Stitch Maps pikeun ngundeur gambar tina Google Earth di mosaic

Stitch Maps mangrupa aplikasi bener mun ngawangun mosaics gambar, kayaning peta kuadran discan tapi ogé ngamungkinkeun ngundeur gambar tina Google Earth tur ngumpul kana hiji mosaic nu tiasa lajeng disimpen salaku gambar tunggal ... alus smoked sabab mangrupa laksana henteu ngawengku dipasang. Kuring inget sababaraha waktu ka tukang kuring spoke tina hiji aplikasi anu dijieun hal sarupaTapi kaca ngiles ... Kuring nebak hal nu salah.

Stitch Maps ngidinan tingali cara gawéna:

1. Pilih gambar

google bumi

Anggap abdi hoyong turun manteng ieu dayeuh Google Earth, Stitch Maps sadar deployment nu geus di Google Earth. Ojo, anjeun kudu make pilihan nu DirectXTeu dianggo kalayan Salam, Magelang.

2. Pilih eyeshot

jangkungna bumi googlePikeun ieu kuring milih tombol "Google Earth" sareng sistem nembongkeun kuring sami sareng panel di sisi katuhu mana kuring tiasa milih jangkungna (hiji jenis Google aberration mirip dina jangkungna penerbangan), sareng sababaraha tombol pikeun nurunkeun atanapi ngangkat jangkungna saratus atanapi saratus rebu.

Dina tombol «setélan» kuring tiasa milih gambar mana, komprési sareng pirouette anu sanés bakal disimpen.

3. Nunjukkeun mosaic nu

Nalika kuring pencét tombol «peta», hiji jandela ditingalikeun tempat grid ditingalikeun dumasar kana jumlah barisan sareng kolom anu dipilih di beulah katuhu. Ogé di bagean luhur anjeun tiasa ningali jangkungna anu pasti unggal gambar sabab ngahasilkeun aliran pikeun masing-masing ti éta… langkung ageung kana matriks, anu langkung alit piksel bakal, janten langkung rinci deui (teu akurat).

Sanajan éta sasaena ngagunakeun daérah leutik sabab Google banearía yakin alamat IP tina mesin Anjeun upami robot maranéhna ngadeteksi a ngurangan masif sacara sistematis. Hancana kalawan manifoldSarta dina dua dinten IP nu dileupaskeun.

Mosaic google bumi

Ku milih tombol «gambar», lerespeta Stitch Sistim mulih atuh hasil saméméhna tina ukuran nu bakal mibanda gambar di BMP, jpg na PNG format.

Abdi tiasa milih ngahemat Gambar misah sarta format piksel antara 8, 16 na 24 bit.

Satuluyna anjeun ogé tiasa otomatis milih hiji calibration pikeun format Ozi, TTQV, GPS lagu, Mapper global, Fugawi, Dunya-file, MapInfo na GPSdash2.

4. Ngajalankeun motret gambar

Ku milih pilihan "scan", anjeun mimiti nyiptakeun gambar-gambar anu dituduhkeun biru kalayan anu ditangkep ... dina waktos ayeuna teu disarankan pikeun ngotéktak Internét atanapi aplikasi anu sanés kusabab aliran éta sanés ngaganggu.

5. Simpen gambar.

Di tungtung gambar, nu bisa diédit ku assigning rotasi atawa motong kaluar edges nembongan, teras kadali katuhu némbongan handap Google Earth sarta panyadia Gambar watermark. A pamotongan basajan tur siap simpen.

gambar calibrationgambar nu disimpen tanpa georeference, tapi ieu téh di file calibration, anu disimpen keur salah sahiji format ieu. angka ieu dicirikeun papariksaan, lintang, bujur na matrix piksel, dicatet yén kahiji dua jeung panungtungan dua anu opat juru gambar.

Éta ogé bisa ningali yen gambar henteu bujur ningali koordinat nu datang di handap curvature a. Ieu merlukeun calibration.

Versi percobaan bisa diundeur, hancana sagalana tapi ngahemat gambar.

The Stitch Maps dibayar versi mana pikeun $ 48 ... moal macet sabab bisa meuli nepi via PayPal ... utamina kiwari yén manifold Anjeun tiasa euweuh lengket Google.

Di posting ngécéskeun sababaraha masalah umum StitchMaps.

link ieu bisa buscar Stitchmpas ti Shareit!, Tapi teu muncul for jeung cobaan download; urang kudu nguji naha anjeun sabenerna bisa nyieun nu meuli.

21 balesan pikeun "Stitch Maps pikeun ngundeur gambar tina Google Earth di mosaic"

  1. Cobaan wewengkon anu langkung alit janten ningali upami file didamel. Éta mungkin tibatan daérah anu dipilih janten ageung, tibatan mémori komputer henteu tiasa ngadamel éta.

  2. hi ihave masalah kanggo map jahitan. tungtung nyimpen gambar éta tiasa Diagnosis na Mosaics. punten petunjuk abdi

  3. Negatif Lisénsi Stitchmaps henteu deui datang.
    Rahayu jalma anu meuli jeung invested dollar patut 49.

    Hal sarupa bisa dipigawé kalayan PlexEarth, sanajan teu jeung kesederhanaan sarua

  4. Kuring ogé kudu meuli lisénsi, tapi moal bisa manggihan eta mana, batur anu weruh dimana dibeuli, mangga.

    hatur nuhun

  5. Ericson: Stitchmaps henteu deui sayogi, mirip.

    Agustin: Antosan linggih, kumargi panutup sami sami ngantosan kuring 😀

  6. Dimana abdi tiasa meuli lisénsi software, Kuring geus neangan tur teu kapanggih, mangga batur bisa nyadiakeun abdi?

  7. Ngantosan Google nyieun update peta nyapu wewengkon nojos de Agua, Comayagua ... peta ayeuna téh unusable ...

  8. Hai Kuring pilari lemes tapi link ruksak batur bisa lulus atuh ... eta bakal jadi greatly ngaapresiasi ...

  9. Atuh anu digawé di Stitch Maps, tapi diamkan saja ayeuna kaluar gambar titimangsa, jeung e I bucado madhab masalah kuring ningali q sejenna sahingga ngalakukeun tapi ulah ningali solusi, abdi geus robah sagala inklusif handap versi sejen tina google na Stitch Maps ... batur weruh yén gelombang

  10. Sambungan anjeun lirih. Émut yén Stitchmaps nangkep layar anjeun, saengga bakal néwak naon anu dipendakan, upami aya jandela, upami anjeun ngagaduhan program anu sanés dibuka di tengah layar, éta bakal néwak.

    Mindahkeun sadaya StitchMaps malah luar jandela newak.

  11. Kuring mimiti dipaké stichmap tur dituturkeun léngkah dituduhkeun duanana dina kaca ieu jeung nu lianna mana dibahas.
    Tapi dina tungtungna lamun kuring tetep gambar kuring narima hiji aventana héjo.
    Kuring diusahakeun pikeun ngundeur hiji gambar tina 6 × 6, éta geus datang ka beuratna nepi 50 Mb.
    Ngonpigurasikeun nu stich salaku ngusulkeun, Kuring geus diteundeun calibration jeung lamun sakabeh poarecer buka ogé kuring narima yén gambar héjo sakumaha lamun anjeunna ngalaman teu bray nanaon.
    Gambar warna héjo ngandung sadaya kontur daérah anu ku kuring tos visualisasi dina turunna 36 iamgenes anu parantos dilakukeun. Dina jero unggal sagi opat pesen «Loading Googloe Earth» muncul (pesen ieu diulang dina unggal nembak, tulang 36 kali).
    Abdi peryogi mantuan punten ngajawab masalah ieu

  12. pantun, abdi teu tiasa meunang stitchmap ... saha bisa nulungan kuring?

  13. Leres, tina anu kuring ningali, halaman éta dina mode pribadi. Tapi softwarena masih tiasa ngagaleuh ku Shareit.

  14. Hatur nuhun. Kuring babagi eta sabenerna ngagaduhan keur eta. Tapi kedah pamenta nu diaktipkeun link aranjeunna disadiakeun kuring.

  15. Website éta teu aya deui. Cara séjén pikeun meunang program jeung lisénsi?
    hatur nuhun

  16. Haturan Kang Henri Sakumaha anu ku kuring nyarios tadi, StitchMaps bernilai $ 48, pilihan gambar ngahemat ngan tiasa dilakukeun nalika mésér ijin na.

  17. I nedunan sakabéh hambalan di pitulung anjeun, tapi pamustunganana, sanggeus ngajalankeun Scan, teu ngaktipkeun Simpen pilihan.

    Usulan?

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.