Ampir hurup panungtungan pikeun kolega kuring ... Kuring teu balik

Ngan dinten ieu, sapuluh poe katukang, anjeun terang, abdi ngeureunkeun Signing prosedur nu patali jeung hiji proyek anu parantos kuring di jajah terpalah kanggo tujuh taun. Pasti maranehna nungguan perjelasan, sabab ukur sababaraha urang caket pisan terang aranjeunna sababaraha dinten sateuacan, sanaos dinten rencanana mah mutuskeun yén kuring moal ngarugikeun ilham. Kuring ngantosan wengi sepi tina hotél sarta putusan naha ngaleupaskeun atanapi ninggalkeun sababaraha garis tulisan.

Rightta leres, abdi moal deui koordinat parentah, sareng pendapat abdi boro bakal bongbolongan ngeunaan niat hade. Batur bakal nyandak tangtangan anu datang pikeun mekar tahap dina prosésna, tanpa kaleungitan panémbongna, sareng kasabaran kanggo hal anu saderhana anu ngan ukur dianggo kana mangaruhan wanda anu ngaréwak lapangan sareng hargaan.

Kuring ngarasa sugema tos diwangun tina scratch sareng anjeun model kuat dumasar kana manajemen gabungan, numana pahlawan bisnis sanés ideologues geofumados tapi jelema biasa anu ngalakukeun tugas sapopoé unggal dintenna, sabab gairah. Ista hak husus pikeun kuring pikeun diajar tina tilu jenis, anu ngajar kuring yén maranéhna terang kumaha nimukeun kanyaho-na ku skéma anu dimimitian ku napkin ti restoran, sareng anu disada kana disiplin tina jalma-jalma nu teu ngarti dimensi maranéhna dina mimiti, sabab mimiti sabab. neangan anu sadayana aya ahli tapi ngalakukeun naon anu luyu jeung aranjeunna langkung sumbangan lawanna ti bibi jeung pamang anu ngan pantasna hormat kuring for teu terang kumaha ngagabungkeun masterfully aranjeunna.

Kesan ti pangguna 300 ti dua bawana di webinar pamungkas kuring teu kabeneran kalayan cara aranjeunna ningali kuring pertama kali kuring ngangkat éta 7 taun ka pengker, khususna saprak sabaraha éta bakal ngahijikeun pamikiran urang nyaring kaluar dina jalan terbuka, sareng jalma-jalma yén langkung ti kuring tibatan ayeuna, aranjeunna janten "réréncangan kuring." Tapi anu nyukcrukkeun yén éta henteu hal anu narik, sabab éta henteu ideu ideu inovatif, ngan ukur realisasi rutin:

  • Kéngingkeun 230 téknis sanggup samentara ti 16 anu parantos nyarankeun sareng panon ditutup, sanajan disorot pikeun Kadutaan Amérika. Sanajan aranjeunna gagal abdi sakali, sabab nguciwakeun kuring di kadua, tapi saha saha aranjeunna masihan kasempetan pikeun katilu sabab aranjeunna sapoé di payun, sareng kuring terang kahayang kuring nempo dina panon soré éta di lebak Quimistán.
  • Boga ahli dina palaksanaan cadastre ngajarkeun sagalana anjeunna terang, terang yén hiji poe anjeunna bakal ngalakukeun tanpa eta; tapi yakin yén kuring asup anjeunna pikeun pangabisana pikeun nyieun clones sareng jangkungna na.
  • Ngarobih teknik sawah basajan janten supir metodologis anu tiasa lalajo pikeun kotamadya 20 dina waktos anu sareng, anu sanés nandakeun budak anu didirikeun kakara sababaraha taun ka tukang; nu matak mangtaun ka aranjeunna ngan ukur kusabab dirina nyalira ngajar aranjeunna ngagunakeun ti Navigator Garmin nyiptakeun grid koordinat UTM.
  • Megatkeun ngaréndéng anu awéwé éndah teu tiasa janten konsultan cadastre sareng kamampuhan anu sarua kawas manusa; anu bisa mingpin tim leperos lapangan anu ngayurkeun sadayana, tapi henteu anu ku sabab akibat kasenianna pikeun senina pikeun tingkat total stasiun di 53 detik, tanpa kaleungitan feminitas ngeunaan cheto; soré anu dibeulah jadi kabilo kabuka nyusulkeun nilai cadastral quinquennium anyar sareng peuting éta meunang rasa amis ku manéh sorangan dina eunteung sarta rarasaan khusus pikeun jalma-jalma anu dikaitkeun kana cinta.
  • Pilarian jalma-jalma sanés jalma anu teu hancana nyérélék, tapi éta nalika maranéhna ngupingkeun ngawangkong ngeunaan plot aranjeunna ditarjamahkeun metoda kana prosés administrasi, finansial, administrasi ... parantos didinuh; sanés lantaran kami tina méwah babarengan, tapi ku sabab dina kasalahan dina batur kami mendakan kakuatan urang pikeun ngalengkepan unggal lianna.
  • Keur ngayakinkeun kotamadya supaya Pasamakmuran tiasa nganggap kalungguhan katastén, sareng yén walikota tiasa ngajalanan sumberdaya tina panghasilan anu aranjeunna nampi dina suntik taunan supados katastre nyaéta peta sapopoé anu ngahasilkeun pangwangunan.
  • Pikeun ngayakinkeun kuring ku telepon, saha bae anu aya di sisi séjén nyaéta jalma anu bakal ngalengkepan pangendén anu paling ngaroko; anu terang yen 15 gaduh langkung sababaraha taun pangalaman batan kuring, tapi sanés éta hiji-hijina jalan janten satia bakal diréduksi ku kesederhanaan pangakuan poyok abdi, ku panasaran sederhana uninga lamun sisi ieu kannabis dunya seuh gélo.
  • Ngalaksanakeun salah sahiji tahap pangpentingna dina prosés, sareng ngajantenkeun kuring kapuasan anu tilu poe sateuacan hukum urang diwanohkeun disatujuan dina kongres nasional dina kaayaan selingan.Anjeun egeomatesElectta Panwaslu.
  • Neangan babaturan sanajan jalma-jalma jalma anu parantosan abdi langkung saentos sakali ...

Abdi daptar deui, tapi kuring bakal ngalakukeun henteu leuwih ti ngulang kumaha aranjeunna ... anjeun terang, sanajan baé anu katilu dibuktikeun.

... dimana Kaula bade

10 sababaraha taun ka pengker mah bagian ti geofundada literal, di mana kuring manggihan yén aya aya sia aya hade tinimbang ngalakukeun naon anu dipikaresep ku anjeun; bari inspirasi lepas. Kuring teu acan janten bagian tina prosés éta, ngan babi ti guinea pig aranjeunna pikeun nguji upami éta ngamungkinkeun pikeun nyangking hiji jalma biasa; najan pikeun anu aranjeunna kedah ngirim kuring ka kursus Dale Carnegie, meunang kuring visa Amérika poé 30, masihan kuring sapatu leuwih badag batan suku kuring, ngayakinkeun kuring anu tiasa ngalakukeun hal ogé henteu kusabab cemerlang tapi aya kasaimbangan antara disiplin sareng kabodoan.

Pangalaman éta unik; buah anu urang urang nyieun kasalahan anu sakaligus sababaraha kali, tapi urang ogé ngarasakeun chill anu ngahasilkeun win pikeun pertama kali hadiah pikeun nagara anu ampir ningal urang lahir. Ampir kawas nalika Honduras ngéléhkeun Méksiko di Azteca. Ieu pikaresepeun hiji dinten janten di hareup sauntuyan perokok di seluruh dunya, nyaritakeun aranjeunna kumaha urang gairah lakukeun naon sanggup, tapi ku konsepsi hal anu kaluar tina waktos sareng téknologi taun. Inta nu aya dina Cék Cékoslowakia hiji jalma anu-mana skétas di abstrak Model Modél LADM nyarios ... Děvky ty jsi kdo, kurva Hondurasu?

Kami henteu diajar nanaon anyar, kami mung diajar yén kabayang geus jadian. Anu teu perlu ngarobahna, yén pamisahan dina sumbu kenop ngan ukur ukuran anu diwenangkeun kana dua kuda anu ngalakukeun henteu digosok burit tur éta naha ayeuna mobil gaduh ukuran éta. Tapi urang ogé diajar yén ngan anu lebar boga karéta karéta ... tanpa aya leresan sabab hulk anu bakal pernah teu nyeret ku kuda.

Salaku hasil tina pangalaman éta, kuring masih terang jalma cemerlang di loba tempat. Jadi akalna tapi basajan tur koplok; ti aranjeunna I diajar yén judul bangsawan tina lapisan akademik penting ngan dina sababaraha nagara di Amérika Latin; Lookta tingali saéna di tangan surélékna tapi aranjeunna kaleuleuwihan dina kontéks anu atra. Kuring diajar janten takabur dina satengah kalimah pikeun ngajaga humor alus, tapi janten corny dina signature pikeun ngingetkeun kuring yen harga diri dimimitian salaku Laplace robah.

... cicing di dinya

Kaayaan hirup manéh kuring pikeun nyerep dina nyali cadastres kota, pikeun nyurtian naon anu urang hoyong aya dihandapna sareng kunaon kantos ti frontdesk kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nempatkeun pamadaran dina sistem nasional.

Sota kitu atra, tapi kedah janten janten ngabuktikeun eta. Kusabab cadastre multiguna henteu diwangun laér data anu dipiboga, tapi kapasitas pikeun ngabantuan jalma biasa. Munisipalitas teu mangtaun nanaon ku ngalakukeun cadastre, éta boro mangrupa expense; na bisnis ampir sok aya pikeun ngumpulkeun pajeg jeung keur manehna teu bisa ngalakukeun kadastre; sahingga gain bakal leuwih gede. Bisnis anjeun teu nyieun rencana tata diwengku, éta mahal pisan, tapi anjeun kedah ngadamel jalma-jalma hadé; pikeun anu peta dicét dina pdf henteu cukup.

Jadi naon urang teu jelas. Ngadamel karya cadastre sareng santri anu nembe lulus ti baccalaureate, kalayan présés anu kedah bisnis pikeun walikota mun bogoh ka hargana. Kayakinkeun panganteur anu keur unggal rombongan pamenta dileangan dina katastre bakal aranjeunna balikkeun 6 kanggo manfaat-populasi. Pikeun ngayakinkeun diri urang kenalkeun kotamadya teu kedah urang salaku ahli, tapi sakumaha magang tina hal-unsur paling dasar, tapi urang tiasa ngawangun modél anu sumping ka pangaruh politik umum nagara.

Sangkan tetep aya, dimana aranjeunna prihatin. Kusabab kaleungitan kontribusi kuring anjeun henteu téknis, sapertos anu AutoCAD tangtu minggu anu di Intibucá; Aranjeunna bakal ngarti yén dinten ieu janten caket pisan kanggo langkung kanggo waktos; pikeun ngabuktikeun yén urang henteu terang kumaha carana nampilkeun tata perenah di Microstation, tapi urang ogé tiasa masihan cara ngolah cara anu nyaring. Kontribusi kuring éta pernah pikeun ngajawab masalah maranéhanana atawa méré berkah ka saha keuna ku atanapi nampik; latihan ngan dipingpin urang pikeun mintonkeun yen inspirasi cukup pikeun mendakan bakat sareng buah daérah anu paling garing.

Tetep di ditu sabab Che on Facebook bener: ieu buana henteu nampi panambusan, tapi jalma-jalma anu sanggup ngaleupaskeun diri. Tetep di dieu kusabab disiplin dina hal anu basajan, bakal gaduh anu némbongkeun. Aranjeunna investasi waktos dina ngalengkepan kakurangan maranéhanana, ejaan jahat maranéhanana, karir universitas tacan beres, gairah saeutik anu maca, pikeun nalungtik,

di luhur sadaya pikeun nulis; sabab eta sanés pelesir ka unggul, rada janten pakakas pikeun mesen gagasan. The atra teu nyandak urutan; Tapi pamendak urang kudu numbu sacara sistematis tur ditarjamahkeun kana kalebet dina papan, dina artikel blog, dina manual latihan, dina sistematisasi prakték anu hadé, dina konsépisasi prosés ...

Upami anjeun ngararancang lambar cadastral dina lambaran Excel sareng nyebarkeunana saé, aranjeunna disebut; lamun ku ngamutahirkeun hiji metodeu pangajen, anu dinyiring pikeun mempermudah bengkel; lamun hiji poe nulis dina blog, aranjeunna anu disebut Holland anu sedeng méja para ahli dina model BIM ... aranjeunna ngawartosan kunaon eta bakal ngajantenkeun abdi bahagia. Tapi ngalakukeun sagalana kalawan gairah, ti ciwit titik anu atina dina orthofoto kana gambar harta anu aya di lantai katilu di condominium a: sabab basa aranjeunna ngalakukeun éta dipangaruhan, aranjeunna bakal ngirimkeunna dina cipta ka batur.

Tur upami hiji dinten anjeun ngarasa yén aya geofumada anu narik anjeun langkung ti anu anjeun lakukeun, teras nyandak eta. Lantaran sub-pagelaran sanés sanés anu dipeungpeuk, aya saran pikeun ngumpul ambeu dina hal-hal anu aya, mecakan ngingetkeun urang yén teu aya sia aya tibatan diideuan.

... kuring henteu ninggalkeun. Kuring kakara balik deui kana méja inspirasi.

Nuhun kanggo neraskeun ka 16 anu sigana mah dina kumawula ieu.

Kalayan asih

G!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.