Connect with garis Microstation Geographics

gambaranDi dieu hiji trik dipikawanoh ku sabagian pamaké Microstation, sarta eta sumping di ahir kelas hiji minggu ieu.

Karya I ditinggalkeun aranjeunna mahasiswa ieu teken sadayana hidrologi kana lambaran peta: walungan, aliran, balong ...

Sababaraha Drew "garis pinter" tanpa ngalampirkeun supaya tungtungna miboga loba garis leupas.

Sangkan nganggo "connect linework" paréntah, nu asalna dina "parabot, geographics, kreasi topology" menu najan Bentley Peta XM asalna di "cleanup topology"

Keur kitu, pager leuwih sakabeh wewengkon mana rék nyieun adjustment, tuluy sorana diaktipkeun jeung anjeun klik di jero pager anu dijieun.

gambaran

gambaran sarta voila, hasilna nyaéta yén associates sadaya objék linier antara hucu jeung ngarobahna LineStrings atanapi polylines.

Salajengna, keur kaperluan gabung polylines anjeun sacara manual "nyieun ranté kompléks" paréntah

gambaran

Oh ku jalan, ieu kudu dipigawé sanggeus beberesih Topological sahenteuna segmentation di intersections.

gambaranLajeng pikeun mastikeun yén maranéhanana éta henteu hal langka, anu "katumbiri masking" lukisan dina kelir béda mun visually ngadeteksi unggal obyek diaktipkeun.

4 balesan pikeun "Sambungkeun jeung garis Microstation Geographics"

  1. Tangtosna, XM mawa. Ngajelaskeun, anu sapertos éta milik Microstation Geographics, mangrupikeun milik Bentley Map.

    Versi umum tina Microstation XM henteu.

    Ieu dina palang Topology cleanup, sakumaha némbongkeun dina

    éntri ieu

  2. pantun! sapertos Abdi hoyong terang upami puedde nganggo garis Sambungkeun di xm naon kajadian esque I boga geographics ngajalankeun on hiji mesin XP tapi xm pikeun nempo mesin sejen tur hoyong terang kumaha carana nyambungkeun sababaraha garis dina sarimbag xm pikeun nyambungkeun xm garis dina salam !!!!

  3. pantun,

    Kuring bakal pisan bersyukur ka saha anu bisa nulungan kuring meunang handap.

    ukuran widang titik dimensi na breaklines.
    Tin diwangun kalayan salah sahiji software nu pakait sareng Microstation
    ngagambarkeun kurva tingkat aslina
    garis kontur Smoothed unretouched.

    Ukuran proyek bisa jadi sababaraha sarébu titik antara hucu bounded titik sarta breaklines. Sedengkeun pikeun rupa bumi nu, beuki nyusahkeun nu hadé.

    Kusabab Microstation abdi Vérsi 2 (ulah seuri punten), bakal ngahargaan yen data anu dikirimkeun dina file ASCII. format bisa wae, disadiakeun yén file anu jelas dilabélan tur marengan pedaran pondok.

    Kuring teu ngarti nu Kuring keur nanyakeun ni'mat a. Tapi Abdi peryogi eta keur studi banding vile I moal mawa logam nanaon. Kuring mikawanoh kontribusi dipake dina artikel mungkin yen ngalaporkeun hasil artikel.

    Hatur nuhun pikeun perhatian Anjeun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.