Maya Bumi diropéa gambar tina Spanyol

Panungtungan waktu urang tadi angka nu gede ngarupakeun kota-diomongkeun Spanyol anu diropéa ku VirtualEarth, dina kasus ieu dina Oktober update masif anu sanés parantos diumumkeun, anu ku jalan nambahan kana jumlah ridiculous of Terabits 41.07

Tapi waktos ieu ngan Spanyol hadiah.

Spanyol

Dayeuh Nu Caket téh:

  • Barcelona
  • Malang
  • Manresa
  • Mijas
  • Oviedo
  • sagunto
  • Vigo
  • Vilanova
  • Vitoria
  • Saragossa

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.