Hiji cara gampang pikeun ngajar (jeung diajar) AutoCAD

Saméméhna I dipaké pikeun ngajarkeun, kaasup AutoCAD; waktos ngajar duanana staf akademik anjog format salaku harti metoda nu urang kudu diajar AutoCAD nyaho wungkul 25 Paréntah, kalayan anu eta deukeut ka 90% gawé dina Téknik Sipil.

Ieu 25 paréntah, anu bisa ditempatkeun dina hiji bar tunggal, sarta pas dina resolusina leuwih gede × 800 600 garis mangrupakeun solusi praktis pikeun pangajaran na learning. Ideally ngawulang di salah sahiji pakasaban, aranjeunna bisa balik ngagunakeun unggal paréntah saprak kreasi garis kahiji dugi nu print final.

The 25 paling ilahar dipake Paréntah AutoCAD

Nyieun paréntah (11)

gambaran

  1. Garis (garis)
  2. Multiline (MLINE)
  3. konstruksi garis (xline)
  4. Polyline (pline)
  5. Circle (bunderan)
  6. Hachurado (Hatch)
  7. Wewengkon (wates)
  8. Jieun block (MBLOCK)
  9. Selapkeun block (Iblock)
  10. Téks (DText)
  11. Susunan (Asép Sunandar Sunarya)

Paréntah ngedit (13)

gambaran

  1. Paralel (offset)
  2. Cut (motong)
  3. Extender (xtend)
  4. Manjangkeun (lenghten)
  5. Salinan (salinan)
  6. Pindahkeun (mindahkeun)
  7. Rotasikeun (Rotasikeun)
  8. Rounding (fillet)
  9. Skala (skala)
  10. Reflecting (eunteung)
  11. Edit polyline (pedit)
  12. Ngabitukeun (xplode)
  13. Ngahapus (Pupus)

Paréntah Rujukan (8)

gambaran
Ieu bisa ditempatkeun salaku tombol turun-handap dina tungtungna, sarta mangrupakeun snap, sarta disimpen di dieu ngan nu paling perlu:

  1. titik (titik)
  2. Midpoint (midpoint)
  3. Nunjuk deukeut (pangcaketna)
  4. Jejeg (Perp)
  5. Simpang (simpang)
  6. NANGTANG katempo (apintersection)
  7. Puseur Circle (centerof)
  8. Círuculo kuadran (kuadran)

Jadi watang pinuh nyaéta saperti kieu:
gambaran

Kabéh Paréntah ieu ngalakukeun nanaon lian ti kumaha geus urang teu on tabel gambar, buang garis, maké kurung, paralel, tangkorak jeung chinógrafos. Lamun batur learns ngagunakeun ogé 25 ieu kedah ngawasaan Paréntah AutoCAD, kalawan prakna anjeun bakal diajar hal séjén tapi luar nyaho naon anu diperlukeun pikeun ngawasaan boh tina ieu.

laleur nu tiasa diajar Paréntah séjén anu teu merlukeun akademik tapi praktis (lapisan, calc, arc, titik dist, aréa, mtext, lts, ​​mo, IMG / xref, cadel)

Lajeng tahap kadua mah tangtu diajarkeun beuki diperlukeun 3 puseurna AutoCAD mana eta dianggap paling pajeulit:

  1. dimensioning
  2. nyitak
  3. 3 Dimensi

El metoda sarua Ieu bisa dilarapkeun ka Microstation

Metoda ieu bisa ditempo dina Diajar tangtu pikeun AutoCAD ti scratch, ningali tutorials video ieu.

Balesan keur 5 "Hiji cara gampang pikeun ngajar (jeung diajar) AutoCAD"

  1. mahasiswa kuring patut ibu maranéhanana tapi ngabejaan aranjeunna yen lamun maranehna kabetot, ti lalaki ka Tangtu canggih, sabab Aku rupa menso ieu

  2. Kaca alus teuing.
    Rengse diajar Ing. Sipil. Kuring beuki difokuskeun waragad mendesain, tapi dina widang ieu mah kudu nyaho sagalana kacida alusna. Na kaca ieu callus kuring kawas sarung a.

  3. Dimana Estra align ??? !!!! Hal ieu loba dipaké

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.