GaliciaCAD, loba sumber bébas

GaliciaCAD nyaéta situs anu ngahimpun loba bahan mangpaat pikeun rékayasa, surveying jeung budayana. Paling sumberdaya nu aya téh pamakéan bébas atawa haratis, sanajan sababaraha merlukeun kaanggotaan, jeung hiji kaanggotaan taunan 20 euro anu ngawengku hiji CD jeung 8,000 blok. Kedah pikeun anggota, link sok ditawarkeun pikeun ngundeur alat ti hiji link éksternal.

galiciacad

pos ieu diringkeskeun, sabagé conto kumpulan parabot sadia pikeun topografi (13)

situs Topo Nyieun model rupa bumi digital
Terragen Pikeun ngarobah pamandangan photorealistic
Grid2CAD Ngarobah modél rupa bumi grid ka berkas tipe dwg
DXFacil Dxf dijieun tina file txt sabalikna, ogé ngajadikeun pirueta séjén
AcuerdosVert template Excel mun nyieun pasatujuan nangtung
TopoUtil Aplikasi pikeun stakeout
GeoPerfiles Keur ngahasilkeun propil altimetry ti file txt, milih faktor skala horizontal atawa vertikal
koordinat Topo Luis Miguel Tapiz alat pikeun ngarobah koordinat Eguiluz
vials Keur ngitung stasiun sequential di alignment, éta ngawengku lempeng jeung melengkung
Citimap Hiji alat rada primitif pikeun pemetaan
sababaraha urang geus geus reviewed on blog ieu disebutkeun salaku HeyWhatsThat, NASA Dunya Angin, maya Bumi,

Sababaraha Kabiasaan boga disadvantage anu sipatna keur versi heubeul tina AutoCAD, tapi euweuh deui tetep hiji panon.

Aya ogé parabot pikeun tujuan séjén, kayaning:

  • AutoCAD (29)
  • Téknik itungan (54)
  • Desain (15)
  • Listrik (1)
  • Puseurna 3D (29)
  • Rupa-rupa puseurna (15)

Sajaba ti, GaliciaCAD gaduh daya lianna, kayaning:

  • 2D blok
  • objék 3D
  • Manual na buku
  • Textures jeung bahan
  • imagery

portada_10000_2Atoh, kuring nyarankeun situs ieu mibanda eta diantara paporit na, iwal sababaraha tumbu rusak atawa forum spam rame, patut sniffing eusina. Anjeun malah bisa ngalanggan nampa apdet on mail atanapi mésér kaanggotaan kalayan sagala kauntungan kaasup.

web: GaliciaCAD

Hiji Balas ka "GaliciaCAD, seueur sumber daya gratis"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.