arsip pikeun

I-modél

Naha make kembar digital dina konstruksi

Sagalana di sabudeureun urang anu jadi digital. téknologi canggih sapertos kecerdasan jieunan sarta Internet tina Hirup (IoT) anu jadi bagéan beuki penting unggal industri, sahingga prosés gancang sarta leuwih efisien dina watesan ongkos, waktos na traceability. Lulus digital ...

Bentley ProjectWise, hal munggaran nu peryogi kauninga

produk nu paling dipikawanoh mah nyaéta Bentley Microstation, sarta versi nangtung pikeun cabang béda tina geo-rékayasa kalawan tekenan kana rarancang pikeun sipil, rékayasa industri, arsitéktur jeung angkot. ProjectWise teh produk Bentley kadua yén integrates manajemén informasi sarta integrasi tim gawé; sarta eta geus anyar geus dileupaskeun ...

Ngarti konsép BIM, dina kasus Bentley Systems

Dina kecap saderhana, BIM (Émbaran Gedong modeling) mangrupakeun evolusi konsep tradisional anu disebut CAD (Komputer dibantuan Desain) jeung bari aya buku sakabeh tulisan ngeunaan eta sanggeus Jerry Laiserin ngapopulérkeun istilah, keur kaperluan atikan neangan janten salaku simplistic mungkin: méméh, nalika ngarancang wangunan, arsitek sanggeus spliff alus ...