Bentley Geopak, gambaran kahiji

Bentley GeopackKawas (moal) naon eta nawarkeun AutoDesk 3D Sipil, Geopak mangrupakeun runtuyan aplikasi pikeun Téknik Sipil Bentley kalayan anu lumaku pikeun surveying, model rupa bumi digital, desain jalan na sababaraha geotechnics dijieun. Sanajan dimungkinkeun dina geus nyaho bisa catapulted sanggeus mangrupakeun akusisi ti gINT Software.

ngajalankeun Geopak

Bentley GeopackSakali dipasang, hiji ikon hususna ka Geopak, ngajalankeun Microstation ieu otomatis diaktipkeun henteu dijieun. Teu kudu kajadian, eta geus rengse di Aplikasi> Bentley Sipil> Bentley Sipil Aktipkeun

Hal ieu kaasup Geopak.

A tingkat umum, sarta ngawengku sababaraha fitur Bentley Sipil, Power Sipil mangrupakeun varian kalawan parabot pangsaeutikna jeung sababaraha adaptations kana lingkungan jadi Hispanik Power sipil pikeun Spanyol.

Bentley Geopackfungsi Bentley Sipil nyaéta:

  • drainase
  • pamandangan
  • jalan
  • loka
  • naliti
  • solokan cai

sanajan sancocho Alat geus ditingkatkeun jeung tugas navigasi dimana tugas tingkat didaptarkeun saperti kieu:Bentley Geopack

  • Cadd Pakakas
  • naliti
  • Geomtry
  • DTM Pakakas
  • loka
  • drainase
  • solokan cai
  • Rencana Preps & kuantitas
  • pamandangan
  • géotéhnik

Ieu cara hadé mun beroperasi, sabab sanajan sababaraha anu terus-terusan, leuwih gampang pikeun nganggo sabab dikelompokkeun dumasar kana kagunaan umum salaku:

survey: Ieu ngawengku tugas pikeun ngimpor data ti surveying parabot / GPS, edit, nyieun koréksi diferensial, ékspor ka format sejen, ngirim deui camp, jeung sajabana

loka: Ieu ngawengku manajemen volume, persiapan platform, motong, desain jalan na kamajuan, jeung sajabana

Pakakas DTM: Ieu ngalir dina tingkat generik pikeun ngawangun model digital, contours, propil, jsb Sanajan parabot dipikabutuh pikeun Survey Loka anu dibagikeun na aya, kawas pemetaan ngeunaan anting, impor atawa ekspor fungsi, jeung sajabana

kacindekan awal

Sedengkeun pikeun fungsionalitas, dunya pisan béda ti Civil3D nu Jigana leuwih praktis alatan dibagi antara objék jeung setelan, bari Geopak tetep di tingkat assignments, proyék na témplat. Kawas Microstation mun AutoCAD, Bentley Sipil nyokot sababaraha dinten ngareset logika mortals, tapi geus tetep konsisten, lamun Bentley Loka V8i dibandingkeun SiteWorks 95.

Sedengkeun pikeun pagelaran tim: hormat kuring. Prosés garis dwg 230,000 nandatangan eta dikirim kuring Guatemala sobat ari lain, dina Civil3D ngajadikeun mesin panguasaan opat menit, ngaleupaskeun hiji blasphemer cukup pesen memori. Geopack ari di 42 menit, péngkolan pleca tur nunjukkeun sabaraha objék tadi, tapi ahirna jadi breaklines kana GSF a na tos ka tin di 2 menit. CPU datang nepi ka 49% na Samentara éta, mémori PC éta rutin tetep ngalakonan hal séjén.

Bentley Geopack

Ieu gé ningali kumaha ngalakukeun nu Kabiasaan sarua sateuacan urang ningal kalawan 3D Sipil.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.