkeun data bank koresponden anjeun ka serat supados anjeun tiasa nampilkeun diri ka bank anjeun.
    biaya anu sami, sarua jeung AS $ 34.99 dina mata uang nagara Anjeun.

  9. babaturan alus, sababaraha poé ka tukang kuring wrote aranjeunna ngeunaan kursus otomatis CAD jeung ka tanggal aya na teu boga rspuesta, abdi hayang nyadiakeun éta necesari informasi ka acquire kursus otomatis CAD di Ékuador ku mindahkeun bank. ngantosan ngadéngé éta hatur nuhun.

  10. Panawaran kami ngan ukur Kursus AutoCAD 2012 2D / Kursus 3D. Éta henteu ngalebetkeun perangkat lunak AutoCAD, tapi anjeun tiasa ngaunduh versi pendidikan anu tahan bulan 36.
    Harga ngawengku pengiriman barang, sarta anjeun bisa mayar ku mindahkeun bank ti kotana sorangan, ngan milih pilihan pembayaran mindahkeun Bank atawa urutan beuli, gumantung kana anu asalna kaluar dina panyungsi anjeun, sarta milih nagara anjeun, anjeun bakal kaluar nu sarua di anjeun mata uang.

  11. Abdi hoyong terang upami produk pikeun diobral aya autocad 2012 2d na 3d lamun biaya anu sami, naon anu bakal di angkot nilai ka Quito Ékuador, dimana alat tukeur tiasa mésér mindahkeun

  12. Harga 34.99 aya dina dollar?

  13. Ti Agustus 2012 pangmayaran ogé kartu kiridit na Mindahkeun bank anu ditarima.

  14. Sumuhun, urang ngilikan kana Santa Cruz, Bolivia.
    hargana sami euweuh urusan naon nagara di Éropa atawa Ameria geus dikirim.
    Waktu nu diperlukeun keur meunang aya diantara 3 na 4 minggu.

  15. Abdi hoyong terang upami aranjeunna teu ngahontal Santa Cruz Bolivia jeung leuwih imcrementa dina fee tangtu. ogé nyaho sabaraha lila iket bakal datang.
    Hatur nuhun gaduh dinten alus

  16. Kiriman kaluar tina Mexico, kuring nebak yen bakal datang dina minggu kadua.

  17. Mertimbangkeun IS A harga gede keur ALL nu ngandung.
    Di Amerika oge Butuh sagala rupa nu dituduhkeun Timpo? ENN hirup Texas

  18. Éta katuhu, ofeerta nu aya dina pangaruh.

  19. Abdi hoyong terang upami eta aya dina pangaruh dina diobral di produk ieu sarta lamun harga tetep sarua.

  20. Iporta teu dimana anjeun buka, éta waragad kaasup pengiriman barang sarua.
    Hijina formulir pembayaran téh PayPal, nalika anjeun sangkan mayar ka anjeun tambahkeun alamat dimana anjeun bakal dikirim.
    Biasana nyokot 3 mun 5 minggu milis, anjeun dibéré kode jeung nu bisa nangkep online dimana anjeun bade.

  21. Alus dinten hoyong nyaho lamun dikirim ka Brazil persis FOZ IGUAZU - Paraná. Padahal Vale, tangtos AND pengiriman barang, lila pas anjog. kursus arsitéktur informasi AMS NESECITO LAIN .... Salam. Tiasa ngintunkeun mail response ka MY nyatakeun saméméh ..

  22. dollar 25 Amerika anu 44,528.75 Colombia beurat.

    Ti Agustus Z! kupon diskon réngsé, sarta biaya anu dollar 34.99, kaasup pengiriman barang.

  23. Jumlah pastina nyaeta on DVD, Anjeun bisa make eta dina mesin rék.

  24. BOGOTA Kolombia di PESOS ongkos sarua loba.

  25. EXELENTE Tangtosna, sirkuit meureun video ka PC Anjeun. ESTACONARIO jeung Laptop OR merlukeun kenop béda

  26. Sumuhun Anjeun ogé bisa mayar ku mindahkeun bank.
    Butuh waktu nu kusabab muatan pengiriman barang dina harga ieu pikeun layanan pos, nu nyokot ngeunaan tilu minggu.

  27. Naha jadi panjang?, Dupi éta mungkin nyieun hiji deposit bank?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.