Stitch Maps pikeun ngundeur gambar tina Google Earth di mosaic

Stitch Maps mangrupikeun aplikasi anu saéstuna pikeun ngahijikeun mosaik gambar, sapertos peta quadrant anu dipindai tapi ogé ngamungkinkeun anjeun ngaunduh gambar tina Google Earth sareng ngempelkeun kana mosaik anu tiasa disimpen salaku gambar tunggal ... haseup anu saé sabab éta tiasa dieksekusi anu henteu nempatan netep. Abdi émut yén sababaraha waktos ka pengker kuring ngobrol ngeunaan aplikasi anu didamel hal sarupa, tapi halamanna ngaleungit ... Kuring kira-kira aya dina hal anu goréng.

Stitch Maps ngidinan tingali cara gawéna:

1. Pilih gambarna

google bumi

Anggap kuring hoyong ngaunduh kota ieu ti Google Earth, Stitch Maps mikawanoh tampilan anu kuring gaduh di Google Earth. Ati-ati, anjeun kedah nganggo pilihan na DirectXTeu dianggo kalayan Salam, Magelang.

 

2. Pilih eyeshot

jangkungna bumi googlePikeun ngalakukeun ieu, kuring milih tombol "Google Earth" sareng sistem nunjukkeun kuring tempoan anu sami sareng panel di beulah katuhu dimana kuring tiasa milih jangkungna (sajenis panyimpangan Google sami sareng jangkungna hiber), sareng sababaraha tombol pikeun turun atanapi ka luhur jangkungna saratus atanapi sarébu méter.

Dina tombol «setélan» kuring tiasa milih gambar mana, komprési sareng pirouette anu sanés bakal disimpen.

 

3. Nunjukkeun mosaic nu

Nalika mencét tombol «peta» jandela ditampilkeun dimana gridna bakal katingali numutkeun jumlah jajar sareng kolom anu dipilih di belah katuhu. Ogé di beulah luhur anjeun tiasa ningali jangkungna masing-masing gambar anu bakal aya nalika ngahasilkeun aliran masing-masing ... langkung matéri anu langkung padet, piksel langkung leutik, janten detail anu langkung saé (teu akurat).

Sanaos disarankeun nganggo daérah alit sabab Google pasti bakal nyaram IP mesin anjeun upami robot na ngadeteksi unduhan masif ku cara anu sistematis. Naha éta kalayan manifoldSarta dina dua dinten IP nu dileupaskeun.

Mosaic google bumi

Ku milih tombol «gambar», lerespeta Stitch Sistim mulih atuh hasil saméméhna tina ukuran nu bakal mibanda gambar di BMP, jpg na PNG format.

Abdi tiasa milih ngahemat Gambar misah sarta format piksel antara 8, 16 na 24 bit.

Satuluyna anjeun ogé tiasa otomatis milih hiji calibration pikeun format Ozi, TTQV, GPS lagu, Mapper global, Fugawi, Dunya-file, MapInfo na GPSdash2.

 

4. Ngajalankeun motret gambar

Ku milih pilihan "scan", anjeun mimiti nyiptakeun gambar-gambar anu dituduhkeun biru kalayan anu ditangkep ... dina waktos ayeuna teu disarankan pikeun ngotéktak Internét atanapi aplikasi anu sanés kusabab éta tétéla ngaganggu aliran éta.

5. Simpen gambar.

Di tungtung, gambar na nembongan, anu tiasa diédit ku masihan rotasi atanapi motong sisina, kumargi kadali Google Earth némbongan di belah katuhu sareng watermark tina panyadia gambar nembongan dihandap. Pepelakan saderhana sareng éta siap disimpen.

gambar calibrationGambar disimpen tanpa georeferensi, tapi pikeun ieu file kalibrasi, anu disimpen kanggo salah sahiji format ieu. Dina ieu, nomer titik pangendali, lintang, bujur sareng piksel matrix dicirikeun, perhatoskeun yén dua anu munggaran sareng anu terakhir nyaéta opat juru gambar.

Éta ogé tiasa ningali yén gambarna sanés kuadrat ku ningali koordinat anu nuturkeun kurva. Ieu peryogi kalibrasi.

Versi percobaan bisa diundeur, hancana sagalana tapi ngahemat gambar.

Vérsi Peta Jahit anu dibayar kanggo $ 48 ... henteu goréng kusabab éta tiasa mésér sanajan Paypal ... utamina ayeuna éta manifold Anjeun tiasa euweuh lengket Google.

Di posting ngécéskeun sababaraha masalah umum StitchMaps.

link ieu bisa buscar Stitchmpas ti Shareit!, Tapi teu muncul for jeung cobaan download; urang kudu nguji naha anjeun sabenerna bisa nyieun nu meuli.

21 Balesan ka "Stitch Maps, pikeun ngaunduh gambar tina Google Earth dina mosaik"

  1. Cobaan wewengkon anu langkung alit janten ningali upami file didamel. Éta mungkin tibatan daérah anu dipilih janten ageung, tibatan mémori komputer henteu tiasa ngadamel éta.

  2. hi ihave masalah kanggo map jahitan. tungtung nyimpen gambar éta tiasa Diagnosis na Mosaics. punten petunjuk abdi

  3. Negatif Lisénsi Stitchmaps henteu deui datang.
    Rahayu jalma anu meuli jeung invested dollar patut 49.

    Hal sarupa bisa dipigawé kalayan PlexEarth, sanajan teu jeung kesederhanaan sarua

  4. Kuring ogé kudu meuli lisénsi, tapi moal bisa manggihan eta mana, batur anu weruh dimana dibeuli, mangga.

    hatur nuhun

  5. Abdi tiasa nulungan jeung masalah ieu gambar tinggaleun jaman. mail abdi henteu tapi nunjuk kaluar di dieu, mdangel21@HOTMAIL.com

  6. Ericson: Stitchmaps henteu deui sayogi, mirip.

    Agustin: Antosan linggih, kumargi panutup sami sami ngantosan kuring 😀

  7. Dimana abdi tiasa meuli lisénsi software, Kuring geus neangan tur teu kapanggih, mangga batur bisa nyadiakeun abdi?

  8. Ngantosan Google badé ngadamel pembaruan peta ngalangkungan daérah Ojos de Agua, Comayagua ... peta ayeuna henteu tiasa dianggo ...

  9. Halo, abdi milarian parangkat lunak tapi tautan na rusak, saha waé anu tiasa ngirimkeun ka kuring ... éta bakal ngaapresiasi pisan ...

  10. Batur, kusabab kuring nuju damel di Stitch Maps, tapi kuring ngantepkeun ayeuna gambar na atos jaman, sareng kuring parantos ningali dimana-mana masalah kuring ningali yén anu sanésna ogé ngagaduhan éta tapi kuring henteu ningali solusi, kuring parantos ngarobih sadayana, bahkan ngaunduh versi sanés google sareng Stitch Maps ... aya anu terang gelombang naon

  11. Sambungan anjeun lirih. Émut yén Stitchmaps nangkep layar anjeun, saengga bakal néwak naon anu dipendakan, upami aya jandela, upami anjeun ngagaduhan program anu sanés dibuka di tengah layar, éta bakal néwak.

    Mindahkeun sadaya StitchMaps malah luar jandela newak.

  12. Kuring mimiti dipaké stichmap tur dituturkeun léngkah dituduhkeun duanana dina kaca ieu jeung nu lianna mana dibahas.
    Tapi dina tungtungna lamun kuring tetep gambar kuring narima hiji aventana héjo.
    Kuring parantos nyobian ngaunduh gambar 6 × 6, éta beuratna dugi ka 50 Mb.
    Ngonpigurasikeun nu stich salaku ngusulkeun, Kuring geus diteundeun calibration jeung lamun sakabeh poarecer buka ogé kuring narima yén gambar héjo sakumaha lamun anjeunna ngalaman teu bray nanaon.
    Gambar warna héjo ngandung sadaya kontur daérah anu ku kuring tos visualisasi dina turunna 36 iamgenes anu parantos dilakukeun. Dina jero unggal sagi opat pesen «Loading Googloe Earth» muncul (pesen ieu diulang dina unggal nembak, tulang 36 kali).
    Abdi peryogi mantuan punten ngajawab masalah ieu

  13. hi, abdi henteu tiasa ngaunduh stitchmap… naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?

  14. Leres, tina anu kuring ningali, halaman éta dina mode pribadi. Tapi softwarena masih tiasa ngagaleuh ku Shareit.

  15. Hatur nuhun. Kuring babagi eta sabenerna ngagaduhan keur eta. Tapi kedah pamenta nu diaktipkeun link aranjeunna disadiakeun kuring.

  16. Website éta teu aya deui. Cara séjén pikeun meunang program jeung lisénsi?
    hatur nuhun

  17. Haturan Kang Henri Sakumaha anu ku kuring nyarios tadi, StitchMaps bernilai $ 48, pilihan gambar ngahemat ngan tiasa dilakukeun nalika mésér ijin na.

  18. I nedunan sakabéh hambalan di pitulung anjeun, tapi pamustunganana, sanggeus ngajalankeun Scan, teu ngaktipkeun Simpen pilihan.

    Usulan?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.