Hiji dinten dina kahirupan egeomates

Kahirupan téh mindeng variatif, kaperluan entertaining minggu jeung kulawarga tapi poé midweek bisa jadi rada rutin.

Lain ari batur kuring nanya kumaha panjang pikeun mulasara Pace ieu merlukeun Ngamutahirkeun. 40 pos bulanan merlukeun ampir dua koran keur sabtu minggu tetep pikeun kulawarga sarta babaturan tanpa arroba. Tapi dipaké pikeun méakkeun jam total sarta satengah blog, satengah jam saméméh ninggalkeun imah pastikeun I merlukeun euweuh stats na hiji jam peuting nalika balik.

Ku kituna, dina isuk kuring ngan nyarankeun jejer mungkin keur nulis ngeunaan, peuting kuring nyieun dua skétsa na diterbitkeun dua anu geus matured. Loba Draf ieu tetep aya, upami aranjeunna kalah ka fascinate kuring cukup, bari sababaraha warta poé maot tanpa draf.

LiveWritter ngamungkinkeun pos pikeun jadi diterbitkeun dina waktu nu beda, preferably waktos Anjeun bangun Spanyol sabab clicks téh beuki mahal.

5: 40 am, meunang nepi, nyandak smoothie abdi Herbalife

6: 00 am, ngangkat kids tur sangsara pikeun anu buru mandi, sarta ngaliwat dapur.

6: 30 am, bangun nu laptop nepi ti hibernasi, tingali lamun aya komentar pantes, Hapus spam sarta baca headers 10 eupan favorit kuring. Nyarankeun dua jejer dipikaresep, tingali statistik Analytics dinten saméméhna.

7: 00 am, ninggalkeun budak balik sakola

8: 00 5 ka: 00 WIB, reinvent dunya dina format WFS, kawas sagala fana anu sells neuron najan nyugemakeun sabab geus satengah tina senang poean abdi. Samentara éta, ngan komentar sedeng hirup via handphone ... lamun perlu.

6: 00 WIB, balik ka imah, anu budak correterar hiji jam, dine terasrasakeun mojang satengah senang

9: 00 WIB, diterbitkeun dua Draf yén gairah kuring (unggal poé sejen, milih tanggal dipikahoyong tur waktu tina ieu publikasi) jeung sketsa kaluar dua Draf soak, baca mail, baca headers ti 10 lianna euweuh favorit eupan, review earnings Adsense Lulu, Komentar Sedeng, nyarankeun isu 2 pikeun poé saterusna.

10: 00 WIB, sésana sabab dina kahirupan ieu aya leuwih ti clicks.

Sakali hiji bulan ukuran sarua antara kategori posteadas, nyandak alesan 10 naha batur sumping ka blog navigasi sareng nu sanesna. pos ieu merlukeun nangtukeun sabaraha unggal kategori tetep portopolio saimbang.

ah! Jadi kuring teu percaya teuing dina Hi5!, Facebook atawa pamadegan lambak, sabab babaturan tapi ulah balik nanaon.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.