lalulintas Spanyol-basa, sapoé ngotektak Z! spasi

bagan di handap mangrupa sampel dicokot tina salah sahiji poé pangsibukna (salasa, rebo jeung Kemis condong jadi). Kuring maké sabagé conto Rebo, nu ngagaduhan mun ngagambarkeun extent aranjeunna gaduh loka individual tur sakumaha dina modél Z! spasi nambahkeun hiji poténsi lalulintas pisan pikaresepeun dina Hispanik, bari harepan bakal mangpaat keur jalma anu nyerat sareng langsung produk maranéhna pikeun segmen ieu.

Kuring geus diajarkeun lalulintas Hispanik pikeun sawatara waktu, sarta boga hiji fitur metot kawas Inggris-diomongkeun lalulintas. Tur mangrupakeun nu kali gaduh pangsibukna sanajan sababaraha tumpang tindihna antara 5 8 na jam eta. Bari pamaké disambungkeun ku tarnde Spanyol, ngasupkeun peuting, di Amerika Latin ngaronjat lalulintas asalna tina kantor téh jadwal poe. Ku kituna, aya hiji patandingan antara 10 2 dina isuk jeung sore na kalawan 5 9 soré jeung sore di jazirah Ibéria.

Tempo naon kajadian kalawan jam Puncak tilu situs ieu:

  • garis coklat poéklalulintas anu Cartesia, kalawan puncak na peuting 7 Spanyol
  • Garis warna Oranyeunyaeta GabrielOrtiz, kalawan puncak na leuwih 5 pm Spanyol
  • garis warna birunyaeta egeomates, dua puncak dinten anu dina 11 1 isuk jeung sore (antara 6 na 8 wengi di Spanyol)
  • garis warna Verdenyaéta Z! Spasi, nu ditambahkeun Cartesia, GabrielOrtiz na egeomates.
  • Di handap nyaéta kali dina Spanyol jeung Mexico.

grafik ieu mintonkeun trend di bulan Maret 2012

lalulintas zspaces

handap mangrupa update mun 2012 Nopémber.

zspaces traficonov12

Egeomates geus nungkulan ku Cartesia dina jam malem, nalika Amérika nyaéta 2 7 AM mun keur, sedengkeun di Spanyol geus 9 2 AM ka PM.

Salawasna, tina 17 mun 21 10 jam Spanyol sarta keur kana waktu PM 2 Mexico nu kali pangalusna.

Alexa, egeomates nyaeta 202,000 bari Cartesia nyaeta 556,000 na 491,000 GabrielOrtiz (rounded, tanggal Nopémber 2013, anu leutik rank, anu posisi hadé).

Cartesia nyaeta 35,000 di Spanyol, GabrielOrtiz boga 67,000 17,000 sanajan di Argentina; anu sahiji egeomates 26,000 16,000 di Spanyol jeung di Mexico.

Sacara global, statistik ieu sasarua-saruana Z! Spasi. Lucuna lalulintas Southern Cone sarua jeung lalulintas Spanyol, tangtu, keur basa Spanyol euweuh lalulintas di Brazil dimana aya dunya sejen anu aya dina diri cukup sarta lamun eta mana kana basa sejen nu resep basa Inggris.

Ngaiklan gambar

Ieu bisa ditempo jelas dirumuskeun tilu wewengkon metot dina pangalaman browsing pamaké dina hiji dinten:

  • Parabot beureum. lalulintas waktu Perdana nyaeta 10 am kana 2 pm (Waktu Mexico), 5 WIB nepi ka 9 wengi (lamun Spanyol), jam sejen kirang tergantung si isal jeung Padahal spéktrum America ngawengku opat zona waktu dimana aya lalulintas beurat kayaning:
    • Argentina, Uruguay
    • Bolivia-Chili-banten-Paraguay
    • Péru-Kolombia-Ékuador-Panama
    • Sentral America-Mexico.
  • Dina kasus Latin America eta coincides jeung waktu waktu beurang dahar beurang bari Kuring nebak jalma datangna ningali naon anyar dina dunya geospatial tapi Spanyol nya éta waktu keur transisi antara beurang jeung karya wengi.
  • aréa jeruk. Ieu waktu tumuwuhna di Amérika anu nyambungkeun urang ti kantor, sarta mimiti soré di Spanyol.
  • Zona konéng. Ieu tahapan turunna, najan lalulintas anu luhur, jalma di Amerika Latin anu luar kantor maranéhanana, teu merta dihubungkeun jeung dianggo jadi anjeun ngahontal éta via Facebook anu waktu nu sae. Di Éropa nya éta waktu keur nightlife, anu saliwatan pisan aktif dina watesan browsing Internet najan bakal tumiba.

Hiji Kacindekan: Waktu pangalusna pikeun ngirim pesen via Twitter atawa mairan dina témbok Facebook, nyaéta kahiji waktos zona beureum (10 Kami di Mexico, 5 pm di Spanyol) jeung maranéhanana nu nyambungkeun anjeun bakal ningali surat on tembok maranéhanana atawa milis.

Tempo kumaha wayah éta teh tingkat punclut pangluhurna Z! spasi.

Dina jumlah leuwih ti pamaké 11,000 nyambung dina dinten anu sami tapi dina momen anu aya ampir pamaké 800 dina waktu anu sarua, tempo rata-rata 5 menit aya gampang coincide di hiji wanci pamaké 160. Sabalikna mun tengah wengi of America (7 Kami ti Spanyol) lamun mayoritas badag saré ngimpi kadua, katilu atawa kaopat.

Sababaraha sikep ngeunaan artikel ieu hypothetical tur euweuh actuarial, pamustunganana kuring miharep pikeun ngapdet deui, utamana dina évolusi nu boga di sésana taun. Sanajan kitu kuring miharep bakal mangpaat keur jalma anu resep statistik sarta pola paripolah dina Internet.

Tangtu facebook Ruang Data Infrastructures (SDI) kalawan diskon 50%Nuturkeun egeomates on Facebook, aksés dieu. Leuwih ti 18,000 fans nuturkeun urang.

Tangtu twitter Ruang Data Infrastructures (SDI) kalawan diskon 50%Nuturkeun egeomates on Twitter, aksés dieu. Deukeut 1,700 nuturkeun urang.

rss Kursus Ruang Data Infrastructures (SDI) kalawan diskon 50%Pikeun nampa artikel anyar egeomates dina surélékna. Ngalanggan di dieu.

[Knews_form] Sajauh taun 2012, jalma 2400 geus asup nepi.

Hiji Balesan to "basa Spanyol Traffic, hiji poe ngotektak Z! spasi "

  1. Atuh Spanyol ka jaringan, ieu tumuwuh! Alus tur sabar ulikan, Salam!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.