Kumaha carana ngaronjatkeun kagancangan Internét

masalah nu mangrupakeun bohong, sabenerna kumaha ningkatkeun speed nyaéta mayar rubakpita hadé, meuli komputer hadé, pindah kana panyungsi atawa napigasi sopan.

Tapi bisa lumangsung, nu ku tim alus, sambungan alus na panyungsi gancang, sigana yen hal anu salah, sambungan nu mangrupa slow sarta waktu nu diperlukeun dunya hiji mintonkeun kaca. Di dieu aya sababaraha tips:

1. browser nu

Ieu bakal browser pang populerna, tapi studi geus ditémbongkeun nu sanes nu pangalusna sarta sakaligus nu coba tungtung séjén nepi hating anjeunna. Salaku robah mimiti bisa nyarankeun Mozilla, sanajan ChromeNu éta Google mana rada ogé di executing JavaScript tapi boga kirang plugins input sarta confuses maranéhanana anu dipaké pikeun ningali sagala tombol pikeun nyitak, simpen, sarta eta hal nu saeutik dipaké.

Mun anjeun beuki Geek, éta hurts titik ieu, yakin nu nuju ngagunakeun Opera sarta lamun resep Safari Mac aman. Duanana pisan mantap.

gambar di handap teh kesederhanaan of Chrome, tab, bar jeung tombol dasar pikaresep keur balik, ka hareup, refresh, a seeker dina bar alamat sami sareng dua tombol Anjeun bisa nyandak dinten sejen. Gadis ... a legend of AutoDesk dina tampilan The CAD Geek. com, hiji blog hébat!

Internét pisan slow

2. beberesih sering

Internét pisan slow Kosongkeun riwayat, kaca sindangan na cookies nyaeta cageur sahenteuna saminggu sakali.

Chrome teu kieu gaduh on tombol kadua, bari teu goréng diajar potong kompas ka:

Ctrl + shift + del

atawa sakumaha bakal di Spanyol

Ctrl + Shift + Hapus

3. cleanup cache DNS

Ieu bisa dilakukeun ku katuhu-klik dina ikon sarta milih Connection perbaikan, tapi dina sababaraha kasus nu diperlukeun sawatara waktu, ngalir résiko moal nyungsi IP atawa lamun urang boga hiji IP ditugaskeun langsung teu bisa ngalakukeun nanaon.

Jadi hadé ngalakukeun eta teh lami:

Mimitian> Run> cmd> asupkeun

Nembongan hiji layar hideung pikareueuseun jeung aya wrote:

ipconfig / flushdns

tur ngalakukeun asup

Internét pisan slow

Éndah!Manglaku a purgative dina waktu kurang ti 5 detik, upami nu Kaluaran nu surfeit jeung nyali sahiji sambungan anjeun, urang kedah ngadopsi lila pangalusna tanpa masang download acceleratorsProgram anu babagi torrentsMaok intruders nirkabel Anjeun atawa update antipirus alus sakumaha aya loba Trojans nu fatal di ieu.

4 balesan pikeun "Kumaha pikeun ngaronjatkeun kagancangan Internet"

  1. Taya gagasan naon generator nu.

    Bandwidth mail éta pondok tur teu sadar, geus geus direngsekeun.

  2. kajadian ka redaktur @ egeomates, com teu balik

  3. naséhat alus

    Kuring kudu simulate Grup global atanapi sahenteuna tina Honduras Dimana manggihan jumlah generator acak?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.