Fashions ngora ieu ...

Kadangkala kacida hésé ngarti konsékuansi tina parobahan generational, 0.0001784 10 × 6 + hileud abu on kuil katuhu kuring sangkan kuring poho yén taun geus kaliwat, sarta moal kapiran!. Ogé terapi ieu ngaleketek kuring barudak abdi unggal 3.0875 menit, pikaheraneun na basa kuring nyebutkeun Don g! sarta asih diminutives indungna tetep kuring salaku 13 sababaraha taun ka pengker Ka leuwih ti ADO.net.

image001 (1) Nalika kuring ningali manehna leumpang turun jalan hiji budak anu ageman calana handap anak sapi, anu underpants luar na kalajengking a tattooed on beuheung na, abdi gaduh nu rasa wanting ngomong "Hello earthlings". Terapi indung kuring jalan, manéhna reminds kuring moal sok ngalaman leuwih ti 35, dina waktos abdi Abdi émut keur lieur hiji bibi anu ngagem watek dina kecap na méméh follies urang ngasupkeun SMA.

Abdi émut ngagunakeun (sateuacan horsetail) A adzab punk ti dahi ka titik, Marengan wicks ortho candi handap, dicukur sareng 1 péso sarta dua stripes of 0 dina saban gigir; Ieu di maranéhanana taun éta Def Leppard Anjeunna nyanyi kalayan duodenum cinta bitessagampil Bon Jovi Anjeunna nyandak album jersey New e beusi maiden putra katujuh ti putra katujuh.

Ah, naon kali jalma saeutik kesel kami nu Milli Vanilli ieu farce a, beuki manehna gelo kami Bon Jovi bulu kawas orok geus motong; lakukeun pirouettes MC Hammer Ieu hiji seni, katresna dipikacinta kami ieu umum jeung urang detested dina mandi; logam keur tungtung, U2 pikeun milih, GN'R keur naon kango kalawan rasa, racun keur aya rasa ... anu hirup!.

Urang dipake calana tube (mamey teu resep ayeuna) Éta ngagulung ka ankle sakumaha calana Tin-tinSedengkeun handkerchiefs beureum karek pindah ti 13 thighs hiji sirah saperti geng tina Niki Cruz. Sarta leumpang urang éta kawas nyokot impulses leutik, abdi sadar ieu lamun dina musim Patrias marches maju instruktur disebut kuring jeung kapaksa kuring keur leumpang normal ... !, Empine moal leumpang nepi! ... Ieu mungkin, ieu di getih abdi.

... sigana kawas kamari. Muhun, pikeun sababaraha poé saméméh.

image002 Ayeuna mahluk ieu teuas ngartos lamun teu make eta tempat sakumaha jauh Goku, Mun anjeun teu ngagem calana leupas ka anak sapi, maranéhna ngagem hip némbongkeun hurup Y (sarta aranjeunna jalu), Jeung strips of 7.62 sentimeter lega, buckles nu bisa categorized sakumaha knives sarta ngadeg hiji spline lamun maranéhna leumpang dina culito Éta téh katempona kubus rugbi.

Teu jadi basajan ngartos, hiji poe urang ngabahas topik jeung balad, kami rék ngeureunkeun mahluk keur eta. Sejen mailed kuring gambar hiji ngécéskeun alesan mungkin keur lalawanan urang pikeun tren ieu:

  • Low harga diri ku kurang gizi kronis
  • kaahlian acrobatic intrinsik
  • bisi kritis kembar conjoined
  • preferensi seksual jero pacilingan teh
  • ... atawa geus poé panonpoé shines on kami.

Balesan keur 3 "Fashions sahiji pamuda ..."

  1. Kuring nyangka yén sadaya generasi Latinos parantos katingali "Top" dina nonoman urang pikeun nyalin fashions sareng tren. Jinis pseudo ieu anu hoyong sapertos anggota geng (kaos panjang, calana ku ankles) disalin ti ghettos Latin AS
    Untungna, sahenteuna di wewengkon ieu jadi austral kituna kumaha abdi dear Patagonia Argentina, teu Isro leuwih ti niru Pilihan pakean Lainna ... mugia teu kekerasan terus.
    nangkeup badag.

  2. Éta henteu sabér Che… Hubungan ramah jangka panjang nyugemakeun. Investasi di antarana aya akal, atanapi beuratna ogé santunan anjeun.

  3. pedang Anjeun kudu jadi ngeunah pisan sakumaha nembe ningal dina hiji poto Anjeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.