4 6.3 Anyar Google Earth

Kuring diundeur versi béta tina Google Earth 6.2.1.6014 na corroborating naon a pamaké sempet ngawartoskeun kuring, aya sababaraha perbaikan anu metot. Sanajan aya hal saeutik sejen, keur kaperluan urang 4 kamajuan ieu sigana gunana; Bari ditambahan ieu looming dina versi 6.2 sigana kudu ayeuna ditambahkeun stabilitas gede.

1. koordinat UTM diasupkeun langsung di Google Earth

Ayeuna anjeun bisa ngalebetkeun koordinat format UTM. Keur kitu, tangtu maneh kudu geus sipat ngonpigurasi ka némbongkeun kami projected koordinat:

Parabot> Pilihan> Témbongkeun 3D sarta di dieu geus ngonpigurasi Traverso Universal Mercator

Ku kituna, lamun ngasupkeun hiji ciri tempat anyar:

Tambahkeun> ciri tempat

layar Ieu dimana anjeun tiasa nyetél Parabot, Easting na Northing nembongan. Kudu sadar yen ordo bisa ngalieurkeun urang kusabab urang biasa ngagunakeun format X, Y sedengkeun dina hal ieu naon mimitina teh lintang (Y) lajeng éta panjangna (X).

google bumi koordinat utm

Lumayan, sanajan tetep rada goréng jadi teu mungkin ngalakonan jeung jalur atawa polygons, sarta tangtu moal bisa dilakukeun koordinat listings.

2. Nambahkeun poto dina Google Earth

Ieu tipe objék anyar, salian jalma nu eksis (titik, jalur, sarta polygon overlay gambar), jeung ieu bisa nambahan photograph a:

Tambahkeun> Poto

Ieu daun nempatkeun hiji gambar nu bisa boh jadi lokal atawa Internet. Ieu bisa ditempatkeun sudut puteran, pisibilitas jangkungna, transparansi sarta jangkungna chamber. Sakali diselapkeun, tilikan mana katuhu dina jangkungna pisibilitas nu urang tangtu. Hiji aspék metot nyaéta yén ieu bisa miboga sipat anu ngaklik data deployment mana on gambar dimana anjeun klik ... urang gé ningali aplikasi praktis nu bisa ngalakukeun ieu, saluareun poto tag tina mojang di ngimpi gunung, utamana kalayan mobile atawa tablet nu ngarojong oriéntasi sawaktos shooting.

google bumi koordinat utm

Tambahkeun Poto jeung hyperlinks dina sipat hiji obyék

Ieu kungsi ngalakukeun hal eta saméméh Kode html murni. Ayeuna eta geus dijieun sababaraha tombol pikeun nambahkeun hiji gambar atawa hyperlink sarta lumaku pikeun duanana titik, jalur, polygons atawa poto.

google bumi koordinat utm

Sami kajadian mun anjeun tambahkeun hiji gambar.google bumi koordinat utm

tombol séjén anu dipaké (nambahkeun gambar...), jalur nu diselapkeun jeung mencét tombol narima:

tag HTML nu urang dipedar di luhur ieu dicandak. Teu hal badag di tukang, geus hijina facilitated kreasi kode html tapi aya euweuh ukuran sipat gambar, contona, anu sami bakal sisipan kompléks lamun batur teu nyaho basa Sunda.

Selapkeun Patalina Network

Eta tetep ka ditempo, geus poténsi hébat numbu ka kapasitas ayeuna hadir kalawan Google Earth mun Lebetkeun a browser nu mintonkeun data ti Internet tanpa exiting; Tapi teu ukur html css. Hal ieu dilakukeun ku:

Tambahkeun> Tumbu Network

Tempo I ditambahkeun kode egeomates ditémbongkeun dina browser, tempo kumaha teu nyebarkeun sakabéh situs, saolah-olah anjeun ngotéktak dina Chrome. Aya tombol nu mintonkeun pilihan pikeun mukakeunana dina Internet Explorer tapi muka deui dina browser standar nu urang boga.

google bumi koordinat utm

Sarta ogé anjeun bisa diselapkeun hiji modél digital éksternal, sanajan keur ayeuna wungkul ngarojong COLLADA (.dae) format.

Bari teu ngahontal versi stabil, Anjeun bisa ngundeur Google Earth 6.2.1.6014 Béta ti situs ieu

Hiji Balesan to "Google Earth 4 6.3 Naon urang New"

  1. Éta alus tapi naon atuh sono hiji lomalo esque yonopuedo ngundeur hiji enmitelefono

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.