Gelombang geo di Brazil

Kajadian anu anyar dina lapang geospatial geus ngahibur urang sareng komunitas Brasil, saolah-olah kanggo masihan sakumna puseur Amérika Latin. Teu keur kirang, téori siga éta Goldman Sachs Grup aranjeunna proyek salaku salah sahiji tina opat adikuan anu munculna, kalawan hiji domain global pikeun sataun 2050; sapanjang sareng Rusia, China, sareng India, dimana istilah BRIC asalna tina. Rupa-rupa proyék ieu dumasar kana studi anu diadegkeun tambahna tina kapercayaan kapitalis anu hayang atanapi henteu gerak kapentingan ekonomi pausahaan tur ningkatkeun inisiatif pikeun investasi.

Hese ngaduga naon anu bakal dilakukeun dina taun 40, kalayan cara manusa ngaruksak sumberdaya alam, kaasup Brazil salaku conto dahsyat. Tapi éta metot kumaha Bank Dunia ayeuna nganggap Brazil salaku ékonomi panggedéna di Amérika Latin, anu kadua di Amérika sarta katujuh di dunya.

Ku sababaraha kateusetan basa anu teu dibagi saeusi sésana Amérika Latin, Brazil ngawujudkeun harepan daya tarik ékonomi kanggo congcot kidul jeung umumna pikeun buana. Dina Pertanian eta tetep produsén kopi panggedéna, dina Pertanian Meunang hut bovin dunya anu sadertaana sareng 80% tina minyak anu dikonsumsi ku 190 yuta padumuk dihasilkeun sacara lokal. Peuntas Bank of Brazil jeung Italú dotting di tingkat Amérika Latin, posisi Petrobras dina Pemex sareng PDVSA atawa ukuran Rede Globo ngan conto conto pertumbuhan ékonomi Brazil.

Sareng deui ka lapang kami, asuransi Brazil geus ngiringan taun naékna dina masalah ekonomi, tapi katingali internasionalna nyaéta aspék anu rada anyar. Salian ti Kadua Pilarian Pamaké Esri anu bakal tumiba Agustus ieu, tilu aspék anu penting pisan parantos dibantoskeun di lingkungan Carioca:

dunya geospatial1. éta Forum Amérika Latin geospatial, anu ngembang ka katuhu dina dinten dinten Agustus ieu, manéhkeun masalah, mata kapentingan kapentingan pausahaan badag di Brazil. Sanajan acara ieu bisa ditempokeun dina acara terasing, disababkeun ku sabab ukur éksternal kana posisi sector ieu ku GIS Development, anu sacara sistematis ngalaksanakeun sahenteuna acara 8 tingkat anu aya di Asia, Timur Tengah sareng Afrika sareng, salian ti éta, sanésna tina Geospatial Dunya sareng majalah Geo AKAL.

dunya geo2. Golongan MundoGeo sareng lingkup integral na. Ieu perusahaan anu ngaluarkeun geospatial geus ngahontal hiji posisi dihalang ku ayana panyalindungan kana usaha, kalebet publikasi majalah, panglawungan, alergi jeung pausahaan wawakil sareng peluncuran panganyarna. GeoConnectPeople, anu pasti bakal nyerep masarakat diomongkeun Spanyol. Majalah InfoGEO, InfoGPS sareng InfoGNSS mangrupakeun conto avant-garde anu poko geus dicokot di éta wewengkon.

Nempo naon anu lumangsung kalawan GeoConnectPeople dina sababaraha poe (leuwih ti anggota 700) nyababkeun urang nganggap yén urang kudu diajar sababaraha Basa Portugis sateuacan Basa Mandarin.

dunya geo3. The Kudu Insipred of 2011. Minat kaleuleuwihan urang tingali dina Bentley Systems di Brazil disababkeun ku usaha pikeun sangkan sektor leuwih katingali. Najan kitu, saurang perusahaan kalayan anu kirang partisipasi dibandingkeun AutoDesk, hal éta kawas Apple mayar bayaran pikeun ngalacak léngkah sabab ngagambarkeun paripolah pasar inovatif dina widang geoékayasa.

Dina partisipasi abdi panganyarna dina Be Inspired, kuring kungsi ningali partisipasi Brazil di papisah, diantarana nguatkeun téma anu ditémbongkeun dina tabel di handap ieu (Salian ti Sabesp SA sareng LENC) najan sok tinggal di widang énergi.

pausahaan SGO, dina 2007, meunang tempat kahiji dina kategori sumberdaya energi ku Petrobrás. dunya geo

di 2009 Engevix Engenharia meunang tempat kahiji jeung Coqueiros PLTA Turbine.

dunya-geo3
di 2010 Matec Engenharia Anjeunna meunang pangajén dina aréa modeling BIM. dunya geo

Tapi kanggo taun ieu 2011, sahenteuna proyék 14 di Brazil geus ngajentrekeun partisipasi na janten Be Inspired anu bakal lumangsung di Eropa tina 8 kana 9 dina bulan Nopémber, ditémbongkeun saperti dina tabél di handap ieu, sareng ayeuna di infrastruktur, pertambangan sarta Sistem hydrosanitary.

pausahaan

proyek

kategori

SEI Consulting

Cristalino Project

Inovasi di Pertambangan & Logam

SEI Consulting

Salobo Expansion

Inovasi di Pertambangan & Logam

Promon

Railway Cabang CSA

Inovasi di Rail jeung Transit

AMEC Minproc

Pabrik Pertambangan sareng Modeling 3D

Inovasi di Multimedia

Sabesp - Un. Neg. Leste

Optimization Supply Cai & Piala Dunya 2014 Study

Inovasi di Cai & Wastewater

Sabesp - Un. Neg. Kalér

Optimasi Vila Santista Booster

Inovasi di Cai & Wastewater

Matec Engenharia

Plannig Inovasi pusat Médis

Inovasi di Konstruksi

Volkswagen do Brasil

Fasilitas Gedong Lukisan Anyar

Nyambungkeun Project Teams

LENC

Santos Dumont Viaduct

Inovasi di Jalan

LENC

Perluasan Jalan SP 067 / 360

Inovasi di Jalan

Engevix

Santa Catarina 108 Jalan Raya

Inovasi di Jalan

EPC

3D Téhnologi Anyar Palaksanaan Mothodologi

Inovasi di Prosés Manufaktur

SNC Lavalin Minerconsult

Simandou Project

Inovasi di Pertambangan & Logam

Magna Engenharia

Diagnosis Operasional na Plan contigency

Inovasi di Cai & Wastewater

Dina kacindekan, gelombang Geo bakal langkung kuat sareng kontribusi Brazil, Open Source ogé boga booming anu penting, dina GeoConnectPeople ampir ampir jumplukan anu dijieun pikeun solusi anu aya anu béda-béda OSGeo. Dinten anu GvSIG Latin American kahiji diayakeun di Brazil, sareng anu katilu taun ieu bakal aya deui, matuh anu kuring miharep nyarios dina artikel husus.

Dina waktu nu hadé pikeun Brazil, sareng kamungkinan anu ngembangkeun na bakal urang nguntungkeun urang buana.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.