arsip pikeun

I-modél

Naha make kembar digital dina konstruksi

Sagalana di sakitar urang badé digital. Téknologi canggih sapertos kecerdasan jieunan sareng Internet of Things (IoT) beuki janten bagian penting unggal industri, ngajantenkeun prosés langkung gancang sareng éfisién dina hal biaya, waktos sareng gampang dilacak. Buka digital ...

JavaScript - muriang énggal pikeun sumber terbuka - tren dina kasus Bentley Systems

Kami henteu leres-leres ngajual perangkat lunak, urang ngajual hasil tina parangkat lunak. Jalma-jalma henteu mayar kami pikeun parangkat lunak, aranjeunna mayar kami pikeun naon anu dilakukeun pertumbuhan Bentley parantos seueur ngalangkungan akuisisi. Dua taun ieu mangrupikeun urang Inggris. Synchro; parangkat lunak perencanaan, sareng Legiun; program pemetaan riungan ...

BIM - trend CAD anu teu tiasa dibalikkeun

Dina kontéks Geo-Engineering kami, istilah BIM (Bangunan Informasi Pemodelan) henteu deui novél, anu ngamungkinkeun objék kahirupan nyata béda dimodelkeun, henteu ngan ukur dina ngagambarkeun grafisna tapi ogé dina tahap siklus kahirupanna anu béda. . Éta hartosna jalan, jembatan, klep, saluran, wangunan, ...

Bentley ProjectWise, hal munggaran nu peryogi kauninga

Produk anu paling dikenal ku Bentley nyaéta Microstation, sareng vérsi nangtungna pikeun cabang geo-rékayasa anu béda kalayan nekenkeun desain pikeun rékayasa sipil, industri, arsitéktur sareng transportasi. ProjectWise mangrupikeun produk Bentley anu kadua anu ngahijikeun manajemén inpormasi sareng integrasi tim kerja; sareng nembé dileupaskeun ...

Ngarti konsép BIM, dina kasus Bentley Systems

Dina kecap anu disederhanakeun, BIM (Building Information Modelling) mangrupikeun épolusi konsép tradisional anu disebat CAD (Computer Aided Design) sareng sanaos aya buku anu ditulis ngeunaan ieu saatos Jerry Laiserin ngapopulerkeun istilah éta, pikeun tujuan pendidikan urang bakal nyobian saderhana mungkin: Sateuacan, nalika ngarancang gedong, arsiték saatos gabungan anu saé ...