Tungtungna balik, sarta Kaula bade

Muhun gentlemen, Kuring geus tungtungna balik ka wisata panungtungan taun, ieu bakal dinten panungtungan kuring di kantor sabab kuring bakal aya dina pakansi dugi 7 January ... enya, tangtu eta kaget anjeun nu di sisi ieu balong ieu waktos nu pakansi.

Geus réngsé latihan heula dina pamakéan di stasiun total, nu kuring bébéja aranjeunna dinten lianna. Aranjeunna geus ngawangun technicians 8 munggaran dina poe 6 poé; ieu metodologi dipaké:

dinten 1 dinten 2 Poé 3, 4, 5 dinten 6
-Knowledge teoritis

-Focused na leveling nu Sokkia Romadhon 520K

Nagara-naékna sarta atraksi.

-Installing Software na data download.

Real-naékna Nagara

-Download tur data digitalisasi.

-Planning fieldwork, ngahasilkeun, format, produk jeung laporan.

total stasiun

Ayeuna kudu rengse buku manual Islam jeung sangkan méré konfirmasi metodologi lantaran kami lacked sababaraha inputs kayaning beuki pindang, congcot lalulintas sarta jaket ... na tangtu, meuli asuransi standar Antirobos.

Kuring nyangka:

Pikeun kiwari, dismissing babaturan Gihon anu dipirig kami pikeun ampir sataun, sarta Jigana miss.

A Natal alus di ngarep indung kuring, anu ogé geus balik ka hirup di kota mah, sanggeus bapa kuring ... ditinggalkeun.

Hiji perjalanan kulawarga ka lemahna kidul, dahar curiles, lauk sirah sup, mandi dina pantai kalawan kids abdi.

Ah ... bersantai ... kuring ngomong, meureun poé ieu lamun kuring boga waktu keur nulis dina blog.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.