Cybernetic, hébat jasa hosting

Dinten aya loba jasa hosting haratis kayaning WordPress.com na Blogger Google ayeuna disebut Google Blogs.

Tapi ahirna maranéhna tempo loka sarta usaha merlukeun layanan kaamanan nu ensures nilai ékonomi sarta perusahaan ngalambangkeun ayana. Di dieu teuing aya alternatif béda; dina hal ieu abdi hoyong ngobrol ngeunaan cybernetic, jadi urang difokuskeun sahanteuna tilu fitur metot:

1. Instalatron, leuwih ti program utiliti web 60.

cyberneticSugan ieu teh pangalusna sabab teu aya di jalan ieu panyadia lianna. Tanpa ngabogaan prosés husus, panel Admin langsung brings aplikasi installers kaasup:

  • Galery, mun ngasupkeun téma jeung layanan gambar
  • WordPress, Joomla na Drupal keur eusi ramatloka manajemén atanapi blog tipe
  • DokuWiki jeung Media Wiki, kalayan ieu anjeun bisa ngumpul eusi dina format kolaborasi
  • Canggih Poll, Guestbook na Kontak Bentuk, Datar Almenak, pikeun nambahkeun plugins nu masihan fungsionalitas tambahan pikeun loka
  • OpenX, ieu téh salah sahiji paling server iklan dipaké kiwari
  • Moodle, ngawula kursus online tur kampus virtual
  • PHPBB ka Gunung panglawungan

Ieu ngan 12, tapi salian aya leuwih ti program 60 nu méré ditambahkeun nilai cybernetic sakumaha Cenah mah sateuacan, aranjeunna teu nawiskeun lianna. Taya batur teu ngarojong eta, tapi biasana dipasang externally kedah dianggo tur biasana ngeusian hiji domain tingkat maju.

2. 5 scalable up rencana.

cyberneticPikeun situs leutik aya rencana 5 4.33 GB patalimarga ti euro bulan, kalawan sakabeh jasa kaasup jeung pilihan pikeun mibanda leuwih ti hiji domain dina akun sarua. Beda dasar dina rencana aya dina kapasitas neundeun jeung rubakpita pikeun lalulintas:

  • Pribadi hosting, GB spasi 5, 10 GB pikeun lalulintas. euro 6.09
  • Hosting Wétan Tengah, GB spasi 2, 20 GB pikeun lalulintas. euro 13.20

Nya kitu aya dua rencana sejenna tingkat salajengna sarta pilihan Streaming jeung Gunung situs misalna stasiun Radio atawa channel TV.

3. Test tanpa poé komitmen 15.

Pikeun maranéhanana anu keur néangan hiji multidomain hosting Unlimited na rék pastikeun yén naon nawaran cybernetic téh nyata, aya kamungkinan ngagunakeun eta pikeun 15 poé.

Ku kituna lamun ditéang ka Gunung ramatloka atawa robah supplier, ieu téh hiji pilihan.

http://www.cyberneticos.com/hosting.php

6 balesan pikeun "cybernetic, hosting jasa hébat"

  1. disarankeun 100%. Dan conozczo ladenan pangalusna. Lamun hayang boga imah ramatloka mana anjeun boga konsumén penting jeung hal serius abdi nyarankeun eta. Hostings aya loba, tapi hostings serius, dipercaya jeung aman aya sababaraha kawas cybernetic.

  2. Kuring tuang radio online abdi sareng maranehna. Centrova tuang karya kacida alusna. salu2

  3. kurangna 1and1 myweb, tapi éta gede bohong. kaleresan aya nu cybernetic anu serius tur jasa governess buka pangropéa basajan. aranjeunna lamun aranjeunna patut!

  4. Abdi sareng maranehna pikeun ampir sataun. Aranjeunna tarik ogé. Aranjeunna ramah sareng masihan rojongan alus 2-3 jaman kuring diperlukeun pitulung kalayan installatron. Disarankeun 100%

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.