Dimimitian ku hambalan teguh 2019 Dunya Geospatial Forum di Amsterdam

2 April, 2019, Amsterdam: World Geospatial Forum (GWF) 2019, acara paling diantisipasi kanggo komunitas geospatial global, dimimitian kamari di Taets Art & Event Park di Amsterdam-ZNSTD. Kajadian dimimitian ku leuwih ti 1,000 utusan ti nagara 75 anu dipanggihan pikeun tukeur pangaweruh tentang kumaha geospatial omnipresent janten dina kahirupan urang sapopoé sareng cara ngajalankeun inovasi dina sektor ieu. Poe mimiti forum tilu dintenna (ti 2 ka 4 dina April), anu mangrupakeun rapat taunan profésional sareng inohong anu ngalambangkeun sakabéh ékosistem geospatial, dimimitian ku sési paripurna di #GeospatialByDefault: Empowering Billions, tema tina ieu Konferensi ieu sataun. Konférénsi éta ogé ngawengku partisipasi paméran 45.

Pikeun ngamimitian konperénsi éta, Dorine Burmanje, presiden Kadaster, Belanda, ko-host konperénsi éta, negeskeun yén komunitas geospatial peryogi langkung seueur kabébasan: mahasiswa, ngamimitian, awéwé, sareng inisiatif ti nagara-nagara ngembang pikeun manfaatkeun poténsi anu leres. téknologi ieu sareng ngadamel "gerakan geospatial sacara standar" suksés. Anjeunna ogé ngadesek panguasa umum sareng swasta nyayogikeun "data anu dipercaya" kanggo pangembangan sustainable, sareng ogé ngajantenkeun aranjeunna tiasa dianggo ku pangguna utama.

Nyorot kumaha téknologi geospatial maénkeun peran intrinsik pikeun nyanghareupan sababaraha tantangan anu dialam dunya, Présidén Esri sareng Présidén Déwan Dunya Geospatial, Jack Dangermond, nyarios: "Kami nuju ka dunya anu parobihan sacara éksponénsial , nyiptakeun seueur masalah sareng ngancam kahirupan urang ». Urang kedah ngarobih pamahaman kami ngeunaan dunya sareng kumaha urang nanggungjawabkeun tanggung jawab na dina téknologi geospatial ieu nyayogikeun platform anu pangsaéna pikeun gancang ngadamel padamelan ieu sareng ngajantenkeun dunya urang tempat anu langkung hadé.

Duta Besar India ka Walanda, Venu Rajamony ogé mangrupikeun panyatur dina dinten buka. Nekenkeun kerangka kawijakan geospatial di India, anjeunna parantos nyatakeun yén industri swasta ngagaduhan peran anu hadé pikeun ditingali di dinya. "India percaya yén pangwangunan mangrupikeun tujuan utama sareng, pikeun ngajantenkeun éta nyata, aya kabutuhan ngaluncat dina hal téknologi, sareng fungsionalitas géospatial maénkeun peran anu paling penting."

Sidang paripurna kadua, moderator ku Geospatial Media and Communications, CEO Sanjay Kumar kagungan perdebatan metot ngeunaan kumaha téknologi geospatial tiasa maénkeun peran konci dina digitization séktor konstruksi. Panel opat pembicara anu kawéntar ngabahas dina kerjasama kolaborasi sareng modél bisnis: masa depan rékayasa digital pikeun pasar AEC.

«Data spasial parantos jero ngintegrasikeun kana solusi modél real-time anu berpusat. Aya aliran kerja antara néwak data asupan pikeun modél tindakan fisik sabalikna, ”saur Steve Berglund, presiden sareng lulugu eksekutif Trimble. Nuluykeun paguneman éta, BVR Mohan Reddy, presiden eksekutif di Cyient, India, nyarios: "Téknik digital nuju nganyahokeun lami sareng ngawangun énggal sareng mangrupikeun mesin pertumbuhan anyar pikeun pasar AEC, ngarobih industri."

Andreas Gerster, Wawakil Présidén Global Construction BIM-CIM, FARO, Jérman, nyatakeun yén proyek pangwangunan beuki kompleks sareng mahal, sareng pikeun ngajarkeun aranjeunna, ngan hiji jawaban anu integrasi téknologi.

Rapat paripurna katilu dinten fokus kana 5G + Geospatial - Konformasi kota digital. Mohamed Mezghani, Sekretaris Jenderal Asosiasi Angkutan Umum Internasional Bélgia nyarioskeun ngeunaan kumaha agénsi angkutan di jagat ieu nganut téknologi geospatial. Malcolm Johnson, Wakil Sekretaris Jenderal Komunikasi Telekomunikasi (ITU), Swiss, nyarios: "ITU ngagaduhan peran anu penting pikeun maén dina ékonomi digital; Peserta ITU ngusahakeun gawé bareng sareng sagala rupa industri. Nalika datang ka kota pinter, kuring kudu digawé babarengan sacara khusus hususna dina téknologi sareng standarisasi. "

Wim Herijgers, Diréktur Grup, Inovasi Digital sareng Téknologi Fugro, saurna: "Yayasan Digital mangrupikeun kerangka data spatial sareng data geografis, anu tujuanana pikeun masihan palanggan anu jero kana situs sareng aset », Anjeunna terang. tambahan. Frank Pauli, sutradara eksekutif pikeun Cyclomedia, ngajelaskeun kumaha kanyaho geospatial mangrupakeun konci dina perencanaan jaringan pikeun 5G kalayan kecepatan anu teu pernah dilakukeun, sabab nyusun desain sareng pengelolaan aset, sareng nyayogikeun visi anu immersive, superimposed sareng jero. Méga awan pikeun pembuatan kaputusan anu suksés.

Sidang pamungkas poé fokus kana kakawasaan bagikeun: Infrastruktur Pangaweruh Geospatial Ngawangun perekonomian anu terasing. The panaliti ngabahas yen abad 21 nyaéta jaman kota gedé tur salaku urang gawé bareng pikeun ngawangun kota anu pinter sareng sustainable, téknologi geospatial tiasa ngabuka muka kasempetan anu hadé pikeun kamajuanna. Dr. Virginia Burkett tina USGS sareng Anna Wellenstien tina Bank Dunia, fokus kana kumaha inpormasi dasarna pikeun transformasi ékonomi sareng kabutuhan geospatial pangabutuh ékonomi nagara. William Imam Agung tina Komisi Geospatial, Britania Raya, salajengna nekenkeun nilai ekonomi anu geospatial nambihan ka nagari na. Paloma Merodio Gómez, Wawakil Présidén, INEGI, Méksiko, diropéakeun kana kaayaan ekonomi, populasi jeung perumahan perumahan sareng peran puasa anu dimaénkeun ku téhnologi geospatial.

Proyek Open ELS diawalan ku Mick Cory, Sekjen sareng Diréktur Eksekutif di EuroGeographics. EuroGeographics meluncurkan jasa data anu munggaran di buka di handapeun proyék Open European Services Services (ELS) in Geospatial World Forum. Data ngeunaan proyék Open ELS nyadiakeun léngkah pangheulana ngalaunkeun kauntungan ékonomi sareng sosial inpormasi anu diijinkeun ku anggota EuroGeographics, National Cartography, Cadastre and Land Registry Authorities Europeropa.

Ngaliwatan dua dinten anu salajengna, langkung ti 1,000 utusan, langkung ti 200 CEOs sareng pajabat pamaréntahan senior ti sakumna nagara 75 bakal nganggo platform GWF pikeun berinteraksi sareng kolaborasi, sareng nunjukkeun visi koléktif masarakat geospatial global.

Ngeunaan Forum Geospatial Dunya: Forum geospatial Dunya mangrupakeun platform kolaborasi sareng interaktif anu nunjukkeun ayana visi koléktif sareng dibagikeun masarakat geospatial global. Meetingta rapat taunan profésional geospatial jeung pamingpin anu ngagambarkeun sakabéh ékosistem geospatial. Includesta ngawengku kawijakan publik, agénsi kartografik nasional, pausahaan swasta, organisasi multilateral tur pangwangunan, lembaga ilmiah sareng akademik sareng, saluh sadaya, pamaké ahir pamarentahan, usaha sareng jasa pikeun wargana.

Kontak jeung média
Sarah Hisham
Pangatur produk
sarah@geospatialmedia.net

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.