Cartitas

Daur ulang tina peuting kuring ngalamun di Guatemala, ayeuna Abdi rék balik aya ninggalkeun hal bisa entertained.

Ieu teu kaeusi dina obsesi jeung téhnologi ... tapi aya.

abdi sono uBiasana ieu gadis amis panon hideung bulu lempeng ka taktak nya, ka baraya bencong karyawan ti Pasantrén tempat tuh jelema taun, anu cicing dina enggon kalawan kabébasan total; Anjeunna bisa jadi dina perbendaharaan, dimana Elisa bendahara, sanggeus Nubia nikah Elvir sarta ngiles tina peta desa, bisa ogé jadi di kamar makan, sanggeus Dona Gladis indit, dahar salaku hiji internal, buka pangadilan on Sabtu wengi sarta tetep marengan nu loras group nalika maranéhna indit ka kota chaperonadas ku profesor Nancy.

halis geulis, stature leutik, maké ngan nu kelas lima, patempatan bikang diangkat jadi jeruk leutik ngagagas, tapi panon na flirted nu firmament jalma anu merodeábamos pager.

Kuring salawasna kapanggih nya lamun kuring indit ka ngumbah masakan ka kamar makan, sugan manehna purposely nyandak sabagian dahar, ngitung waktu kaéra alam kuring moal minuhan group massa internal. Gantina bade liwat bengkel, manéhna meuntas platform ngantosan nya, tanpa pilari nepi bisa ngarasakeun seragam biru bodas kalayan ulang kaos ditilik kami salaku saraf tumuwuh di Indonesia saimbang anu tibalik jeung jarak anu, nalika kami 3.215 méter kami kami melong panon, sarta sanggeus ngahontal 1.837 separation tina duka na dread smiled, teras kami nyebutkeun hal anu sarua.

Hello.
Hello.

Teras we diteundeun gerak dina arah nu lalawanan, panjara bibi nya, kuring satengah jam na Xedex cai panas.

Ti 11 pasamoan, kungsi mutuskeun nulis surat saeutik, tulisan nu ieu ditulis kalayan tinta asih, sarta dina tilu ayat satengah nanya kami janten boyfriends, Jigana teu terang yen lamun nyebutkeun enya.
Kami ngan terang dua jalma; Daniel, sareng saha anu kuring parantos ngadamel silaturahim anu saatos ngiringan anjeunna pikeun nyapasangkeun sakola dina satengah beasiswa kuring sateuacana, kuring ogé terang, sanaos sapertos anu parantos nyarios, kuring bakal resep nampik nyalira sorangan ku nyalira pikeun kajantenan anu suci. Sareng dina kaayaan pangaruh Daniel, yén hiji dinten saatos ngalipetkeun serat kanggo waktos kalima, kuring mutuskeun mikeunana. Éta hiji wengi, aya pilem, adat biasa ka sakola pondok, anu santri nyandak dinten Saptu ka kamar makan, sareng Ibu Margarita nyandak sababaraha kasét heubeul anu dipintal dina proyektor, sakapeung éta laporan saderhana ngeunaan dokumenter anu usang. Siga "Visi", pamandangan pantai disaring ku ramo indéks dina lénsa. Pikeun robahan aranjeunna nunjukkeun La Cruz sareng El Puñal sareng El Progreso del Peregrino pikeun waktos anu sanés. Nanging, murid éta mikaresep, kecuali Oliva, anu sakali protés, babarengan sareng Purifikasi, adegan henteu diulang deui sanggeus kabangkitan kebangkitan poék anu disebut Manhatan.

gadis amis kuring salawasna diuk deui, di mana cooks éta, bequistas péngkolan panungtungan sarta kami colábamos daring éksternal ti kami dina dipager ku excuses ditangtayungan carita sejen. Sensing hal manehna indit ka dapur nginum cai, jadi kuring ucul, ieu poek, ngan terang teh pilem, anu tema paruk teu apal. Ku margi sanggeus dirina, abdi ditilik nalika anjeunna cahayana cahaya kulkas, kuring nempo biwir ipis na dipencet kaca héjo, nempo kuring jeung panon saraf, nyandak kawani na masihan surat saeutik sweaty nya.

- Kuring miharep jawaban anjeun- ceuk kuring, jeung heroism nu dijieun kuring seuri, tapi kalawan haté dijieun bajing dina umur és.

Kuring masih teu apal lamun Cenah mah enya, kuring bisa geus ngadawuh henteu, abdi teu apal eta. Keur sésana taun, urang turutan rutin sarua, pasamoan dina platform anu sarua jeung saraf sarua, manéhna jeung kasalahan ngabogaan surat disimpen dina kotak rusiah-Na, Kuring miharep hiji dinten nampi dina mulang.
Anjeunna anjog ahir taun, sarta waktu ieu wasted sarua, rarasaan sarua nu dihasilkeun urang miang tina beus heubeul-pilari, anu consolation yén bequistas bakal tetep tilu minggu, sarta kami kukituna méakkeun poé urang di indolent rokét wengi ditilik.

Hiji soré, nu seemed wengi, urang ningal, abdi tiasa kénéh ningali raray nya, lucu, panon vivacious, seuri na nyeri. Cabal bisa ngarasa engapan saraf nya, sanggeus hiji ciuman pisan pondok, teu basa, sanajan teu nutup panon urang. Teu spektakuler, ieu ngan cukup pikeun nginget rasa jeung poho kontéks nu baseuh.

Dua puluh taun engké manéhna nulis ngaran abdi di Google...

Nalika nyusu jarami dirina dina granita kopi, biwir dirina kasampak kawas wengi nu ku mencét kaca héjo ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.