MundoGEO # Connect Announces finalis keur panghargaan 2013

MundoGEO # Connect ngumumkeun bubuka fase kadua pangajén anu mikawanoh pangalusna industri geospatial ku kituna anjeun tiasa ngajawab pikeun salah sahiji tina lima finalis di unggal kategori.

Salila sasih April, masarakat sacara kabuka ditunjukkeun saha finalis kedah janten di unggal kategori. Ayeuna, lima paling milih tiasa dipilih di unggal kategori 25 Hadiah anu dibagi kana:

Profésional, lembaga sareng perbaikan Anjeun, jaringan sosial, portals sareng aplikasi, pausahaan sareng merek. Klik di dieu sareng ngajawab pikeun finalis!

«Dina taun 2011 sareng 2012 komunitasna ngeprak sareng milih pikeun milih lembaga, perusahaan sareng kelompok profésional anu nangtung» - saur Eduardo Freitas, koordinator téknis tina kagiatan éta. "Penghargaan mangrupikeun mangrupikeun sorotan tina MundoGEO # Sambungkeun LatinAmerica, pasamoan panggedéna industri geo-hemisfér kidul," tambah anjeunna.

sambungan mundogeo

Interestingta menarik, contona dina mérek GIS paling inget sakumaha gvSIG sareng Quantum GIS nangtung di pikiran konsumén, di tingkat ArcGIS, Geomedia sareng Erdas; Kudu aya kejutan yen tungtungna di OpenSource meunangkeun kategori ieu.

Ogé keuna mangrupikeun inisiatif IDE di Amérika Latin, dimana kuring bet dina damel Kolombia anu dilakukeun dina taun-taun ayeuna; yén éta moal langkung ageung tibatan anu dilakukeun ku Mexico tapi bakal langkung agrésif sareng "kurang birokrasi."

Terus dina halaman Facebook, di mana sobatna Anderson Madeiros nya éta posisi ClickGeo bersanting sareng kaca-hal pausahaan anu sanés langkung formal ti blog gélo ngeunaan géotéhnologi, kalayan wirahma pangropéa sareng karisma anu kuring sorangan henteu kungsi nungkulan.

Ieu mangrupikeun daptar parantos kanggo katingalkeun lima finalis di tiap kategori pangajén:

Kapribadian - Paguron luhur

  • João Francisco Galera Monico (Présidén UNESP Prudente)
  • Joel Gripp (UFV)
  • José Augusto Ramos Sapienza (Labgis UERJ)
  • José Quintanilla (USP)
  • Vandenberg Salvador (IFBaiano)

Kapribadian - Séktor Public

  • Edmar Moretti (MMA)
  • Gilberto Camara (INPE)
  • Moema José Augusto de Carvalho (IBGE)
  • Ronalt Pedro Vieira (DSG)
  • Roberto Tadeu Teixeira (INCRA)

Kapribadian - Séktor swasta

Antonio Machado sareng Silva (AMS Kepler)
César Antonio Francisco (Engemap)
Eduardo Oliveira (Santiago jeung Cintra)
Eneas Brum (Gambar)
Rogério Neves (CPE Technology)

Tangtu paling inget kana Téknik, Surveying sareng / atanapi Biologi Kelautan sarta Akuatik

UFPE Cartographic Téknik
Kartografi Téknik UNESP
Surveying sareng Mapping Téknik UFPR
Surveying sareng UFV Kartografi Téknik
Téknik Surveying Unesc

Palingna inget tangtu dina Geografi

UFBa
UFPR
UNESP Rio Claro
Unicamp
USP

Institusi Public pang menonjol

Emplasa
IBGE
PMI-SP
INPE
Kamentrian Lingkungan

Kaca Facebook pangalusna dina Geotechnics

Abec-SP
Alezi Teodolini
ClickGeo
Téhnologi EPC
Embratop

Peta hadé tina suppliers

Digibase
Google
Imagen
MapLink
Nokia

Inisiatif FDI pangalusna di Amérika Latin

IDE Colombia
Idera Argentina
Inde Brazil
SNIT Chili
IDEMEX Mexico

Pangalusna Géotéknologi Séktor Junior Junior

Ejeag (UFV)
Ejecart (UNESP)
Geoplan Jr (UNESP Rio Claro)
Labgis Jr (UERJ)
UniSigma (IFPB)

Palingna inget Satelit Gambar Company Distributor

Astrium Geo Brazil
Engemap
Engesat
S & C Consulting
Spasi Imaging Brazil

Palingna inget perusahaan distribusi Software kanggo pamrosésan gambar

Kepler AMS
Imagen
S & C Consulting
Sisgraph
Sulsoft

Paling inget pemetaan perusahaan

dasar
Engefoto
Engemap
pilar
Topocart

Palingna henteu nginget perusahaan Distributor pakakas pikeun Geodesy sareng Topografi

Alezi Teodolini
Téhnologi EPC
Furtado na Schmidt
ngabuburit Geosystems
Santiago jeung Cintra Geo

Paling inget GIS Software Distribution Company

Geoenvironment
Globalgeo
Imagen
S & C Consulting
Sisgraph

Paling inget solusi ngembangkeun ngembangkeun parusahaan

CGI / Logika
Coffey
Cognatis
Geoenvironment
Notorium

Paling panginget tanda Satelit Gambar

Alos
Éléktrum
Deimos nu kagambarkeun
DigitalGlobe
RapidEye

Software Pangobatan Gambar Gambar Kikingah

ArcGIS
eCognition
Envi
ERDAS
Inpho

Paling inget Brand UAV

AGX
Gatewing
SenseFly
Rencana sing
XMobots

Paling nu nginget tanda GPS Geodetic sareng topografi

Geomax
Javad
ngabuburit
Spéktra Precision
Trimble

Paling inget merk Total Stasion

Geomax
ngabuburit
Nikon
Topcon
Trimble

Software paling émut Brand Survey

DataGeosis
Geoffice
posisi
TopoEVN
Juru ukur

Paling inget brand GIS

ArcGIS
ERDAS
GeoMedia
gvSIG
GIS kuantum

Pangalusna Pamasaran Pangalaman

Felipe Seabra (Geoambiente)
Fernanda Ribeiro (CPE)
Fernando Schmiegelow (Sisgraph)
Lennon Barbosa (Embratop)
Pamela Paiva (Astrium Geo Brazil)

Di dieu anjeun bisa milih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.