Industri geospatial: Survey Hasil Proyék

Geospatial Training Spanyol parantos nyebarkeun hasil survey maranéhanana parantos dilarapkeun sababaraha minggu ka tukang, nu hiji analisis sektor dijieun kalawan hasil leuwih ti metot.

Sacara prinsip, urang ngaharepkeun usaha Majalah Direksi yén sawatara ka tukang parantos dilebetkeun kana sektor Hispanik, nu ngalegaan lingkup jasa anu méré sareng nambihan kana kelestarian sektor geospatial.

Nganalisis hasil, urang tiasa nganggo nganggo kajelasan anu cukup ditarima tapi anu ngan ukur ukur hiji pawali bantal sapertos tiasa ngasahkeun ku bukti dumasar inpormasi primér. Sanaos Kami yakin yén sampel leungit tiasa ngaleungitkeun kasenian sacara henteu ku kahontal gelar luhur.

Ngeunaan Gaji

Nalika dina medium Hispanik aranjeunna dipimilik ku 25,000 sareng 30,000 Euro, di Amérika Serikat aya dina 55,000 Euro diantara nu responden anu direspon ti nagara éta. Jelas yen aya mess sakedik anu biasana bocor nalika nanyakeun hal ieu tanpa katerangan anu sanésna, kusabab di nagara-nagara Latin Amérika saeutik ngerjakeun istilah-panghasilan taunan, biasana-jalma jalma kalikeun penghasilan bulanan kalayan 12 atanapi 13 months, sanés henteu Éta téh bener lamun dibandingkeun jeung Indonesia. Bédana aya dina kauntungan sosial istilah pertengahan sareng jangka panjang, di Amérika Serikat umumna henteu aya sapertos kitu sareng kaasup kana panghasilan taunan, sedengkeun pikeun kami hak-hak anu ngumpulkeun sarta anu pasti sareng kalemahan masalah sosial atanapi atanapi Kabogohana hukum meh seueur seueur upami henteu aya. Lamun urang dibéré eta, kami bakal ngalaporkeun panghasilan taunan leuwih luhur. Mangpaat sosial ogé pohara bertenangan antara nagara sapertos Spanyol, Chili sareng Méksiko, henteu lahit kana harti panghasilan taunan tanpa ngadamel pangimbangan éta, sedengkeun di sababaraha nagara pajakna ditumpes tina cara pajak, dina hal ieu mangrupikeun peta déklaratif sareng ngeusian pisan pikeun ngajauhan.

Survég anu diterapkeun kana séktor Anglo-Saxon nunjukkeun yén rata-rata aya dina dollar 55,000 (Ojo, naek kurang tina 43,000 Euro) sareng aya sebaran anu signifikan antara 30,000 Euro sareng 62,000 Euro.

sajak survey geospasial

Béda ieu biasana leuwih ti écés kusabab imbbilan global anu pasaranan. Pagawe pangan anu gancang di Amérika Serikat narima panghasilan anu sami atanapi langkung luhur tina hiji Insinyur Leuweung / Kehutanan di Amérika Latin. Beuki langkung kaleuleuwihan mangrupakeun kasus hiji Mason konstruksi dimana pagawéan ieu dibayar kalayan jumlah anu leuwih gedé di nagara-nagara berkembang.

Salaku konsekuensi ieu, Geospatial Training I anggap bakal tiasa nerapkeun harga di kursus-kursus maranéhanana ka nilai diferensiasi kanggo sedeng Hispanik. Keur naon urang ningali ku panon anu saé sareng percanten tiasa nerapkeun dina palayanan jasa, najan hanjakalna sanés mungkin ieu manglaku ka item-item sapertos software sareng alat.

Ngeunaan Software jeung basa program

Kuring satuju jeung pamikiran loba nu bajak laut ngarupakeun hasil anu henteu bisa dilawan ku ketimpangan sosial antara nagara maju jeung nagara-nagara sanésna; tapi kuring ogé percaya yén perséntase luhur piracy téh disababkeun ku watek profésional kanggo henteu investasi di software béaya rendah (anu tiasa didamel) sareng sakedik upaya pikeun nalungtik atanapi diajar cara sanés pikeun ngarengsekeun masalah (sapertos dina conto software bébas) ).

Kalawan sakabéh kejelasan bisa ditempo yén di pasar Hispanik, pakakas beja bébas ngabogaan tingkat acceptance jeung appropriation bisa ditarima. Tingali dina media Anglo-Saxon, sebaran pakakas lemes anu diterapkeun nyaeta:

  • Esri 66%
  • Dina 10%
  • AutoDesk 9%
  • Bentley + Mapinfo + Intergraph 9%

Dina sedeng Hispanik, tingal kumaha Buka Sumber parantos meunang 25% signifikan kana Esri utamina, sabab sistem-sistem anu kalebet sanés langkung diposisikan sareng hormat ka Esri

  • Esri 38%
  • Dina 25%
  • AutoDesk 14%
  • Bentley + Mapinfo + Intergraph 15%

Sure ieu distribusi anu beda pisan dina hal Software Engineering mana Open Source saeutik pisan pikeun nawarkeun.

Ku cara nu sami sapertos kitu katingal tina médium Hispanik Jawa Barat téh miboga potensi anu leuwih gedé salaku basa program ngalawan .NET. Anjeun malah tiasa ningali kumaha Javascript nyokot posisi hadé nu langkung lengkep ihwal Pyton, hal-hal anu henteu kedah ngantosan abdi.

sajak survey geospasial


Convenientta pikaresepeun baca hasil survey lantaran aya kacindekan anu berharga anu sanés masing-masing tiasa nerapkeun.

Tingali hasil survey di Spanyol di dieu

Pidangkeun hasil poll dina Basa Inggris Di dieu

Tempo analisa anu dijieun ku Geospatial Training Spanish di dieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.