trik 2 kalawan Microstation: ngalereskeun ruksak file na masalah sareng DWG 3D

Masalah 1. Koropak DGW 3D muka saolah-olah ukur ukuranana 2 ogé

Quiteta rada sering, nalika nalika muka file 3D format DWG, nganggo Microstation, nya muka saolah-olah ukur ukuranana 2.

Ieu kajadian kusabab Microstation biasana parantos ngonpigurasi dina pilihan na, supados file cikal (cikal), sarua jeung citakan AutoCAD, ditetepkeun dimensi 2.

Leyuran ieu basajan,

Ngaliwatan urutan basajan ieu, anjeun salawasna tiasa muka file extension DWG anjeun

Asalna aranjeunna:

  1. Bebah MicroStation sareng meunangkeun dialog dialog MicroStation Manager (Administrator). Gulung ka file na pilih (tanpa muka).

Ayeuna pencet tombol {Pilihan} di handapeun kotak dialog Administrator MicroStation.

  1. Pupus kotak centang nu dicirikeun "Jieun model 2D kanggo Modél Spasi" teras pencét {OK}.
  2. Ayeuna buka file DWG anjeun ti Administrator MicroStation.

2 trik. Ngalereskeun file MicroStation

Masalah anu ngabalukarkeun ambruk dina MicroStation atawa meryogikeun payil desain dibuka-jieun tiasa nyandak sababaraha peuting gawé sareng saurang ogé janten sababaraha weekends pinuh. Unsur jurig atawa unsur anu henteu sesah milih (atanapi mindahkeun, nyalin atanapi mupus), masalah pemetaan, pangaluyuan dina masalah tampilan sareng kasulitan anu timbul; seueur sababaraha waktos sanggeus ngapigrasi file desain ti V7 kana V8 atanapi V8i atanapi ékspor antara file DXF / DWG.

Kumaha kajadian

  • Dialog "MicroStation Problem Notification" nembongan nalika anjeun damel sareng file desain.
  • Filesta koropak rarancang anu parantos kalebet nalika anjeun ngagedekeun atawa leutik (zum gedean atawa zum leutik).
  • Catet kotak dialog anu nunjukkeun yén MicroStation ngalaman masalah sareng anu sakuduna ditutup.
  • Pelaksana paréntah "Fit sadaya" dina file desain sareng sakabéh gambar janten titik leutik nu aya tempat anu aya dina layar.
  • Manggihan yén sababaraha elemen parantos ngiles.
  • Milarian barang anu sesah milih atanapi ngaleungitkeun.
  • Cai mibanda sababaraha file desain anu eta ngan saukur henteu tiasa muka.
  • Ngajalajah tingkat anu kaleungitan ti Level Manager.
  • Model lengkep lebi ilang tina file desain anu dijieun ku V8 atanapi perpustakaan sél.
  • Anjeun ngalaman kasusah nalika menggambar atanapi nyambah payil desain anu tangtu dina hiji proyek.

Tungtungna, henteu aya sia aya ogé payil anu ngaruksak.

Ngalereskeun deui kalawan FileFixer

FileFixer mangrupa salah sahiji golongan Toys anu estu ngingetkeun, sareng fitur-fitur anu badé ngalereskeun paripolah naon waé atanapi anu aya anu henteu optimal anu tiasa dipendakan dina file desain MicroStation. FileFixer nyegah "gejala" didadarkeun di luhur. Pikeun proyek anu sia seueur artos dina jam sareng tarjamah, anu pasti perlu ngundeur.

Sangkan terang kumaha carana nampa salinan FileFixer pikeun Microstation V8 atanapi Microstation V8i, asupkeun data anjeun sareng saha wartosan iyeu anjeun.

[contact-form-7 id = »20743 ″ judul =» ContacAxiom »]

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.