Kumaha pikeun ngundeur gambar tina Google Earth

Bisa dimungkinkeun pikeun ngunduh hiji atawa sababaraha gambar ti Google Earth, dina bentuk mosaik. Jang ngalampahkeun ieu, dina hal ieu urang bakal ningali aplikasi anu disebut Google Maps Gambar Downloader karek Vérsi diropéa.

1. Watesan wewengkon éta.

Ieu luyu sangkan grid dina AutoCAD atanapi ArcGIS, teras exportes mun kml, sabab ngidinan Anjeun kontrol hadé lamun ngalakukeun undeuran badag.

google_earth.jpg

2. Ngasupkeun parameter

Sistim nu nyarankeun ends sakabéh kuadran wewengkon nu urang museurkeun diundeur, ieu merlukeun 4 asupkeun data dina angka désimal, moal di koordinat UTM, urang kungsi baheula diucapkeun sakumaha ngonpigurasi pandangan éta di Google Earth. Sistim ieu ogé ngagaduhan konter ti derajat / menit dugi derajat perpuluhan dina menu "alat"

Sakali geus disadiakeun koordinat, Anjeun kedah asupkeun zum, ieu téh di tingkat zum, skala lulus téh di tungtung tina zum di Google Maps; pendekatan pangdeukeutna nyaéta 18x (dina versi shareware ukur 13x diwenangkeun)

google-bumi-descargar.JPG

Teras anjeun ngasupkeun jumlah undeuran kana benang (benang), maksimalna 64 sareng milih folder tujuan gambar. Ieu bakal disimpen dina format bmp, sareng file téks nganggo nami proyék anu ngandung koordinat unggal gambar.

3. Uniting Gambar mosaic

Sistem ieu gaduh panempo ningali sadaya gambar dina hiji, anjeun ngalakukeun ieu ku muka proyék "file / open project"
Pikeun ngiluan aranjeunna dina gambar tunggal anjeun ngalakukeun éta sareng «alat / ngagabung gambar», anjeun milih proyek sareng tujuan file anu hasilna. Proses ieu tiasa ngirangan sumber anu lumayan upami jumlah gambarna ageung, kuring nyarankeun yén anjeun ngalakukeun uji coba ku jumlah sakedik supados anjeun terang prestasi alat anjeun, sabab najan mémori ram anjeun tinggi anjeun tiasa ngalambatkeun ku seueur program anu dipasang atanapi henteu leres dipasang.

4. Georeferencing gambar tina Karajaan mosaic

Inget yen gambar ieu dina format .bmp, georeferenciarla I nyarankeun nu katingali tulisan saméméhna dimana kuring dikaitkeun cara ngalakukeun eta AutoCAD, Microstation y manifold.

5. Kawaspadaan atawa observasi

  • Teu disarankan pikeun nyandak panangkalan ageung, sabab Google ngalarang ip anjeun ku ngalacak undianana berturut-turut ti daérah anu padeukeut. Dina hal sistem ieu ngalaporkeun ka anjeun, éta peryogi Google ngeunaan jam 24 pikeun nyegerkeun ip anu dilarang sanaos anjeun tiasa ngarobah éta sareng teraskeun (pikeun ngarobih anjeun kedah indit kana sambungan jaringan, klik katuhu kana sambungan aktif, sipat, protokol tcp / ip , tur konpigurasikeun ip béda). Éta ogé tiasa disimpen salaku proyék sareng penyuluhan .gmid, ku kituna undeuran tiasa dilakukeun sawaréh, lirén sési sareng neraskeun éta saatos direureuhkeun.
  • Dina kasus konéksi anjeun gaduh proksi, anjeun kedah ngonpigurasikeun kana «pilihan»
  • lisénsi ieu shareware, sarta ngan bisa ngundeur up 13x, dibayar cuti patut $ 25
  • download Ieu gambar teu bisa diundeur atawa peta hibrid gambar
  • Lamun hayang nyaho kumaha akurat nyaéta gambar tina Google Earth nak diri on sorangan
  • Anjeun bisa ngundeur Google Maps Gambar Downloader

Naon, batur geus katempo sababaraha aplikasi sejenna nu teu hal sarupa?

8 balesan pikeun "Kumaha mun Ngundeur Gambar Google Earth"

  1. Selamat soré anjeun tiasa nganggo CAD-Earth, kalayan autocad atanapi briscad platform, impor gambar ti Google Hearth, ogé gambar ti tanggal anu sanés geolokasi

  2. Kuring parantos nyobian aplikasi tapi ngan ngabangkitkeun kuring gambar 1 na kosong. naon bisa jadi lumangsung

  3. Naon kudu ngalakukeun anu ékspor koropakna kana kml, sarta jadi anjeun bisa muka kalayan Google Earth

  4. halo
    Nu anyar mah encotre kalawan loka éndah ieu, nu kuring ragu alguas jelas; Tapi Abdi hoyong terang saeutik ngeunaan kumaha carana ngimpor bolong ti autocad ka google eart.
    Catetan: The versi AutoCAD nu kuring gawe aya: 2007 autocad na 3 2008D Sipil
    Garcias

  5. Goréng teuing situs ieu dihentikan ... bakal aya program anu sanés pikeun ngalakukeun ieu?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.