konferensi taunan Bentley urang, kalayan format anyar

gambaran

Taun ieu konferensi taunan Bentley urang, bisa dilaksanakeun dina Baltimore, robah format tradisional sesi tina Bentley Institute. Dina hal ieu, geus dipisahkeun ku garis tematik, tinimbang produk husus, ku kituna bisa jadi nu ningali simulasi cai dipake keur desain jeung Heastad Leyuran, rarancang struktural sasak dina paparan tunggal ngawangkong ngeunaan desain jembatan, ngagunakeun Staad, manajemén data Project Wise, anu Arsitéktur simulasi 3D jeung hasil malah diterbitkeun kalawan Geoweb pamedal.

Leuwih atawa kurang nu agendas anu dipisahkeun kana téma ieu:

Dina garis tina Arsitéktur sarta Desain Struktural

  • BIM jeung hal sejenna (Arsitéktur)
  • Modeling Bridges (penggir)

Dina garis Geoengineering

  • Cadastre tur ngembangkeun darat
  • Bina Marga

Dina Tutuwuhan garis

  • Minyak sarta Gas
  • Logam & Pertambangan

Dina sistem distribusi garis

  • Comunicaciones
  • ngangkut
  • hidrosanitario
  • Systems Gas / Listrik jeung produksi énérgi

Pikeun ayeuna mah, abdi geus mutuskeun pikeun turutan agenda cadastre tur ngembangkeun darat, sanajan kuring ningali hal intersará jalan.

acara ieu salah kedah jelas yén henteu bade diajar, tapi mun empower tren nu leumpang ka mana téknologi, acquire visi.

Diantara strategi best of konferensi ieu eta nyaeta aranjeunna teu ngadorong pikeun jalma nyandak diploma maranéhanana dina ahir latihan, sarta yén mékanika ieu teu bisa dipake aranjeunna teuing kusabab teu dulur kabetot dina sks ti Bentley Institute dina hiji waktu jadi berharga. Ngarah geus dipilih pikeun némbongkeun pangalaman praktis nerapkeun téknologi maranéhna ... tur muka éta hadé, sabab leuwih jéntré ningali sakumaha maranehna nu ngadengekeun smoked teori.

Tandaan ReichardtDina kasus aréa geospatial, salah sahiji presentasi keynote bakal di muatan tina Tandaan Reichardt, Presiden jeung CEO nu OGC (Konsorsium Geospatial Buka), Hiji organisasi nu boga panjang jalan pikeun ngamajukeun standar di bursa data geospatial. Mangkana presentasi na disebut "OGC Visi"

Sesa agenda geospatial ngawengku presentasi prakték pangalusna:

  • Ngajalajah mangpaat prosés workflow sarta karya sipil geospatial, ti konsép pikeun konstruksi
  • Neuleuman kumaha téknologi anyar ngurangan waktu pikeun jualan, jeung nyederhanakeun tur integrasi jeung desain wangunan, tata loka, ngembangkeun JEUNG KOPERASI.
  • Hadir hiji amalan pangalusna mantau fokus dina pangwangunan tanah
  • Ngalenyepan kaunggulan tina strategi perusahaan pikeun manajemén informasi
  • Review tina tren panganyarna dina produksi peta, penerbitan sarta web penerbitan téknologi dina bentuk e-pamaréntah.
  • Ngajajah kamajuan nu geus nyokot organisasi nu ngajaga cadastre légal, duanana mangrupa evel lokal, régional atawa nasional.
  • gagasan Exchange sarta nyieun bongbolongan ka to Bentley
  • Nyaho generasi saterusna GIS Bentley Peta sarta Bentley (baheulana Microstation Geographics), Bentley Geospatial Server, Bentley Cadastre (Geospatial Administrator kalayan aplikasi XFM friendlier) jeung versi panganyarna tina Bentley Geo Web pamedal (VPR friendlier?)

konférénsi éta bakal di 28 30 ka May, dina Maryland, Pennsylvania taun ieu bakal aya moal konferensi di Éropa.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.