Peta Mobile Telephony

Ayeuna yén Amazon Kindle geus nyieun deui sadia ti nagara 100 ngaliwatan jaringan mobile EDGE / GPRS atawa 3G, janten metot uninga sinyalna teh tina ieu di dunya.

Jang ngalampahkeun ieu, Amazon nujul kana peta ieuAmpir kuring sumpah yén dilayanan kalayan Buka Lapisan.

peta mobile

Aya di Éropa, hiji hak husus enviable, bari di Wétan Jauh India nangtung pager hirup, Jepang, Korea jeung Thailand 3G dimana maranéhna teu hayang Obama teu sigana nanaon atanapi konektipitas teu gaduh nanaon ieu mahasiswa ITB.

Peta di handap nembongkeun Amérika Serikat geus, ngawengku 3G di loba metropolises urban.

peta mobile

Pikeun wewengkon Karibia nyaéta panasaran, Kosta Rika jeung na telepon kaayaan Ieu ngagambarkeun naon loba commented, maju dina loba hal tapi handphone aya hiji calamity (saperti dina Kuba?). Lajeng Puérto Riko mangrupa iwal.

peta mobile

peta mobile

Sarta di Amérika Kidul bisa ditempo salaku bagian kidul Brazil, Uruguay jeung timur laut Argéntina boga konsentrasi pangluhurna.

Mun ngembangkeun diukur atawa aksés ka konektipitas bakal questionable naon urang tingali jeung Paraguay, Peru sarta Kolombia.

Tapi hey, urang gé lamun ningali Kindle nyaeta populer di kalangan Hispanics, ayeuna nu aya versi langkung mirah, anjeun bisa maca PDF jeung blog via RSS tanpa Mayar pikeun aksés éta. Pikeun ditempo naha fasilitas ngarecah halangan kayaning kasadiaan dugi tina eusi dina basa Spanyol, kualitas maca kalawan tarik kalawan aksen aneh jeung watek goréng pikeun bacaan.

Hiji Balesan to "The peta telepon mobil"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.