Google nutupan rupa maranéhanana sarta breasts ngajarkeun aranjeunna :)

Dina laporan panganyarna kami geus katempo yen Google anjeun mupus nu rupa jalma dina Street View, tapi gadis ieu Lamun bisa mikawanoh waktu keur immortalize kaahlian-Na.

Manehna kudu geus katempo mobil Google ngaliwatan jalan sejen, jadi ieu ngajadikeun itungan na

jalan view1

jeung ngan lamun mobil baris nyieun nyekel ka

jalan view2

tungtungna mobil anu bade

jalan view3

warta anu ngahontal menéame sarta sababaraha geus commented yén gadis éta nyebutkeun:

Mamaaaaaa Hei, Aku on web

sejenna:

Ibu, abdi némbongkeun tits nya dina web

'Sarta kumaha tos massana?

-nothing!

IMB * Lamun bakal gampang!

Buka camarita karya

2 balesan pikeun "Google nutupan rupa jeung breasts maranéhna ngajarkeun aranjeunna :)"

  1. Na kuring nyimpen hiji salinan karbon of view jalan di mobil kuring jeung Kuring leumpang jalan tina Buenos Aires.
    Hayu urang tingali lamun kuring boga tuah sarua !!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.