Poé pondok

... Google, ulah ngahukum meunangna kuring ti minggu tukang, abdi sumpah kuring meunang sah.

... nu ***** kalawan spam!

... langkung spam !!!

... tur Dale, Kaula mah resep Viagra

... euweuh, abdi henteu gaduh retakan tina AutoCAD 2009

... Kuring henteu weruh kumaha ngunduh éta haratis

... enya, kuring ngaraos ... sadayana abdi

... henteu, bangkrut bank henteu mangaruhan Geofumadas

... smoked, henteu, urang henteu nganggo minyak pikeun ngahasilkeunna.

... 100% tina koméntar anjeun aman, teu kedah ngirim aranjeunna ka blog Jerman ...

... henteu, anu pos tina kasinos Jérman teu aya hubunganana sareng bangkrut bank.

... Hugo Chávez?

2 Balesanna kana "Briefs of the day"

  1. ... leres, aya sababaraha dinten nalika gampang nampilkeun roman.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.