Salaku Microstation diajar (jeung ngajarkeun) gampang

Kuring spoke saméméhna tina sakumaha AutoCAD praktis EsenarKukituna kuring diajar tangtu sarua pikeun pamaké MicroStation na kedah adaptasi metoda pikeun pamaké ti Bentley ... salawasna dina konsép anu lamun batur learns 40 a Paréntah program komputer bisa mertimbangkeun yén mendominasi. Jalma kudu diajar nyaho wungkul paréntah 29 Microstation, kalayan anu eta deukeut ka 90% tina pagawean di rékayasa, sanajan hiji pemetaan orientasi.

Ieu bisa ditempatkeun dina hiji bar tunggal, teu nyandak aranjeunna kaluar ti panel utama jeung ideally ngawulang di salah sahiji pakasaban, aranjeunna bisa balik ngagunakeun unggal paréntah saprak kreasi garis kahiji dugi nu print final.

Paling ilahar dipake paréntah 29 Microstation

Nyieun paréntah (14)

  1. gambaran Garis (garis)
  2. Circle (bunderan)
  3. Polyline (Smart garis)
  4. garis kompleks (ranté Complex)
  5. Multiline (Multiline)
  6. Titik (titik)
  7. Téks (tulisan)
  8. Encirclement (pager)
  9. Gambar (Wangun)
  10. Hachurado (Hatch)
  11. pola linier (pola linier)
  12. Susunan (Array)
  13. Sél (sél)
  14. Arc (arc)

Paréntah ngedit (14)

gambaran

  1. Paralel (paralel)
  2. Cut (motong)
  3. Extender (manjangkeun)
  4. Ngaropéa (ngaropéa elemen)
  5. Ungroup (serelek)
  6. Edit testo (Edit teks)
  7. parsial erasure (parsial Hapus)
  8. Motong (motong)
  9. Pindahkeun (move)
  10. Salinan (salinan)
  11. Rotasikeun (Rotasikeun)
  12. Skala (Skala)
  13. Eunteung (eunteung)
  14. Rounding (Fillet)

Paréntah Rujukan (8)
Sanajan aranjeunna sahenteuna dalapan, Anjeun bisa ditempatkeun dina hiji tombol turun-handap, sarta ieu nu snap atanapi saheulaanan, diantara paling dibutuhkeun téh:

  1. Konci Point (titik konci)
  2. Midpoint (Mid Point)
  3. Nunjuk deukeut (pangcaketna)
  4. Simpang (simpang)
  5. Jejeg (jejeg)
  6. base titik (Asal)
  7. Puseur (Center Point)
  8. Tangent (Tangent)

Kabéh Paréntah ieu ngalakukeun nanaon lian ti kumaha geus urang teu on tabel gambar, buang garis, maké kurung, paralel, tangkorak jeung chinógrafos. Lamun batur learns ngagunakeun 29 Sedengkeun Paréntah ieu kedah ngadominasi Microstation, kalawan prakna anjeun bakal diajar hal séjén tapi luar nyaho naon anu diperlukeun pikeun ngawasaan boh tina ieu.

Sajaba eta dianjurkeun uninga sababaraha varian penting Paréntah ieu:

  • Titik (antara, dina unsur, di simpang, sapanjang di kajauhan)
  • Hatch (Palang Hatch, wewengkon Patern, patern linier, patern Pupus)
  • Bentuk (Blok, ortogonal, Reg. Poligon, Region)
  • Pager (ngaropéa, ngamanipulasi, pupus, leupaskeun)
  • Cirle (elips, Arc Options, ngaropéa arc)
  • Téks (Catetan, Edit, jampe, atribut, increment)
  • Garis (Spline, Spcurve, Min. Jarak)
  • Paréntah séjén (Pupus Vertex Chamfer, motong, align, Robah atribut, Robah eusian)

Lajeng tahap kadua mah tangtu diajarkeun nu Utiliti paling perlu 10 Microstation:

  1. Ngitung wewengkon sarta jarak
  2. accu draw
  3. manajer raster
  4. rujukan Manajer
  5. tingkat manajer
  6. ngonpigurasikeun Témbongkeun
  7. boundedness
  8. nyitak
  9. Ékspor - Impor
  10. setélan canggih

7 balesan pikeun "Kumaha pikeun neuleuman Microstation (jeung ngawulang) gampang"

  1. Alus jelas, tepat jeung akurat katerangan. Hatur nuhun hatur kami lamun nyarankeun abdi sababaraha kursus link pikeun neuleuman ogé alat nu, hatur nuhun. mail: leonardolinares72@gmail.com

  2. Proyék alus, Abdi hoyong nyieun sawatara patarosan ngeunaan gawe di MICROSTATION, kuring mail OR EMAIL mail anjeun pikeun muhasabah topik.

    Wasalam jenis

  3. Proyék pohara alus kasimpulan ieu isu keur MicroStation.

  4. Hatur nuhun kana basajan a ngajelaskeun jadi dadasar pikeun diajar Microstation, Anjeun bisa ngirim surélék ka, nuluykeun konsultasi ngeunaan Microstation.
    pangalusna Wasalam

  5. Kuring congratulate mun jeung maneh mah hatur nuhun, sabab Kuring geus diusahakeun meunang hiji pituduh ulikan sakumaha AutoCAD gancang sarta kapanggih nanaon satisfying, kieu didactic Anjeun mantuan kuring pisan. Deui hatur nuhun pisan. Salam jeung Kawih.
    Mirtha Flores

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.