Ringkes Kudu diideuan Media pengarahan Poé Ieu

Ayeuna kami dinten munggaran, saméméh Kudu diideuan, pikeun pamakéan média; jeung tren pangpentingna nu Bentley Systems ekspektasi pindah tingkat media.

Pikeun ayeuna mah, tayangan munggaran abdi.

  • Pointools sigana mangrupakeun akusisi best of Bentley, dina pamanggih kuring. A parusahaan utama nu urut CEO Bentley, Joe Croser, hiji pakasaban menarik, nu teu ukur kapentingan Bentley na AutoDesk dipindahkeun ku kolaborasi gabungan dina menata data titik awan tapi hiji strategi indit ku rojongan nétral jeung suppliers ngarah pakakas pikeun newak data.

jadi diideuan 2011

  • Bentley Descartes V8i geus disebut stéroid DTM. Sarta éta anu Bentley sigana ngira (deui) dina alesan naha loba pamaké satia na cinta eta: platform tahan pikeun ngatur data dina laleur nu. Jadi 680 juta titik dina modél rupa bumi digital sarta orthophoto sheeted leuwih tin mantap zum na pan bisa jadi atraksi agung V8i.
  • Trend sejen anu ditandaan di HyperModels cara pikeun nelepon BIM nu di handapeun premis of forgetting nu planes 2D pikeun nanganan motong jeung bagian cross dina titik sagala na tos rengse dinamis. Kalayan ieu, integrasi aplikasi géotéhnik, kalayan design jalan geometric, desain struktural jeung simulasi tina pamakéan énérgi téh sered nyata. Sababaraha taun ka tukang mah spoke ngeunaan etaTur mangrupakeun konsép model tunggal, euweuh urusan sabaraha urang rampa file atawa aplikasi ... Hiji Modél ... Sababaraha Produk.

trend terus dina prosés lengkep nyieun, penerbitan, ngajaga tur ngadistribusikaeun data ti desktop pikeun awan, tanpa mikir koropak tapi model nyata. Bentley Microstation ogé nempatkeun ayeuna hayang ngalakukeun kalawan ProjectWise ... sarta ahirna jadi AssetWise ... tapi henteu acan.

jadi diideuan 2011

  • Sarta pamustunganana, sanajan Atang téh ngora, mobilitas mangrupa trend teu bisa balik. Alliances atanapi acquisitions kalawan AECO na Tekla sigana dewasa saluareun aplikasi basajan sahingga tebih dipasang dina Apstore pikeun iPad. potensi aya dina ProjectWise, kalawan nu maranéhna rék nyokot manajemén data I-model a konteks interoperability nu bener nguntungkeun sarerea.

jadi diideuan 2011

acquisitions lianna salaku Formsys ngabalukarkeun sistem manajemen minyak saluareun, ayeuna ngawengku floating platform. Pikeun manajemén Raceway na Cable nyaeta pendekatan sejen tina konsép BIM, nu ampir sadayana disambungkeun sakumaha anu kasebut di alam nyata.

Ieu draws perhatian partnerships berharga, kayaning kasus AutoDesk geus teu loba kénéh junun salaku pasangan strategis tinimbang saingan (dianggap) saméméh aya omongan integrasi jeung Revit, 3D Sipil kiwari disebut di luhur. Interoperability nunjukkeun tur kaharti jeung dua badag, najan unggal poé urang tingali leuwih closeness ka Microsoft, anu bisa di hareup boga hiji pangaruh penting saprak Bentley Systems tetep parusahaan global utama di sirah tina warisan kulawarga (buka warisan ).

Deukeut wawakil média 70, ti nagara 20 kami di dieu pikeun ngayakinkeun urang ku panon urang sorangan. IPad unggul beuki umum ku rai, teuing tweeter, leuwih hadé ti taun ka tukang; hashtag nyaeta #BeIn2011 sarta bisa neruskeun janten sadar ampir menit éta.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.