Google Maps ngaronjatkeun kinerja

Google parantos ngajalankeun versi béta tina browser peta na, kalayan parabot anu paling istiméwa. Dina kasus ieu, pikeun ngaktipkeunana, anjeun kudu ngaéksekusi Tumbu anyar! ka katuhu tina simbol uji lab, sareng aktipkeun pilihan.

peta google

Ati-ati jelas, aranjeunna ukur tés anu keur dipigawé, ku kituna nalika kaluar ka umum dina cara anu pasti bisa jadi teu sadayana kaasup. Ogé lamun jadi teu stabil Anjeun kudu balik ka alamatna:

http://maps.google.es/maps?ftr=0

Hayu urang nempo yén babaturan téh balik deui.

peta google

google peta wartaPaling praktis, ayeuna tilikan tiasa dilakukeun kalayan jandéla zum, kitu ogé naon baé program CAD / GIS. Keur kitu hiji tombol nembongan di handapeun bar pendekatan.

Daya tarik séjénna nyaéta jenis isometric, disebutna usaha Rotary. Kuring boga pamanggih kumaha maranehna ngalakukeun, tapi pisan smoked. Dina conto di luhur nyaéta Center Konvénsi dimana ESRI nyepeng acara taunan, di Embarcadero Avenue di San Diego. Tingali yén aranjeunna nembak jam anu béda-béda, éta ditingalikeun dina kalangkang dua munara, benten sareng dina wangunan anu melengkung.

Tapi ieu hal leutik teu ngajentrekeun nu rasa, pilihan pikeun ngaganti tina opat sudut sarta pendekatan anu langkung nganggo seueur pisan. Cai mibanda sababaraha kasaruaan panon panon de maya Bumi, tapi henteu sami, ieu sigana langkung kawas anu katingali isometric sareng hiji kalawan leuwih sudut pandang, éta ogé sigana langkung pikaresepeun ka abdi, najan aya kénéh teu loba tempat.

Pilihan ieu pikeun muterkeun, ogé aya rencana, kanggo ngarobah per sudut 90, tetep ngaran salawasna dina posisi horizontal.

Alsota ogé nambihan fungsi kana tombol katuhu, di mana anjeun tiasa nempatkeun koordinat iwah / panjang, atanapi alternatip "anu di dieu", anu ningalikeun alamat sareng bisnis na kanggo anu tos dipilih.

Pungsi-pungsi séjén kudu diuji, sapertos kalinter ngadeukeutan, anu ngingetkeun nalika dipager ieu aya eusi anu aya.

Abdi angkkeun ka anjeun nyobian.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.